Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:halay::halay:
canım direk aşılama yaptır.Eşinin nazını çekme.Valla ben deliriyordum.Eşimin gönlünü yap morelini yükselt fındık , fıstık yedir.Bi hamile kalıyım gör bidaha senle ilişkiye girmicem diyordum :) En iyisi aşılama o gün gidiyor sperm veriyor kafan rahat oluyor
Aşılama olcak bu ayın sonu ama ne biliyim bi deneyelim de istedim belki belli olmaz tutuverir aşılamaya gerek kalmaz dedim ama :(

Yani eşim çocuk istemese neyse dicem de canım hem istiyo hem doktora git diye kendi ısrar ediyo aşılamaya kendi ısrar ediyo hem de böyle yapınca :sopa:

Eşim aslında isteksiz değil yapalım da diyo ama şu yumurtlama zamanımı hep atlıyoruz naz yapması gereken benken onun nazını çekiyorum yok yorgunum yok yarın mı yapsak halbuki bide anlattım bak hayatım yumurtlama zamanı şansımız yüksek üç dört gün sık dişini dedim ama yok ben de salcam gitcek :kızgın:

Bi an bizi gördüm :olamaz:bunların hepsi aynı halt sanırım kuzum bazen bende çok doluyorum akşam sigara içtin mi bugün diyorum 4 tane diyo iyi devam et bol bol iç dedim insan salak gibi hissediyor onların keyfi bozulmasın diye biz bir dünya acı cekiyoruz benden sana tavsiye o yumurtlama gününü falan hiç takma o bile insanı geriyor artık zevkten çıkıp göreve dönüyor bu da isteksizlik yapıyor
Valla napcaz bunları canım bilmiyorum sanki erkek olan biziz peşinde kosuyoruz bi nazlar bi niyazlar :KK12::63:

Olması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekli :KK43:
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursun

Olması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekli :KK43:
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursun

Back
X