Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
25 yaşındayım.1.5 sene bebiş için uğraştım.Polikistik over hastasıyım.Eşimdede varikosel var. Yani hareket sıkıntısı var. 1.5 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı. Bütün kürleri denedim. Doktorda ilaç tedavisi oldum ama yumurtalarım klomene yanıt bile vermedi.Onca ilaca bir yumurtam bile büyümedi.Hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedim.başka bir hap kullandım pahalı 120 tl adı femara onda yumurtam büyüdü inanın sanki hamileymişim gibi sevindim.Yumurtamın bile büyümesi bana yetti tabii yine sonuç olumsuzdu. 2 ay daha denedim olmadım.Toplam 6 ay ilaç kullandım.Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı. 2 ay dinlendim.O 2 ay da bitmek bilmeyen bir grip oldum.Özele para dayanmadı. Devlet hastanesine tüm raporlarımı alıp gittim. Orda aşılama yaptırdım ve aşırı umutsuzdum.Bu aşılama olmazsa bir sonra ki ay bir daha yaptıracaktım.Sonra da direk tüp bebek.Çok şükür rabbime ilk aşılamam tuttu.Hatta ikizdi 9. haftada birinin kalbi durdu. Şuan oğluşumu bekliyorum.
.
Allah tamamına erdirsin inşaAllah canım ne güzel MaşaALLAH

2 gündür ezandan önce uyanıyorum adınız ile dua ediyorum rabbim sizlere de nasip etsin kendimi eksik hissediyorum şekilde
Canım ya Allah razı olsun sakın öyle düşünme keyfini çıkar hamilleliğinin ve bebeğinin , Allah izin verirse bizde yaşicaz bu güzel duyguları :)

canım acele etmee ümitsizle düşme. lütfen bitkisel kürlerden keçiboynuzu kürünü, keçiboynuzu özünü dene ne olur. sende incir kürü ve soğan kürü yap. tüp bebek çok meşakatli hem maddi hem manevi süreci zor. Zaman kaybetmek istmeiyorsun biliyorum sadece detoks yapıyor gibi vucudunuzu bir yenileyin o sürece hazırlayın canım.
Benim tüp bebekle ilgili bir bilgim yok maalesef

Hem benim hem eşimin doktoru artık tüp bebek öneriyor aşılamada umut görmüyorlar eşim zaten keçi boynuzu kürü ve özü yedi sürekli ama şöyle bir durum Saracoğlu da kürü anlatırken söylüyor zaten varikosel olanlar asla kullanmasın sperm sayısını düşürür diyor belki eşimde varikosel vardı bizim mal doktor ilk 3,5 ay önce sadece elle muayene etti sperm tahliline baktı dayadı ilacı ilk muayenede elle muayene+sperm testi+hormon tahlili+erkekte yine renkli film çekilmesi gerekiyormuş bizim mal hormon tahlilini bile ben sert çıkınca yeni istedi

2 gündür ezandan önce uyanıyorum adınız ile dua ediyorum rabbim sizlere de nasip etsin kendimi eksik hissediyorum şekilde
Allah razı olsun kuzum ben özür dilerim senden hamileliğine beklediğim gibi sevinemedim kursağımda kaldı sevincim 1.sayfada da durumunu güncelledim

allah razi olsunnnn sen keyfini tadini cikarr hamilleligin uzat ayaklarini yat guzelce eksik hissetme ablam benim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
amin canım :KK19::KK19:
Canım ya Allah razı olsun sakın öyle düşünme keyfini çıkar hamilleliğinin ve bebeğinin , Allah izin verirse bizde yaşicaz bu güzel duyguları :)
:dua::dua:
inanıyorum canım sizlerde nasip edecek

Allah razi olsun ablacim hamileligin tadini cikar sen rabbim bizlerede nasip eder insallah hayirlisiyla:dua:
amin inşallah o ggüzel haberleri sizlerdende alacam :KK200:

