- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Insallah vardir.s .s dua et. Ne olurBelli değil şey yap üstünü çıkar öyle resim çek sonra acile git bir kan ver sen daha net görürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah vardir.s .s dua et. Ne olurBelli değil şey yap üstünü çıkar öyle resim çek sonra acile git bir kan ver sen daha net görürsün
Ederim etmem mi?Insallah vardir.s .s dua et. Ne olur
Coook silik sanırım bence git kan ver bebeğim beni düşün erken gitseydim böyle olmazdı belkiAncak boyle oldu
amiiiiin ballar damliyo agzindan ablammm benimmm rabbimm hepimize cofter cifter versin evlat hasreti cekenlerin hepsinin kucagi bos kalmasin insallaaahEderim etmem mi?
Rabbim umudunu boşa çıkarmasın çift çizgiyi göresin kanda katlayarak artsın sağlıklı hamilelik geçir sağlıkla al bebeğini kucağına
ya asiri silik o yuzden korktum belki testendir diye .s saglik ocagina gideyim olmadiCoook silik sanırım bence git kan ver bebeğim beni düşün erken gitseydim böyle olmazdı belki
Yok git silik çıktı de test ver saati geçirmeden git 4 gibi ancak çıkarya asiri silik o yuzden korktum belki testendir diye .s saglik ocagina gideyim olmadi
tesekkurler insaah vardir .sVar gibi ikinci cizgi
HADİ YA keşke acile mi gideydin niye böyle yapıyor sağlık ocağı anlamıyorumKan verdim geldim yarin cikarmis sonuc
ilaçlar dahil 350 tl kadar ödeme yaptık biz üniversite hastnesinde ypmıştık aşılamamızıMerhaba bayanlar benim eşimde nisan ayında varikosel ameliyatı oldu. 7. ayda sayımızda 5 milyon kadar bir yükselme var doktorumuz istersek aşılama yaptırabileceğimizi söyledi. Bir kaç merkezle görüştük adetimin 3. gününü bekliyorum. Aysonu kontrollere gideceğim inşallah. Benim sormak istediğim biz 2 merkezle görüştük ikiside çok farklı fiyatlar verdi . 1 i kontrol+aşılama dahil 800 TL civarı derken diğer merkez 1400 TL dedi. Aşılama yaptıran arkadaşlar sizler ortalama ne kadar civarında yaptırmıştınız? İlaçlar hariç.
ilaçlar dahil 350 tl kadar ödeme yaptık biz üniversite hastnesinde ypmıştık aşılamamızı
acilde baya uzak bize ya artk beklicem hem heyecan olur aglamamam icin alistiririm kendimi her seferinde bi husran .sHADİ YA keşke acile mi gideydin niye böyle yapıyor sağlık ocağı anlamıyorum
tuttu ama kimaysal oldu düşük yaptımTeşekkür ederim. Biz ikisinide özelden fiyat aldık ondan çok sanırım. Sonuç alabildiniz mi acaba aşılamadan ?
anladım canım doğru diyorsun barkod veriler mi sana sistemden bakabilirsin ben öyle yapıyordumacilde baya uzak bize ya artk beklicem hem heyecan olur aglamamam icin alistiririm kendimi her seferinde bi husran .s
tuttu ama kimaysal oldu düşük yaptım
amin inşallah .. rabbim gönlümüzde bırakmasınHayırlısı olsun canım tekrar tutunur inşallah