- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Hangi iğne bazısı çok acıtıyorSağlık olsun kuzum Rabbim hayırlısını versin üzülme bende yarım saattir ağlıyorum bir iğne daha başlandı göbekten ucu azıcık kalın ve çok yaktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi iğne bazısı çok acıtıyorSağlık olsun kuzum Rabbim hayırlısını versin üzülme bende yarım saattir ağlıyorum bir iğne daha başlandı göbekten ucu azıcık kalın ve çok yaktı
Yok oluşmaz kuzum belki doktorun 2.adette gel der3.adet mi çokmuş ara ya. Onu beklerken yenisi oluşmasa bari
Orgalutran kıpkırmızı etti vurulduğu bölgeyi ama şimdi geçtiHangi iğne bazısı çok acıtıyor
canım biz adana başkent üniv gidiyoruz bizde 2.5 yıllık evliyiz bizimde rapor çıkmıyor nikah süresi dolmadığı için.bize 7,500 dediler ama forumda biraz araştırdım kan değerlerini kontrol altında tutuyorlarmış iki güne bir tahlil yapıyorlarmış yumurta büyütme iğnelerinin yanı sıra takviye ilaçlar veriyormuş benim derdim tüp bebek masrafını annem verecek kadın 8 milyardan fazla veremem diyor zaten aşılama paralarını da hep kadın verdi.dedim anneme biraz 8 i geçebilir diye kadın fazlasını veremem dedi eşim de kredi ödüyor ona da diyemiyorum annem fazlasını veremem dedi diye napacam bilmiyorumÖzel mi gideceğiniz yer bilmiyorum ama kuzum biz rapor alamıyoruz 1,5 yıllık evli olduğumuz için 6200 tl merkezin aldığı ücret ben transferdede uyumak istediğim için 290 tl artı ona verilecek 1450 ilaç tuttu ama alınacak çatlatma iğnesi ve jel var onlar ne kadar bilemiyorum sonra embriyo dondurma var ilki 1300 diğerleri 400 tl ve git gel yol masrafları toplamda 12000 buluyor
Kırmızı kartı yedim
Umarım çıkmaz canım hakkında hayırlısı olsuncanım biz adana başkent üniv gidiyoruz bizde 2.5 yıllık evliyiz bizimde rapor çıkmıyor nikah süresi dolmadığı için.bize 7,500 dediler ama forumda biraz araştırdım kan değerlerini kontrol altında tutuyorlarmış iki güne bir tahlil yapıyorlarmış yumurta büyütme iğnelerinin yanı sıra takviye ilaçlar veriyormuş benim derdim tüp bebek masrafını annem verecek kadın 8 milyardan fazla veremem diyor zaten aşılama paralarını da hep kadın verdi.dedim anneme biraz 8 i geçebilir diye kadın fazlasını veremem dedi eşim de kredi ödüyor ona da diyemiyorum annem fazlasını veremem dedi diye napacam bilmiyorumarada kalacam inşalah 8000 geçip ekstra bişiler çıkmaz bu arada bizde dondurma felan olmayacak canım
canım senin doktor kontrol sıklığın nedir yumurtan takibi içinUmarım çıkmaz canım hakkında hayırlısı olsun
onada mı başladın sen o çok acıtıyor uzun protokelde ondan 2 tane arka arkaya vurulmuş fena yakıyor ölçüsü enjektörün 3te 1 mi hepsimiOrgalutran kıpkırmızı etti vurulduğu bölgeyi ama şimdi geçti
Bir sonraki ay icin cabalarsin canim. Üzülme lutfenKırmızı kartı yedim
bilmiyorum ki kuzumneden şansımız dönnmüyor
HAYIT Otu içecem birde çörek otu yağı bakalım nasıl olacakBir sonraki ay icin cabalarsin canim. Üzülme lutfen
Insaallah güzel sonućlar alirsinHAYIT Otu içecem birde çörek otu yağı bakalım nasıl olacak
Kusura bakmayın günlerdir girmedim siteye yeni gördüm mesajınızı buyrun sorun sorunuzuCanım bursey sorcam sana
Çok sancım var duşa girdim çıktım...Merhaba kızlar nasılsınız?SchonerDuft canım üzülme bıdahaki aya umutlarımızı ertelıyoz işallah önümüzdeki ay hepimiz müjdeler veririz burdan:)
neden kan vermiyosun ablaÇok sancım var duşa girdim çıktım...
Sen nasılsın
Kuzum regli oldum regli sancısı üşüttüm birde ondan daha çok sancim varneden kan vermiyosun abla
him hayirlisi olsun ablacm bilmiyordum ben . Bende olcam kesinKuzum regli oldum regli sancısı üşüttüm birde ondan daha çok sancim var
Bugün 4.gün 2.kez kontrole geldim bundan sonra gün aşırı olacakmışcanım senin doktor kontrol sıklığın nedir yumurtan takibi için
Ayyy sorma canım rahat 1 saat ağladım iğnenin tamamı vuruluyor 4 tane kaldı dayanıcam ne yapalımonada mı başladın sen o çok acıtıyor uzun protokelde ondan 2 tane arka arkaya vurulmuş fena yakıyor ölçüsü enjektörün 3te 1 mi hepsimi