- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Gecen hafta perşembe yaptırdım kan tahlili ama cikmadi şüpheli çıktı yanikanda test yaptır canım idrarda çıkmıyor çünkü işini sağlama al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta perşembe yaptırdım kan tahlili ama cikmadi şüpheli çıktı yanikanda test yaptır canım idrarda çıkmıyor çünkü işini sağlama al
oovv zor olur sizin için sürekli ayrı kalmak ayrı kalınca da çocuk zor olur normal olarakSchonerDuft kuzum evlemeden once istanbulda yaşıyordum. Esim ankaradaydi. Evlendik ankaraya yerlestik.esim isi gereği devamli ya sehir dışında yada Azerbeycanda bende iletişim hocasıyım istanbulda ve ankarada egitim veriyorum be cok yogun deilim ayda 1 hafta çalışıyorum. Istanbuldayken esim şantiyede kalıyor. Ben gelince anneme geçiyoruz. Oda ayri bir olay.Ama malesef eşimin işi bizi cok yıpratıyor.özel sektör adamin anasını ağlatıyor 1 senedir yanyana geldikce cocuk deniyoruz ama olmadi doktora gittigimde pco denildi . Bzen dusunmuyor degilim 1 senedir deniyiruz ama kocami bulamıyorum ki burde adet duzensizligi var ovalasyon tarihimi bilmiyirum bu ay ovulasyon testi alacam bakalim..
Aynen öyle☹ sizlerinki canda benim ki ne bende özlüyorum adami hadi yataga gel desem gelmesi en az 6 saattoovv zor olur sizin için sürekli ayrı kalmak ayrı kalınca da çocuk zor olur normal olarak
şüpheli çıktıysa yaptırmalydın şimdiye kadarGecen hafta perşembe yaptırdım kan tahlili ama cikmadi şüpheli çıktı yani
oyy kuzum eşim gece nöbetine gittiğinde tek kalıyorum nasıl özlüyorum seni düşünemiyorumAynen öyle☹ sizlerinki canda benim ki ne bende özlüyorum adami hadi yataga gel desem gelmesi en az 6 saatt
Allah yokluklarini yasatmasin. bende sizlerle takiliyorum en azindan bir çocuğum olsa onunla kapatirim yalnızlığımışüpheli çıktıysa yaptırmalydın şimdiye kadar
oyy kuzum eşim gece nöbetine gittiğinde tek kalıyorum nasıl özlüyorum seni düşünemiyorum![]()
aynen ben de buradaki dostlarla dağıtıyorum yalnızlığımıAllah yokluklarini yasatmasin. bende sizlerle takiliyorum en azindan bir çocuğum olsa onunla kapatirim yalnızlığımı![]()
Haftaya carsamba persembe olcak hayırlısıyla canım:)Canm benim çok teşekkür ederim anlattığın için senin kulucka sonucu belli oldumu ayy heyecanlandim şimdiden cannm:)
gebeliği herşeyi tek başına yaşayacaksın amaAllah yokluklarini yasatmasin. bende sizlerle takiliyorum en azindan bir çocuğum olsa onunla kapatirim yalnızlığımı![]()
onun çok faydası oluyormuş deneyenlerden duydum ama z.yağlı nasıl yiceksinBu ay zeytinyağının içine incir hergun 1 tane sabah aç karnina yiyecem bakalim incir kurunu deneyecem
Hayırlı bol bebisli cevaplarla gel inşallah cnm:)Haftaya carsamba persembe olcak hayırlısıyla canım:)
Deme kız bende dört tane oluşturdu ilkınde ıkıydı ıkıncısın üç ama ne fayda kuluckada basarılı değilim yaaaaaaBenimde yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş okadar iğne vuruldum.yine bitane oluşmuş.benim anlamadigim iğne neden zaten 1 tane oluyor.
Aminnnnnn allah razı olsun hepimiz için hayırlı haberler olsun işallah canımHayırlı bol bebisli cevaplarla gel inşallah cnm:)
Vayyyt yani çocuğun olunca bizi unutacan hemiiii yazdım bunu kenaraAllah yokluklarini yasatmasin. bende sizlerle takiliyorum en azindan bir çocuğum olsa onunla kapatirim yalnızlığımı![]()
kan mı verdin anlayamadım canımSchonerDuft canm doktor 1 hafta sonra birdaha bakicaz demişti ama bugün negatif çıktı
hadi inşallah güzel haberler ile gel ... 1 tane olsun bizim olsun kuzumBenimde yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç mm olmuş okadar iğne vuruldum.yine bitane oluşmuş.benim anlamadigim iğne neden zaten 1 tane oluyor.
İnşallah ama bu polip varken nasıl olacak bilmiyorumkan mı verdin anlayamadım canım
hadi inşallah güzel haberler ile gel ... 1 tane olsun bizim olsun kuzum
Canım neyı beklıyosun hemen gıdıp bı kan testı yap belkıdw hamişşın:)Hayırlı bol bebisli cevaplarla gel inşallah cnm:)
varır drnin de bir bildiği belki kuzumİnşallah ama bu polip varken nasıl olacak bilmiyorum