Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaaaah ölüyorum kızlarrrrr adetim başladı 2 damla geldi ama beni mahvetti sancı iş yerindeyim çıkmama daha 2 saat var ölecem sancıdan parol içtim ama işe yaramadııı

Aaaaah ölüyorum kızlarrrrr adetim başladı 2 damla geldi ama beni mahvetti sancı iş yerindeyim çıkmama daha 2 saat var ölecem sancıdan parol içtim ama işe yaramadııı
Kas gevsetı iç canım işe yarar benım doktorum dondurma yeyın dıyo oda iyi geliyomuş papatya cayı iç sıcaksu torbası yokmu orda oda ıyı gelir canım benim

maydonoz suyu yada soğan suyu iç evde çözülür rahatlarsın

Kas gevsetı iç canım işe yarar benım doktorum dondurma yeyın dıyo oda iyi geliyomuş papatya cayı iç sıcaksu torbası yokmu orda oda ıyı gelir canım benim
İlaç kullanamıyorum midemden sorunluyum bi parol kullanabiliyorum su torbası falan yok birde ofiste tek bayanım anlaşılmasın diye ecel teri döktüm eve bi gitsem ıhlamur kaynatıcam

Merhaba canım daha önce konustuk senınle heralde yanlış deılsem hepımiz aynı yoldayız bırbırımıze desteği üzülme lütfen şekerımmmm bak ben kuluckadayım herkese laf yetıstırıyom iş güç yok :KK70:
canim benim konustuk evet ☺takip ediyorm yazılarıni kuluçka dönemine bende geçmek istiyorum

Back
X