- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmadın deme daha seker kızımGunaydiiiiiinnnn![]()
Çok şükür canım. Sen napiyosun bakalım içtin mi bugün ki ilacını? Saatine felan dikkat et canım alarm kuruyodum ben.NasilYarDiyeyim canım nasılsın bugün daha iyimisin
Burda daha cok erken canim icicem saol canim seni Merak ettim biseyler yiyonmu artik bakalimÇok şükür canım. Sen napiyosun bakalım içtin mi bugün ki ilacını? Saatine felan dikkat et canım alarm kuruyodum ben.
Ben gireyim bi bakayım ne alemde dedim mesajını gördüm kırarım kafanı pes etmek yok ne kadar olumsuz haber alırsan al pes etmeyeceksin tamam mııı Allah büyük bugün olmasa yarın yarın olmasa birgun inşallah unutma doktor elinde olan bişey değil buKızlar günüm hiç aydın olmadı çok moralim bozuldu iğnelere başladım 4.gün kontrolde yumurtalar 13-13,5-3,4-4 mm falan dı bugün 17,30-17—8-8,30 olmuş ya yarın yada Çarşamba çatlatma iğnesi yapıp yumurta toplayacaklar ki bu iyi birşey yada bu ay iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacaklar ki bu da kötü haber ağlamaktan başıma ağrı çıktı
Biliyorum canım ama insan yine de ya iptal olursa diye korkuyorBen gireyim bi bakayım ne alemde dedim mesajını gördüm kırarım kafanı pes etmek yok ne kadar olumsuz haber alırsan al pes etmeyeceksin tamam mııı Allah büyük bugün olmasa yarın yarın olmasa birgun inşallah unutma doktor elinde olan bişey değil bu
Ama nasıl olur sen daha yeni kullanmaya basladin ilaçları ? Çok erken değil mi toplama işlemi için ? Ben igneyi 7 gün kullandım ona rağmen doktor ne kadar hızlı gelişmiş böyle demisti.Kızlar günüm hiç aydın olmadı çok moralim bozuldu iğnelere başladım 4.gün kontrolde yumurtalar 13-13,5-3,4-4 mm falan dı bugün 17,30-17—8-8,30 olmuş ya yarın yada Çarşamba çatlatma iğnesi yapıp yumurta toplayacaklar ki bu iyi birşey yada bu ay iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacaklar ki bu da kötü haber ağlamaktan başıma ağrı çıktı
Zorla canım annem yağsız tuzsuz salcasiz yapiyo. Eskisi gibi değilim çok sukurBurda daha cok erken canim icicem saol canim seni Merak ettim biseyler yiyonmu artik bakalim
iyiyim regliyim halen eski düzenime döndüm çok mutluyum o yüzden sen nasılsınSchonerDuft sen nasilsin canim
Bilmiyorum canım 175 cc vuruyorum hemde ama çabuk büyümüş doktor normal dedi ama diğerlerini büyütmek için ilaca devam edince öbür büyüyenlerde büyüyecek bilmiyorum ne olur bünyeden bünyeye fark var sanırım birisiyle tanıştım o günde 3 iğne yapıyormuş 11.gün daha yeni istenen seviyeye gelmiş ben daha 5 tane iğne yaptımAma nasıl olur sen daha yeni kullanmaya basladin ilaçları ? Çok erken değil mi toplama işlemi için ? Ben igneyi 7 gün kullandım ona rağmen doktor ne kadar hızlı gelişmiş böyle demisti.
Olsunnnnnnnnnnn senden önemli mi sağlığından bu işlemlerde en önemlisi ruh sağlığı biliyorsun degilmi lütfen topla kendini canimBiliyorum canım ama insan yine de ya iptal olursa diye korkuyor
Tamam kuzum şimdi daha iyiyim çok sağol desteğin içinOlsunnnnnnnnnnn senden önemli mi sağlığından bu işlemlerde en önemlisi ruh sağlığı biliyorsun degilmi lütfen topla kendini canim