Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neden kimse yardimci olmuyor dun bu soruyu sormustum.

herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin
[/QUOTE]
Bizde varikosel yok ancak ileri hizli 0 ileri yavaş %50 tabi bu sonuctan sonra takviyeler ve beslenmeye cok cok dikkat ederek aşilama yaptirdim ama asilama sirasinda esimin degerlerini ogrenemedim. Sayimiz sınırdaydi 35 milyon su an kaçtir bilemem. Henuz asilamanin5. Gunundeyim sonucu bilemiyorum insallah tutar. Sizinde insallah tedaviye gerek kalmadan olur cunku oldukca yipratici psikolojik acidan

Bizde varikosel yok ancak ileri hizli 0 ileri yavaş %50 tabi bu sonuctan sonra takviyeler ve beslenmeye cok cok dikkat ederek aşilama yaptirdim ama asilama sirasinda esimin degerlerini ogrenemedim. Sayimiz sınırdaydi 35 milyon su an kaçtir bilemem. Henuz asilamanin5. Gunundeyim sonucu bilemiyorum insallah tutar. Sizinde insallah tedaviye gerek kalmadan olur cunku oldukca yipratici psikolojik acidan[/QUOTE]
benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum

Bizde varikosel yok ancak ileri hizli 0 ileri yavaş %50 tabi bu sonuctan sonra takviyeler ve beslenmeye cok cok dikkat ederek aşilama yaptirdim ama asilama sirasinda esimin degerlerini ogrenemedim. Sayimiz sınırdaydi 35 milyon su an kaçtir bilemem. Henuz asilamanin5. Gunundeyim sonucu bilemiyorum insallah tutar. Sizinde insallah tedaviye gerek kalmadan olur cunku oldukca yipratici psikolojik acidan
benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum[/QUOTE]
Bana bir sey vermediler belki ozelde veriyorlardir tipta yaptirdim bende bizim ileri hiz %20 ydi uc ay sonra 0 olmus 1,5 ay proxeed plus kullandik ari sutu bal polen havuc suyu ne okuduysam yaptim insallah sonuc aliriz canim benim Sizde ileri hizda var asilamada hiz sayidan daha onemli cunku zaten rahmin en ucuna birakiliyor spermler

Nuffiun Karistirdim soruyu soran arkadasa yaziyorum sandim canim kusuruma bakma olur mu? Allah hepimizin gonlune gore versin. Sizdeki sebepsiz infertilite mi?

benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum
Bana bir sey vermediler belki ozelde veriyorlardir tipta yaptirdim bende bizim ileri hiz %20 ydi uc ay sonra 0 olmus 1,5 ay proxeed plus kullandik ari sutu bal polen havuc suyu ne okuduysam yaptim insallah sonuc aliriz canim benim Sizde ileri hizda var asilamada hiz sayidan daha onemli cunku zaten rahmin en ucuna birakiliyor spermler[/QUOTE]
ben hayıt tohumu içiyorum ama ne kadar süre içecem bilmiyorum

Bana bir sey vermediler belki ozelde veriyorlardir tipta yaptirdim bende bizim ileri hiz %20 ydi uc ay sonra 0 olmus 1,5 ay proxeed plus kullandik ari sutu bal polen havuc suyu ne okuduysam yaptim insallah sonuc aliriz canim benim Sizde ileri hizda var asilamada hiz sayidan daha onemli cunku zaten rahmin en ucuna birakiliyor spermler
ben hayıt tohumu içiyorum ama ne kadar süre içecem bilmiyorum[/QUOTE]
Prolaktin mi yuksek? Bana da hayit tohumundan yapilmis bir ilac verdi doktor asilama oncesi kisa bir sure kullanabildim

herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin
[/QUOTE]
canım bizde de aynı durum söz konusu isterseniz 6 ay normal yollarla bekleyin ama düşük bir ihtimal dedi yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. Bizde kadın doğumcumla konuştuk bu ayın 25 i gibi adetim de bir değişiklik olmazsa 3. günü gideceğiz testlerimi muayenemi yapacak beni ilaca baslatacak. Yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıcaz. 36 saat sonra eşinizi yıkattığınız spermleri getirecekseniz nakil işleminizi gerçekleştiricez dedi. Gün sayıyorum bende.. Hakkımızda hayırlısı

[/QUOTE]
Canim Merhaba benim durumum seninkiyle ayni olmadigi icin yazmadim ama serzeniste bulunmussun niye cevap vermiyosunux diye ......... asilamada sansin yüzde onbes yani heray normal iliskideki sans gibi ben üc kez denedim hicbi sorunumuz yok amaaaaaa tutmadi tutan yokmu var ama benim asilamadaki yüzde onbesle nirmal yolla hamile kalabilme ayni yüzdede oldugu icin cok asilamayi övemiyorum ben suan tüp bebek tedavisine basladim hayirlisiyla otur düsün ve karar ver en iyi karar seninki cünkü bizler sadece tecrübelerimizi anlatabilixoruz hakkinda hayirlisi

Denetim benim :KK70:
Maydonoz baharat acı yeme transfer olmaya yakın ananas al ye bol su iç eğilip kalkma fazla
Kız isminimi değiştirdin :KK70:tamamdır patron peki bu toplama işi nasıl kuzum ya uyutuyoruz hiçbirsey duymuyorsunuz dediler ama birde yaptırana sormak lazım gerçekten hiçbirsey duyulmuyormu ben sadece endeskopide narkoz aldım o da kolumdan iğne şeklinde bir sürü parça alınmış ama hiçbirsey duymadım bu işte öyle mi olur

Hadi hayırlısı oldun canım bende dondurulmuş embriyo transferi için kırmızıları bekliyorum :)
Canim sen bama proxeed yollamistin hatirliyor musun ozel mesajlardan buldum ismini sana tekrar duaciyim dun hamile oldugumu ogrendim .Rabbim seni de guzel haberlerle ferahlatsin mutlu ol hep bebegine en kisa zamanda kavus:KK200:

Canim sen bama proxeed yollamistin hatirliyor musun ozel mesajlardan buldum ismini sana tekrar duaciyim dun hamile oldugumu ogrendim .Rabbim seni de guzel haberlerle ferahlatsin mutlu ol hep bebegine en kisa zamanda kavus:KK200:
Sağol canım aro allah bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah

Back
X