Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim az kaldi benim canim kahve pembemsi lekeler asilamanin ilk gunleri olabiliyr canim normaldir yani bol bol yat dinlen agir isler yapma ben hep dinlenmeye calistim sende oyle yap ins pozitif sonuc aliriz canim benim cok merak ediyrm valla
Ya iki gundur azdi bugun bira cogaldi gibi geldi pihti gibi o yuzden tedirgin oldum aslinda

ay ne guzel vakit gecmis senin sonuca yaklasmissin valla dun bas agrisi bugun sirtim kopacak gibi agriyor yatiyorum hep ondanmi yoksa asilamayami yormaliyim bilmiyorum birde pembemsi kahvemsi bi leke geldi anlayamadm
senin aşılamanın kaçıncı günü caım benim 12 günü pazar tahlil yaptırcaktım ama bugün leke gelmeye başladı aradada kasıklarım ağrıo

Canim benim bugun 10. Gunum pazartesi test günüm az kalfi benim bakalim bekliyrm bugun kasik agrilarim var bira acaba adetmi olucam die canim sikioiyor anlayacagin. Kasik agrisi olupta hamile oldugunu ogrenen varmi acaba
bi yerde lekeyi arastirirken hamillelik belirtilwrinin icinde adet olacakmis gibi agri yaziyordu tabi ne kadar dogru bilmiyorm ama zaten genelde hamilelik belirtileriyle ayniymis adet belirtileri

Soyle ben asilama gunune gore hesapliyrm cunku catlatma ogun oluyr ve catlamadan sonra 14 gun gecmesi gerekiyr adet icin
simdi ben test yapmak istesem 15 gun mu saymaliyim . 12 gun sonra adetim geliyor beni asilama oldugum gun baktigimda adete 12 gun kalmis yaziyordu diyelim 12. Gun adet olmadim test yapmalimiyim yoksa 15 i tamamlamalimiyim daha gerci cok erken ama yattigim yerdeb herseyi yazip herseyi okuyup arastirasim geliyor :-)

bi yerde lekeyi arastirirken hamillelik belirtilwrinin icinde adet olacakmis gibi agri yaziyordu tabi ne kadar dogru bilmiyorm ama zaten genelde hamilelik belirtileriyle ayniymis adet belirtileri
Valla bilmiyrm canim bugune kadar pek agrim olmadi bugun hafiften var biraz bakalim pazartesi gunu belli olucak ins

simdi ben test yapmak istesem 15 gun mu saymaliyim . 12 gun sonra adetim geliyor beni asilama oldugum gun baktigimda adete 12 gun kalmis yaziyordu diyelim 12. Gun adet olmadim test yapmalimiyim yoksa 15 i tamamlamalimiyim daha gerci cok erken ama yattigim yerdeb herseyi yazip herseyi okuyup arastirasim geliyor :-)
Aynen bende senin gibi acaba oyle boylemi die kendimi tutamiyrm illaki bakicam:KK76:ama bence sen 15 gunu bekle derim kan testinde tabi iki uc gun oncesinde cikar ama idrar yapicaksan erken yapma derim ben

Back
X