Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SchonerDuft SchonerDuft kuzum evlemeden once istanbulda yaşıyordum. Esim ankaradaydi. Evlendik ankaraya yerlestik.esim isi gereği devamli ya sehir dışında yada Azerbeycanda bende iletişim hocasıyım istanbulda ve ankarada egitim veriyorum be cok yogun deilim ayda 1 hafta çalışıyorum. Istanbuldayken esim şantiyede kalıyor. Ben gelince anneme geçiyoruz. Oda ayri bir olay.Ama malesef eşimin işi bizi cok yıpratıyor.özel sektör adamin anasını ağlatıyor 1 senedir yanyana geldikce cocuk deniyoruz ama olmadi doktora gittigimde pco denildi . Bzen dusunmuyor degilim 1 senedir deniyiruz ama kocami bulamıyorum ki burde adet duzensizligi var ovalasyon tarihimi bilmiyirum bu ay ovulasyon testi alacam bakalim..
oovv zor olur sizin için sürekli ayrı kalmak ayrı kalınca da çocuk zor olur normal olarak

Gecen hafta perşembe yaptırdım kan tahlili ama cikmadi şüpheli çıktı yani
şüpheli çıktıysa yaptırmalydın şimdiye kadar

Aynen öyle☹ sizlerinki canda benim ki ne bende özlüyorum adami hadi yataga gel desem gelmesi en az 6 saatt
oyy kuzum eşim gece nöbetine gittiğinde tek kalıyorum nasıl özlüyorum seni düşünemiyorum :(

Bu ay zeytinyağının içine incir hergun 1 tane sabah aç karnina yiyecem bakalim incir kurunu deneyecem

Allah yokluklarini yasatmasin. bende sizlerle takiliyorum en azindan bir çocuğum olsa onunla kapatirim yalnızlığımı‍♀️
gebeliği herşeyi tek başına yaşayacaksın ama :( keşke bir çözüm bulabilirsenizgüzel olurdu sizin için

Benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş okadar iğne vuruldum.yine bitane oluşmuş.benim anlamadigim iğne neden zaten 1 tane oluyor.

Benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş okadar iğne vuruldum.yine bitane oluşmuş.benim anlamadigim iğne neden zaten 1 tane oluyor.
Deme kız bende dört tane oluşturdu ilkınde ıkıydı ıkıncısın üç ama ne fayda kuluckada basarılı değilim yaaaaaa :KK70:bırde olsa dört de olsa allahım ol desın olur canım benim

Back
X