- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
[/QUOTE]Neden kimse yardimci olmuyor dun bu soruyu sormustum.
herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Bizde varikosel yok ancak ileri hizli 0 ileri yavaş %50 tabi bu sonuctan sonra takviyeler ve beslenmeye cok cok dikkat ederek aşilama yaptirdim ama asilama sirasinda esimin degerlerini ogrenemedim. Sayimiz sınırdaydi 35 milyon su an kaçtir bilemem. Henuz asilamanin5. Gunundeyim sonucu bilemiyorum insallah tutar. Sizinde insallah tedaviye gerek kalmadan olur cunku oldukca yipratici psikolojik acidan