Hem benim hem eşimin doktoru artık tüp bebek öneriyor aşılamada umut görmüyorlar eşim zaten keçi boynuzu kürü ve özü yedi sürekli ama şöyle bir durum Saracoğlu da kürü anlatırken söylüyor zaten varikosel olanlar asla kullanmasın sperm sayısını düşürür diyor belki eşimde varikosel vardı bizim mal doktor ilk 3,5 ay önce sadece elle muayene etti sperm tahliline baktı dayadı ilacı ilk muayenede elle muayene+sperm testi+hormon tahlili+erkekte yine renkli film çekilmesi gerekiyormuş bizim mal hormon tahlilini bile ben sert çıkınca yeni istedi
şimdi ki dr ne diyor durum nasıl şans oranından bahsetti mi size arkadaş yazsa hemen cvb verecem sana girmedi sanırım siteye ama google teyzeden arat iletişim bölümünden ara yada mail at kesin bir şekilde ulaşırsın

Allah razı olsun kuzum ben özür dilerim senden hamileliğine beklediğim gibi sevinemedim kursağımda kaldı sevincim 1.sayfada da durumunu güncelledim
olur mu kuzum öyle şey beraber sevinip beraber üzülcez sevinmek için 8 ayımız var :KK200:

Olurmu tatlım eksiklik sen tadını cıkar dünyanın en güzel hedıyesını rabbım sana nasip ettı heranını sındıre sındıre yaşa allahım bizimde mücadelemizin meyvelerini verecek mükafatlandırcak bılıyorum inanıyorum güzel yürekli anneeeeeeee:)

anladım canım yeni dr unuz ne dedi peki

Merhaba alkah isteyen herkese anneliği tattırsın
Ben Eylül’de tüp bebek tedavisine başlayanlar topiğindenim ...

.naçizane tavsiyem en başdaki listenize yaş kaçıncı deneme dr/merkez bilgisi ve sonuç falan eklerseniz...
Üyeler arası Bilgi alışverişi açısından daha iyi oluyor

anladım canım yeni dr unuz ne dedi peki
Adamdan sıra almadık dan diye girdik odasına üniversite hastanesinde adam sok oldu sonuçları görünce bu kadar düşüş normal değil dedi elle muayene etti hemen sol damarlarda çok hafif genişleme var sanki ama Çarşamba günü bi daha tahlil Verde ona tekrar görüşelim dedi carsambayı bekliyoruz

amin canım :KK19::KK19:

:dua::dua:
inanıyorum canım sizlerde nasip edecek

amin inşallah o ggüzel haberleri sizlerdende alacam :KK200:

şimdi ki dr ne diyor durum nasıl şans oranından bahsetti mi size arkadaş yazsa hemen cvb verecem sana girmedi sanırım siteye ama google teyzeden arat iletişim bölümünden ara yada mail at kesin bir şekilde ulaşırsın

olur mu kuzum öyle şey beraber sevinip beraber üzülcez sevinmek için 8 ayımız var :KK200:

Adamdan sıra almadık dan diye girdik odasına üniversite hastanesinde adam sok oldu sonuçları görünce bu kadar düşüş normal değil dedi elle muayene etti hemen sol damarlarda çok hafif genişleme var sanki ama Çarşamba günü bi daha tahlil Verde ona tekrar görüşelim dedi carsambayı bekliyoruz

Olurmu tatlım eksiklik sen tadını cıkar dünyanın en güzel hedıyesını rabbım sana nasip ettı heranını sındıre sındıre yaşa allahım bizimde mücadelemizin meyvelerini verecek mükafatlandırcak bılıyorum inanıyorum güzel yürekli anneeeeeeee:)

Nasıl oldun kuzum

Nasıl oldun kuzum
Saol canım ağzım yüzüm uçuk attı halsızım cok ama ağrılarım daha az şükür allahıma sizi unutmuş deilim allahım hepinize hayırlı kapılar açsın müjdeler versın tadım yok sızıde hasta moduna sokmak istemedığim için yazmiyorum yoksa hepiniz duamdasınız canımıniçi:hasta:

canım eşim araştrdı dioki közlenmiş soğan sperm sayısnı çok artırıyormuş kendi arkadaşlarındada öle sorunlar olmuş

kızlar ben adet olmuştum doktora gittim tekrar aşılama olcam iğneler verdi doktorum daha moral bozukluğunu atlatamadan bi aşılama daha :KK43:

kızlar ben adet olmuştum doktora gittim tekrar aşılama olcam iğneler verdi doktorum daha moral bozukluğunu atlatamadan bi aşılama daha :KK43:
Boşver ara vermeden başlaması bence iyi olmuş. Ama tabi insan bir dinlenmek istiyor.ama dayanacagiz başka çare yok.inşallah bu sefer olacak Şansın daha da artacak.

Back
X