- 1 Şubat 2013
- 155
- 18
- 98
negatif çıkarda yanıltırsa emin olamıcam :SKesin sonuc verdigini söyleyenler de var ama ben normal test yaptiğım için bilemiyorum canim. Normal test yap istersen. Zaten adet günun de yaklaşmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
negatif çıkarda yanıltırsa emin olamıcam :SKesin sonuc verdigini söyleyenler de var ama ben normal test yaptiğım için bilemiyorum canim. Normal test yap istersen. Zaten adet günun de yaklaşmıs
İyiyim canım yani olmaya çalışıyorum kafam dağılsın diye buradaki yemek yarışmasına katıldım işe başladım oyalamaya çalışıyorum kendimi sen hamişsin duan kabul olur bizede dua et olurmuIyiym canım sen nasılsın
Buralardayım canım ben tedavım devam edıyo cok kimse yok bızden gırmiyom cok o yüzden sen nasılsın bakim
bende buralardayim abla bakiniyorum oyaliyorum kendimi adeti beklerken kimse yazmayinca yazmadm ztn netim yoktu yeni geldi sen nasilsin napiyosun
hilallll canım kanama olması normalmiş bende henüz bişey gelmedi ama normalmişş
Bana bugün banyo da yapma dedi orayı yıkama dedi bide agır iş yapma dedi
Dikkat et kendine canım
Amin canım inşallah yaasosyalbilimci evet biraz internetten baktim normal yazıyor.kasiklarimda karnimda ağrı var.özellikle sag tarafda.banyo dun yapmıştım yapamam diye.ağır iste yapmam evi pislik götürsun :)) sende dikkat et kendine canım.insallah burdan güzel haberler verip diger isteyenlerede umut oluruz
![]()
Progestan hap verdi canım aynı şey. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak icinNasilYarDiyeyim
mihracee
Missss kızlaar size doktorunuz aşılama sonrası jel verdi mi? Bana vermedi de
![]()
Bana hiçbişey vermediProgestan hap verdi canım aynı şey. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak icin
Progestanin enjeksiyon hali yok diye biliyorum o elindeki başka türlü bir ilaç olabilir. Doktora sormadan sakın kullanma.Acaba klomen kulladıgım dönemde vermişti evde duruyo 6 adet şırınga kalmıs
Onu mu yapsam bozulmus mudur
Böyle şırınga gibi bişeyin içinde jel canım vajinaya sokup enjekte ediliyoProgestanin enjeksiyon hali yok diye biliyorum o elindeki başka türlü bir ilaç olabilir. Doktora sormadan sakın kullanma.
Canımm hayatta her an yeni bir süpriz olabilir bizim umutlarımız tükeniyo belki ama Rabbim mucizelerle doluAman napıyım toparlanmaya çalışıyorum işe başladım kafam dağılsın diye yarış atı gibi koşturuyorum ha burada yemek yarışması vardı ona katıldım yine buradaki bütün konuları okuyup yorum yapıyorum aman öyle işteHurihuri2013
Asksevgihuzur
He valla evi ne götürüyorsa götürsün umrumda degil :) normalde temizlik hastasıyım birazAmin canım inşallah yaaaman sakın isterse evi b...k götürsün boşver ben hiçbişey yapmıcam :)
Eve geldiğimden beri agrım var kasıklarımdanyatıyorum kalkmıyorum
Bide aklında olsun canım bolca süt yoğurt peynir yumurta önerdiler bide balıkk
Ben aşilama aşamasına gelmeden hamile kaldım canm.NasilYarDiyeyim
mihracee
Missss kızlaar size doktorunuz aşılama sonrası jel verdi mi? Bana vermedi de
![]()
Kafani dağitman iyi olmuş elbette dua ediyorum hepinize. Iyi dusun ki hep güzel şeyler olsun canmm ❤İyiyim canım yani olmaya çalışıyorum kafam dağılsın diye buradaki yemek yarışmasına katıldım işe başladım oyalamaya çalışıyorum kendimi sen hamişsin duan kabul olur bizede dua et olurmu