- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
beklemek zormus gercekden ama sana kendiminmis gibi sevindim valla ya :)Moral bozmak yok kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemek zormus gercekden ama sana kendiminmis gibi sevindim valla ya :)Moral bozmak yok kuzum
Haha olsun canim keyfini cikar dinlen bosver ne guzel iste:)insallah hepimizinki pozitif sonuclanir basimda zaten anneannemle annem var tuvalete zor kaldiriyolar cildircam yatmakdan:) :)
Ya iki gundur azdi bugun bira cogaldi gibi geldi pihti gibi o yuzden tedirgin oldum aslindaEvet canim az kaldi benim canim kahve pembemsi lekeler asilamanin ilk gunleri olabiliyr canim normaldir yani bol bol yat dinlen agir isler yapma ben hep dinlenmeye calistim sende oyle yap ins pozitif sonuc aliriz canim benim cok merak ediyrm valla
Doktorunla bi gorus istersen ozaman yerlesmemi diyecem ama yerlesme kanamasi icin cok erken bilemiyrm canimYa iki gundur azdi bugun bira cogaldi gibi geldi pihti gibi o yuzden tedirgin oldum aslinda
devam ederse yarin arayim bakalm ne diyecekDoktorunla bi gorus istersen ozaman yerlesmemi diyecem ama yerlesme kanamasi icin cok erken bilemiyrm canim
Haber ver canim ararsa ins hayırlısı olurdevam ederse yarin arayim bakalm ne diyecek
allah razi olsun veririm tabi senin kac gun olduHaber ver canim ararsa ins hayırlısı olur
senin aşılamanın kaçıncı günü caım benim 12 günü pazar tahlil yaptırcaktım ama bugün leke gelmeye başladı aradada kasıklarım ağrıoay ne guzel vakit gecmis senin sonuca yaklasmissin valla dun bas agrisi bugun sirtim kopacak gibi agriyor yatiyorum hep ondanmi yoksa asilamayami yormaliyim bilmiyorum birde pembemsi kahvemsi bi leke geldi anlayamadm
daha 3. Gunusenin aşılamanın kaçıncı günü caım benim 12 günü pazar tahlil yaptırcaktım ama bugün leke gelmeye başladı aradada kasıklarım ağrıo
10 gun oldu demistin demi benim adetim tam 12. Gune denk geliyo seninki tam 15i tamamliyomuHaber ver canim ararsa ins hayırlısı olur
Canim benim bugun 10. Gunum pazartesi test günüm az kalfi benim bakalim bekliyrm bugun kasik agrilarim var bira acaba adetmi olucam die canim sikioiyor anlayacagin. Kasik agrisi olupta hamile oldugunu ogrenen varmi acabaallah razi olsun veririm tabi senin kac gun oldu
Soyle ben asilama gunune gore hesapliyrm cunku catlatma ogun oluyr ve catlamadan sonra 14 gun gecmesi gerekiyr adet icin10 gun oldu demistin demi benim adetim tam 12. Gune denk geliyo seninki tam 15i tamamliyomu
bi yerde lekeyi arastirirken hamillelik belirtilwrinin icinde adet olacakmis gibi agri yaziyordu tabi ne kadar dogru bilmiyorm ama zaten genelde hamilelik belirtileriyle ayniymis adet belirtileriCanim benim bugun 10. Gunum pazartesi test günüm az kalfi benim bakalim bekliyrm bugun kasik agrilarim var bira acaba adetmi olucam die canim sikioiyor anlayacagin. Kasik agrisi olupta hamile oldugunu ogrenen varmi acaba
simdi ben test yapmak istesem 15 gun mu saymaliyim . 12 gun sonra adetim geliyor beni asilama oldugum gun baktigimda adete 12 gun kalmis yaziyordu diyelim 12. Gun adet olmadim test yapmalimiyim yoksa 15 i tamamlamalimiyim daha gerci cok erken ama yattigim yerdeb herseyi yazip herseyi okuyup arastirasim geliyorSoyle ben asilama gunune gore hesapliyrm cunku catlatma ogun oluyr ve catlamadan sonra 14 gun gecmesi gerekiyr adet icin
Valla bilmiyrm canim bugune kadar pek agrim olmadi bugun hafiften var biraz bakalim pazartesi gunu belli olucak insbi yerde lekeyi arastirirken hamillelik belirtilwrinin icinde adet olacakmis gibi agri yaziyordu tabi ne kadar dogru bilmiyorm ama zaten genelde hamilelik belirtileriyle ayniymis adet belirtileri
rabbim kolaylik versin cumlemize zor bi imtihan ama kolay olur insallah hayirlisiyla bizde pozitifleri goruruzValla bilmiyrm canim bugune kadar pek agrim olmadi bugun hafiften var biraz bakalim pazartesi gunu belli olucak ins
Aynen bende senin gibi acaba oyle boylemi die kendimi tutamiyrm illaki bakicamsimdi ben test yapmak istesem 15 gun mu saymaliyim . 12 gun sonra adetim geliyor beni asilama oldugum gun baktigimda adete 12 gun kalmis yaziyordu diyelim 12. Gun adet olmadim test yapmalimiyim yoksa 15 i tamamlamalimiyim daha gerci cok erken ama yattigim yerdeb herseyi yazip herseyi okuyup arastirasim geliyor![]()
Ins canim dua edelim ins allah tum isteyenler e hayirlisiyla versinrabbim kolaylik versin cumlemize zor bi imtihan ama kolay olur insallah hayirlisiyla bizde pozitifleri goruruz
amin allah razi olsun valla iyi geliyo konusmakIns canim dua edelim ins allah tum isteyenler e hayirlisiyla versin
Allah razı olsun kuzum darısı sana olsunbeklemek zormus gercekden ama sana kendiminmis gibi sevindim valla ya :)