Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ancak boyle oldu

Eklentiler

• P_20171114_080247_1_1.webp
    P_20171114_080247_1_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 35
  • P_20171114_073031_1_1.webp
    P_20171114_073031_1_1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 34
Ederim etmem mi?
Rabbim umudunu boşa çıkarmasın çift çizgiyi göresin kanda katlayarak artsın sağlıklı hamilelik geçir sağlıkla al bebeğini kucağına
amiiiiin ballar damliyo agzindan ablammm benimmm rabbimm hepimize cofter cifter versin evlat hasreti cekenlerin hepsinin kucagi bos kalmasin insallaaah

Merhaba bayanlar benim eşimde nisan ayında varikosel ameliyatı oldu. 7. ayda sayımızda 5 milyon kadar bir yükselme var doktorumuz istersek aşılama yaptırabileceğimizi söyledi. Bir kaç merkezle görüştük adetimin 3. gününü bekliyorum. Aysonu kontrollere gideceğim inşallah. Benim sormak istediğim biz 2 merkezle görüştük ikiside çok farklı fiyatlar verdi . 1 i kontrol+aşılama dahil 800 TL civarı derken diğer merkez 1400 TL dedi. Aşılama yaptıran arkadaşlar sizler ortalama ne kadar civarında yaptırmıştınız? İlaçlar hariç.

Merhaba bayanlar benim eşimde nisan ayında varikosel ameliyatı oldu. 7. ayda sayımızda 5 milyon kadar bir yükselme var doktorumuz istersek aşılama yaptırabileceğimizi söyledi. Bir kaç merkezle görüştük adetimin 3. gününü bekliyorum. Aysonu kontrollere gideceğim inşallah. Benim sormak istediğim biz 2 merkezle görüştük ikiside çok farklı fiyatlar verdi . 1 i kontrol+aşılama dahil 800 TL civarı derken diğer merkez 1400 TL dedi. Aşılama yaptıran arkadaşlar sizler ortalama ne kadar civarında yaptırmıştınız? İlaçlar hariç.
ilaçlar dahil 350 tl kadar ödeme yaptık biz üniversite hastnesinde ypmıştık aşılamamızı

Back
X