- 11 Aralık 2015
- 91
- 32
- 88
- 41
Olur mu canım benim senin için çok sevindim, benim için demekki vakti gelmemiş ne diim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah:)Bende kendime sevinirken düşüncesizce yazdım çok üzüldüm canım ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu canım benim senin için çok sevindim, benim için demekki vakti gelmemiş ne diim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah:)Bende kendime sevinirken düşüncesizce yazdım çok üzüldüm canım ya![]()
Amin canım inşallah...kendini topla canim insallah 2. Dusunuyorsan onda tutar yada hic gerek kalmadan hamile kalirsin
Demiştim ben sana demiştimHamileyim kızlar
Darısı hepimize olsun başı çektim sizden de güzel haberler bekliyorum
.Hamileyim kızlar
Eki Görüntüle 2051788 Kızlar bu sonuçları bana tercüme edecek varmı
inşallah canımkendini topla canim insallah 2. Dusunuyorsan onda tutar yada hic gerek kalmadan hamile kalirsin
Hamileyim kızlar
bilsemmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2051788 Kızlar bu sonuçları bana tercüme edecek varmı
Evet ama ya olmazsa korkusu çok şükür varmışDemiştim ben sana demiştim
Bence erteleme ben erteledim pişmanım progesteron verdi mesela daha erken kullanabilirdim.
Allah tamamina erdirsin inşaAllah canım...Ay çok heyecanlı bir seyyy
.
Benim asilamamin 14.günü bende bekliyorum..test falan yapmadım daha...
Amin çok değişik bir his hepinize tek tek dua ediyorum rabbim kimsenin içinde bırakmasınahh canım yaaa nekadar güzel bir haber verdinn çok ama çokkk tebrik ederim günün en güzel haberi sanırımmm Allahsağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.
Cokkkkkkkk üzüldüm canım lütfen üzülme olurmuOlur mu canım benim senin için çok sevindim, benim için demekki vakti gelmemiş ne diim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah:)
Ben sana demiştimmmmmmm sen anne olucaksınnnnn cok sevındımmmmmm cokkkkkkk canımıniçi yaaaaaEvet ama ya olmazsa korkusu çok şükür varmış
Bence erteleme ben erteledim pişmanım progesteron verdi mesela daha erken kullanabilirdim
Amin çok değişik bir his hepinize tek tek dua ediyorum rabbim kimsenin içinde bırakmasın
Şu an asilamaya ne kdr uygun bilemiyorum ileri hiz %0 cikmis sperm sayisi ve morfolojide biraz dusuk cikmis canim sanirim esine takviye bir tedavi verecektir. Esinde varikosel mi var baktirdi mi hic?Eki Görüntüle 2051788 Kızlar bu sonuçları bana tercüme edecek varmı
Ağlıyorum şuan cok sevındımmmmmm inannnnBen sana demiştimmmmmmm sen anne olucaksınnnnn cok sevındımmmmmm cokkkkkkk canımıniçi yaaaaa
Evet ya siz benden çok inandınız sizden de güzel haberler aldıktan sonra tam olacak sevincimBen sana demiştimmmmmmm sen anne olucaksınnnnn cok sevındımmmmmm cokkkkkkk canımıniçi yaaaaa
Amin canım inşallah rabbim sizede nasip etsinOlur mu canım benim senin için çok sevindim, benim için demekki vakti gelmemiş ne diim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah:)
Şuan ne söylesem belki inanmıcaksın şuan hem ağlıyorum hem gülüyorum TRuyammm için cok üzüldüm senın için cok mutlu ama rabbımin vardır bı bildiği sen cok güçlüsün hep diyodun ya yarım rahımle mücadele veriyorum dıye bak allahım sana mükafatını verdı içimi umutla doldurdun inannnnnEvet ya siz benden çok inandınız sizden de güzel haberler aldıktan sonra tam olacak sevincim
canm olcak oldu mu 1 tane bile yeter .Kızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya