Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın canım kasıktaki sancılar gıdip geliyo canım bende sabır dıyom allahım yardım etsın doktoruma uğrucam pazartesı asıl sen nasılsın senin durumun bebişimiz yaramazlık yapıyomuş allahım onu korusun güzel annesıne bağışlasın :)
Şimdiden annesini üzüyor kanama oluyor baş dönmesi dün 1 lt serum aldım kendime geldim biraz ama bugün yine aynıyım :D :D ...
Sende dikkat et ihmal etme doktora git

Ya bende ne bi agr8 ne bi sizi hic bisey yok 6. Gunum bugun
Belirti aramamak en güzeli canım stres yapmıyorsun en azından test ne zaman yapacaksın

Şimdiden annesini üzüyor kanama oluyor baş dönmesi dün 1 lt serum aldım kendime geldim biraz ama bugün yine aynıyım :KK70: :KK70: ...
Sende dikkat et ihmal etme doktora git

Belirti aramamak en güzeli canım stres yapmıyorsun en azından test ne zaman yapacaksın
12. Gun yani cumartesi adet tarihim pazar yada pazartesi yaparim olmazsam eger

Kızlar kusura bakmayın yazdığımı sanıyorum bir bakayım dedim kkya öyle etiketi gördüm
Lekelenme düşük riski demek dedi ama daha yeni hamileyim bence yerleşme kanaması ılacimi da geç aldım bugün eşimle pazara gittim sanırım etkisi oldu lekelenmede dün olmadı çünkü suriyeli bir doktora denk geldim çok güzel ilgilendi 1 hafta yat dinlen dedi senin için serum verebiliriz dedi çünkü çok kötü oldum gözlerim kararıyordu ultrasonda baktı kese görünmez erken dedi ama burda olacak dedi muhtemelen 1 lt serum aldım acilde kendime geldim birazcık anneme geldim uyudum biraz yerimden kalkmıyorum şimdi lekelenmede yok şükür
canım geçmiş olsun ayağa kalkma hiç bu evreleri atlatana kadar iş falanda yapma sağlığından önemli değil

Kızlar benimde yarın kontrolün var acaba ne dicek doktorum.aşilama günüm belli okur diye tahmin ediyorum.inşallah iğneler etki etmiştir.

Back
X