- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
ÇOK GEÇİRME O ZAMAN ADETİNİ KUZUMoyle diyodum ama esimde erken olur adetin geciksin ztn 12. Gun adetin oluyosa okuduklarimi anlatiyorm ya 15e kadar bekleyelim diyo ama bilmiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK GEÇİRME O ZAMAN ADETİNİ KUZUMoyle diyodum ama esimde erken olur adetin geciksin ztn 12. Gun adetin oluyosa okuduklarimi anlatiyorm ya 15e kadar bekleyelim diyo ama bilmiyorm
Bende eve gidip uyumak istiyorumbilmiyorum
keyfisizim sadece
Hakkında allahım hayırlısını versın ne olursa olsun üzülme olurmu sabır edıcez ve olucak allahın izniyle:)Canm benim geçen perşembe yaptım negatif çıktı bu sabah evde test yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım 3 günüm geçiyo bi 10 gün daha bekliycem
Sen çalısıyonmu canımıniçi yapma ya bı dınlen tatlım senden kıymetlı bişey yokBende eve gidip uyumak istiyorum
çalışıyorum kuzum ama evde de durmak istemiyorumSen çalısıyonmu canımıniçi yapma ya bı dınlen tatlım senden kıymetlı bişey yok
Sen herkese örnek olcak kadar güçlüsün masallah sana allahım senı mükafatlandırıcak işallah buna eminimçalışıyorum kuzum ama evde de durmak istemiyorum![]()
inşallah canımSen herkese örnek olcak kadar güçlüsün masallah sana allahım senı mükafatlandırıcak işallah buna eminim![]()
Kas gevsetı iç canım işe yarar benım doktorum dondurma yeyın dıyo oda iyi geliyomuş papatya cayı iç sıcaksu torbası yokmu orda oda ıyı gelir canım benimAaaaah ölüyorum kızlarrrrr adetim başladı 2 damla geldi ama beni mahvetti sancı iş yerindeyim çıkmama daha 2 saat var ölecem sancıdan parol içtim ama işe yaramadııı
maydonoz suyu yada soğan suyu iç evde çözülür rahatlarsınAaaaah ölüyorum kızlarrrrr adetim başladı 2 damla geldi ama beni mahvetti sancı iş yerindeyim çıkmama daha 2 saat var ölecem sancıdan parol içtim ama işe yaramadııı
İlaç kullanamıyorum midemden sorunluyum bi parol kullanabiliyorum su torbası falan yok birde ofiste tek bayanım anlaşılmasın diye ecel teri döktüm eve bi gitsem ıhlamur kaynatıcamKas gevsetı iç canım işe yarar benım doktorum dondurma yeyın dıyo oda iyi geliyomuş papatya cayı iç sıcaksu torbası yokmu orda oda ıyı gelir canım benim
Yok bacım yapmam birde bilmem minnak ım olurda içimde içerim sonra ona bişey olur Ümit dünyası sonuçta olmayacağını bilsem de yine de umutlanıyorummaydonoz suyu yada soğan suyu iç evde çözülür rahatlarsın
Amin bitanem seninde hakkında ne hayırlı ise o olsun canm benjm sabir gerçeken sabirHakkında allahım hayırlısını versın ne olursa olsun üzülme olurmu sabır edıcez ve olucak allahın izniyle:)
Bugün de o isteyecek ben pas vermicem adama görsün gününü kaçtı hevesimmahaha tam dövmelik![]()
anlamazlar ki ama kendi canları çekti mi de işler değişir![]()
![]()
Kız eşin ne iş yapıyo benimki de arada gece nöbetine gider tek kalırımşüpheli çıktıysa yaptırmalydın şimdiye kadar
oyy kuzum eşim gece nöbetine gittiğinde tek kalıyorum nasıl özlüyorum seni düşünemiyorum![]()
Majezik iç tatlım bana yarayan tek ilaç o anında geçirirAaaaah ölüyorum kızlarrrrr adetim başladı 2 damla geldi ama beni mahvetti sancı iş yerindeyim çıkmama daha 2 saat var ölecem sancıdan parol içtim ama işe yaramadııı
Anlıyorum seni kuzum :)Yok bacım yapmam birde bilmem minnak ım olurda içimde içerim sonra ona bişey olur Ümit dünyası sonuçta olmayacağını bilsem de yine de umutlanıyorum
Biz yok diyemeyiz ki ya tutarsa hesabı yaparızBugün de o isteyecek ben pas vermicem adama görsün gününü kaçtı hevesimm![]()
Güvenlik görevlisi eşimKız eşin ne iş yapıyo benimki de arada gece nöbetine gider tek kalırımemniyette benimki
2 bucuk yillik evliyiz evlenmeden oncede kabul ettim bu durumu .düzelecek gibi degilgebeliği herşeyi tek başına yaşayacaksın amakeşke bir çözüm bulabilirsenizgüzel olurdu sizin için
canim benim konustuk evet ☺takip ediyorm yazılarıni kuluçka dönemine bende geçmek istiyorumMerhaba canım daha önce konustuk senınle heralde yanlış deılsem hepımiz aynı yoldayız bırbırımıze desteği üzülme lütfen şekerımmmm bak ben kuluckadayım herkese laf yetıstırıyom iş güç yok![]()