Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hilallll hilallll canım kanama olması normalmiş bende henüz bişey gelmedi ama normalmişş
Bana bugün banyo da yapma dedi orayı yıkama dedi bide agır iş yapma dedi
Dikkat et kendine canım

Aman napıyım toparlanmaya çalışıyorum işe başladım kafam dağılsın diye yarış atı gibi koşturuyorum ha burada yemek yarışması vardı ona katıldım yine buradaki bütün konuları okuyup yorum yapıyorum aman öyle işte Hurihuri2013 Hurihuri2013 Asksevgihuzur Asksevgihuzur

hilallll hilallll canım kanama olması normalmiş bende henüz bişey gelmedi ama normalmişş
Bana bugün banyo da yapma dedi orayı yıkama dedi bide agır iş yapma dedi
Dikkat et kendine canım
sosyalbilimci sosyalbilimci evet biraz internetten baktim normal yazıyor.kasiklarimda karnimda ağrı var.özellikle sag tarafda.banyo dun yapmıştım yapamam diye.ağır iste yapmam evi pislik götürsun :)) sende dikkat et kendine canım.insallah burdan güzel haberler verip diger isteyenlerede umut oluruz ;)

sosyalbilimci sosyalbilimci evet biraz internetten baktim normal yazıyor.kasiklarimda karnimda ağrı var.özellikle sag tarafda.banyo dun yapmıştım yapamam diye.ağır iste yapmam evi pislik götürsun :)) sende dikkat et kendine canım.insallah burdan güzel haberler verip diger isteyenlerede umut oluruz :KK66:
Amin canım inşallah yaa ;) aman sakın isterse evi b...k götürsün boşver ben hiçbişey yapmıcam :)
Eve geldiğimden beri agrım var kasıklarımdan :( yatıyorum kalkmıyorum
Bide aklında olsun canım bolca süt yoğurt peynir yumurta önerdiler bide balıkk

Acaba klomen kulladıgım dönemde vermişti evde duruyo 6 adet şırınga kalmıs
Onu mu yapsam bozulmus mudur

Aman napıyım toparlanmaya çalışıyorum işe başladım kafam dağılsın diye yarış atı gibi koşturuyorum ha burada yemek yarışması vardı ona katıldım yine buradaki bütün konuları okuyup yorum yapıyorum aman öyle işte Hurihuri2013 Hurihuri2013 Asksevgihuzur Asksevgihuzur
Canımm hayatta her an yeni bir süpriz olabilir bizim umutlarımız tükeniyo belki ama Rabbim mucizelerle dolu

Amin canım inşallah yaa :KK66: aman sakın isterse evi b...k götürsün boşver ben hiçbişey yapmıcam :)
Eve geldiğimden beri agrım var kasıklarımdan :KK43: yatıyorum kalkmıyorum
Bide aklında olsun canım bolca süt yoğurt peynir yumurta önerdiler bide balıkk
He valla evi ne götürüyorsa götürsün umrumda degil :) normalde temizlik hastasıyım biraz ;) benimde agrim var ya.tavsiyen icin sagol kuzum.süt ürünlerini cok severim zaten.severek yerim ;)

Kizlaaarr Asilama yaptirip vajinal jel kullananlar.siz aşılamanın olduğu günmü başladınız.doktor aynı gun basla dedi hatırlıyorum ama emin olamadim ya.bilginiz varmi acaba ?

İyiyim canım yani olmaya çalışıyorum kafam dağılsın diye buradaki yemek yarışmasına katıldım işe başladım oyalamaya çalışıyorum kendimi sen hamişsin duan kabul olur bizede dua et olurmu
Kafani dağitman iyi olmuş elbette dua ediyorum hepinize. Iyi dusun ki hep güzel şeyler olsun canmm ❤

Back
X