Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu zamana kadar garip olaylar yaşadım ama Rabbim büyüktür vardır bi bildiği inşallah yüzümüz güler bu sefer

canım biliyorsun orda her ay doktor degisiyor.ama sürekli 27.infertiliteye gidiyorum ben.bugun sabahta aşılamam oldu.evdeyim simdi :KK66: senin icinde hayırlısı olsun.insallah adet olmazsin,kendiliğinden olmuştur :KK66:
Evet doğru o yüzden her yaptıklarını muayenelerini not ediyolar buda güzel bişey bakalım bende haftaya adet olursam başlıycam ikinci denemeye sende olmuşsun aşılamanı hayırlı olur inşallah iğneylemi oldu senin

hb canım çok tşk ederim rabbim herkesi kavuştursun inşallah. ne deyim ki yok yok bizde eşimde varikosel vardı çift taraflı 2 kez ameliyat oldu bnm tüpler tıkalı diye ameliyat ettiler en önemlisi de ben tip 1 diyabetliyim guatrım var en son pko da çıktı maşallahım var yani :olamaz::olamaz:
canim Allah yardımcın olsun.hakikatende olabilecek ne varsa senin basina gelmiş.insallah bundan sonrasinda sıkıntıların son bulur ve bir mucize olur :KK66:

Evet doğru o yüzden her yaptıklarını muayenelerini not ediyolar buda güzel bişey bakalım bende haftaya adet olursam başlıycam ikinci denemeye sende olmuşsun aşılamanı hayırlı olur inşallah iğneylemi oldu senin
bende memmunum simdilik.özellikle aşılamadaki hemsireler cok iyi.sürekli açıklama yapiyorlar kafaniza takilan varsa cekinmeyin sorun diyorlar.ilgililer yani ;) iğneylemi derken canım? İgnesiz bir şırıngaya rahime bosaltiyorlar spermi

canim Allah yardımcın olsun.hakikatende olabilecek ne varsa senin basina gelmiş.insallah bundan sonrasinda sıkıntıların son bulur ve bir mucize olur :KK66:
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zamana kadar şekerimden de dolayı izin vermediler tüp bebek yapmamıza eşimin son ameliyatından 2 yıl sonra durumu düzelme gösterdi ve gittiğimiz özel bi hastane bize umut oldu ilk denememiz aşılama oldu 5 gün sonra test yapıcam ama hem heyecanlı hemde korku duyuyorum inşallah korktuğum gibi olmaz :110: bol bol dua edelim birbirimize hayırlısı olsun canlar

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zamana kadar şekerimden de dolayı izin vermediler tüp bebek yapmamıza eşimin son ameliyatından 2 yıl sonra durumu düzelme gösterdi ve gittiğimiz özel bi hastane bize umut oldu ilk denememiz aşılama oldu 5 gün sonra test yapıcam ama hem heyecanlı hemde korku duyuyorum inşallah korktuğum gibi olmaz :110: bol bol dua edelim birbirimize hayırlısı olsun canlar
canim sen kendini olumsuzada hazırla.çünkü aşılamada başarı oranı cok yüksek degil.ama tabi asilamaylada hamile kalan cok kişi var.insallah bizde onlardan biri oluruz ;) benimde ilk aşılamam olmadi.ikinciyi yaptırdım.daha 2.günüm ;)

bende memmunum simdilik.özellikle aşılamadaki hemsireler cok iyi.sürekli açıklama yapiyorlar kafaniza takilan varsa cekinmeyin sorun diyorlar.ilgililer yani :KK66: iğneylemi derken canım? İgnesiz bir şırıngaya rahime bosaltiyorlar spermi
Yani klomenle mi iğneylemi büyütüyolar yumurtaları

canim sen kendini olumsuzada hazırla.çünkü aşılamada başarı oranı cok yüksek degil.ama tabi asilamaylada hamile kalan cok kişi var.insallah bizde onlardan biri oluruz :KK66: benimde ilk aşılamam olmadi.ikinciyi yaptırdım.daha 2.günüm :KK66:
Evet bende aynen aşılamaya çok umut bağlamıyorum ama en azından elimden geleni yapmış olmak adına 2. Kez deniycem umarım bu son olur 1.5 yıl oldu benimde geçen sene bi kimyasalım var üstünden bi sene geçti bakalım nasip kısmet

Yani klomenle mi iğneylemi büyütüyolar yumurtaları
benim klomenle büyüttüler.ilkinde en buyuk yumurtam 18,5 du coklu gebelik riski var denilmişti ama maalesef olmadi.bundada en büyük yumurtam 17 ydi catlatma iğnesi oldum.bakalım hayırlısı ;)

benim klomenle büyüttüler.ilkinde en buyuk yumurtam 18,5 du coklu gebelik riski var denilmişti ama maalesef olmadi.bundada en büyük yumurtam 17 ydi catlatma iğnesi oldum.bakalım hayırlısı :KK66:
İnşallah bu sefer yüzün güler canım ben nedense iğneyle şans daha yüksek diye düşünüyorum sanki benimde ilki klomenle oldu banada öyle demişlerdi ah keşke dedim ama olmadı malesef bu hap yada iğneye neye göre karar veriyolar acaba

İnşallah bu sefer yüzün güler canım ben nedense iğneyle şans daha yüksek diye düşünüyorum sanki benimde ilki klomenle oldu banada öyle demişlerdi ah keşke dedim ama olmadı malesef bu hap yada iğneye neye göre karar veriyolar acaba
inşallah canim.umarım hepimizin yuzu güler..neye göre karar veriliyor bilmiyorum bende.heralde igne daha zor yumurtlamasi olanlar içindir

Bi de bu aşılama sanırım erkek sorununda daha etkili olan bi yöntemmiş spermler yıkanıyo ve en kaliteli ve hızlı olanlar seçiliyoya o bakımdan heralde

inşallah canim.umarım hepimizin yuzu güler..neye göre karar veriliyor bilmiyorum bende.heralde igne daha zor yumurtlamasi olanlar içindir
Hmm evet o da olabilir keşke hiç bunlara gerek kalmasa da kendiliğinden oluverse :KK76: bu da bizim sınavımızmış Allahtan gelene boynumuz ince ama bu çok zor bi sınav tabiki isyan değil rabbim daha beterinden korusun ama bi an öncede bu sınavı başarıyla geçmeyi nasip etsin inşallah

canim sen kendini olumsuzada hazırla.çünkü aşılamada başarı oranı cok yüksek degil.ama tabi asilamaylada hamile kalan cok kişi var.insallah bizde onlardan biri oluruz :KK66: benimde ilk aşılamam olmadi.ikinciyi yaptırdım.daha 2.günüm :KK66:
Çok ümitli değilim zaten canım genelde ilk denemelerde başarı şansı düşük içimden bi ses olmadı diyo ama kalbimi de bozmak istemiyorum şükürler olsun ki en azından artık deneme şansımız var bu olmazda tüp bebeğe geçicez hayırlısıyla o da olmazsa hayırlısı böyleymiş deriz takdir Allah'tan

Ve bişey daha var kızlar 12 yıllık evliyim çok bebek rüyası gördüm yıllarca ama inanın hiç kendi doğurduğum bebeği sevmedim ben her rüyamda evlatlık aldığım bebeğin sevgisiyle bana anne demesiyle mutlu oldum yıllarca her denemeye kalktığımızda önümüze bi engel çıktı ve dedim ki bnm bebeğim olmayacak ve inandım ki bi evlatlık alırsam herşey daha güzel olacak geçen sene bu aylarda başvuruda bulundum ve aralık ayında hem tedavi şansıyla mutluluk yaşadım hemde evlatlık için başvurumun kabul edilmesiyle iki mutluluğu aynı anda yaşadım şimdi tek dileğim iki bebeğin aynı anda kucağıma gelmesi 2018 bizim için güzel bi yıl olcak hissediyorum :KK36:

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım siteye bende geçen cuma ilk aşılamamı oldum sanırım test için 1 haftam var tek başına beklemek biraz zor beni de aranıza kabul edermisiniz çok sıkılıyorum bu arada yaşım 29 ve 12 yıllık evliyim sizler gibi bebek hasreti çekiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Hayırlısı olsun canım Allah emeğini mucizesiyle mükafatlandırsın inşallah

Hmm evet o da olabilir keşke hiç bunlara gerek kalmasa da kendiliğinden oluverse :KK76: bu da bizim sınavımızmış Allahtan gelene boynumuz ince ama bu çok zor bi sınav tabiki isyan değil rabbim daha beterinden korusun ama bi an öncede bu sınavı başarıyla geçmeyi nasip etsin inşallah
herşeyin hayırlısı canim.insallah en kisa zamanda güzel sonuçlar aliriz hep birlikte:dua:

Back
X