Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru o yüzden her yaptıklarını muayenelerini not ediyolar buda güzel bişey bakalım bende haftaya adet olursam başlıycam ikinci denemeye sende olmuşsun aşılamanı hayırlı olur inşallah iğneylemi oldu senincanım biliyorsun orda her ay doktor degisiyor.ama sürekli 27.infertiliteye gidiyorum ben.bugun sabahta aşılamam oldu.evdeyim simdisenin icinde hayırlısı olsun.insallah adet olmazsin,kendiliğinden olmuştur
![]()
canim Allah yardımcın olsun.hakikatende olabilecek ne varsa senin basina gelmiş.insallah bundan sonrasinda sıkıntıların son bulur ve bir mucize olurhb canım çok tşk ederim rabbim herkesi kavuştursun inşallah. ne deyim ki yok yok bizde eşimde varikosel vardı çift taraflı 2 kez ameliyat oldu bnm tüpler tıkalı diye ameliyat ettiler en önemlisi de ben tip 1 diyabetliyim guatrım var en son pko da çıktı maşallahım var yani![]()
bende memmunum simdilik.özellikle aşılamadaki hemsireler cok iyi.sürekli açıklama yapiyorlar kafaniza takilan varsa cekinmeyin sorun diyorlar.ilgililer yaniEvet doğru o yüzden her yaptıklarını muayenelerini not ediyolar buda güzel bişey bakalım bende haftaya adet olursam başlıycam ikinci denemeye sende olmuşsun aşılamanı hayırlı olur inşallah iğneylemi oldu senin
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zamana kadar şekerimden de dolayı izin vermediler tüp bebek yapmamıza eşimin son ameliyatından 2 yıl sonra durumu düzelme gösterdi ve gittiğimiz özel bi hastane bize umut oldu ilk denememiz aşılama oldu 5 gün sonra test yapıcam ama hem heyecanlı hemde korku duyuyorum inşallah korktuğum gibi olmazcanim Allah yardımcın olsun.hakikatende olabilecek ne varsa senin basina gelmiş.insallah bundan sonrasinda sıkıntıların son bulur ve bir mucize olur![]()
canim sen kendini olumsuzada hazırla.çünkü aşılamada başarı oranı cok yüksek degil.ama tabi asilamaylada hamile kalan cok kişi var.insallah bizde onlardan biri oluruzamin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu zamana kadar şekerimden de dolayı izin vermediler tüp bebek yapmamıza eşimin son ameliyatından 2 yıl sonra durumu düzelme gösterdi ve gittiğimiz özel bi hastane bize umut oldu ilk denememiz aşılama oldu 5 gün sonra test yapıcam ama hem heyecanlı hemde korku duyuyorum inşallah korktuğum gibi olmazbol bol dua edelim birbirimize hayırlısı olsun canlar
Yani klomenle mi iğneylemi büyütüyolar yumurtalarıbende memmunum simdilik.özellikle aşılamadaki hemsireler cok iyi.sürekli açıklama yapiyorlar kafaniza takilan varsa cekinmeyin sorun diyorlar.ilgililer yaniiğneylemi derken canım? İgnesiz bir şırıngaya rahime bosaltiyorlar spermi
Evet bende aynen aşılamaya çok umut bağlamıyorum ama en azından elimden geleni yapmış olmak adına 2. Kez deniycem umarım bu son olur 1.5 yıl oldu benimde geçen sene bi kimyasalım var üstünden bi sene geçti bakalım nasip kısmetcanim sen kendini olumsuzada hazırla.çünkü aşılamada başarı oranı cok yüksek degil.ama tabi asilamaylada hamile kalan cok kişi var.insallah bizde onlardan biri oluruzbenimde ilk aşılamam olmadi.ikinciyi yaptırdım.daha 2.günüm
![]()
benim klomenle büyüttüler.ilkinde en buyuk yumurtam 18,5 du coklu gebelik riski var denilmişti ama maalesef olmadi.bundada en büyük yumurtam 17 ydi catlatma iğnesi oldum.bakalım hayırlısıYani klomenle mi iğneylemi büyütüyolar yumurtaları
İnşallah bu sefer yüzün güler canım ben nedense iğneyle şans daha yüksek diye düşünüyorum sanki benimde ilki klomenle oldu banada öyle demişlerdi ah keşke dedim ama olmadı malesef bu hap yada iğneye neye göre karar veriyolar acababenim klomenle büyüttüler.ilkinde en buyuk yumurtam 18,5 du coklu gebelik riski var denilmişti ama maalesef olmadi.bundada en büyük yumurtam 17 ydi catlatma iğnesi oldum.bakalım hayırlısı![]()
inşallah canim.umarım hepimizin yuzu güler..neye göre karar veriliyor bilmiyorum bende.heralde igne daha zor yumurtlamasi olanlar içindirİnşallah bu sefer yüzün güler canım ben nedense iğneyle şans daha yüksek diye düşünüyorum sanki benimde ilki klomenle oldu banada öyle demişlerdi ah keşke dedim ama olmadı malesef bu hap yada iğneye neye göre karar veriyolar acaba
Hmm evet o da olabilir keşke hiç bunlara gerek kalmasa da kendiliğinden oluverseinşallah canim.umarım hepimizin yuzu güler..neye göre karar veriliyor bilmiyorum bende.heralde igne daha zor yumurtlamasi olanlar içindir
Çok ümitli değilim zaten canım genelde ilk denemelerde başarı şansı düşük içimden bi ses olmadı diyo ama kalbimi de bozmak istemiyorum şükürler olsun ki en azından artık deneme şansımız var bu olmazda tüp bebeğe geçicez hayırlısıyla o da olmazsa hayırlısı böyleymiş deriz takdir Allah'tancanim sen kendini olumsuzada hazırla.çünkü aşılamada başarı oranı cok yüksek degil.ama tabi asilamaylada hamile kalan cok kişi var.insallah bizde onlardan biri oluruzbenimde ilk aşılamam olmadi.ikinciyi yaptırdım.daha 2.günüm
![]()
Olmuş mu kız o kadarrrrrr vuuuu zaman çok çabuk geçiyorKızlar selamRuhudeli nerede bilen varmı en son 21 aralıkta mesaj yazmış daha da yazmamis
Hayırlısı olsun canım Allah emeğini mucizesiyle mükafatlandırsın inşallahMerhaba arkadaşlar yeni katıldım siteye bende geçen cuma ilk aşılamamı oldum sanırım test için 1 haftam var tek başına beklemek biraz zor beni de aranıza kabul edermisiniz çok sıkılıyorum bu arada yaşım 29 ve 12 yıllık evliyim sizler gibi bebek hasreti çekiyorum rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Olmuş ya merak.ettim seniOlmuş mu kız o kadarrrrrr vuuuu zaman çok çabuk geçiyor
Senin yazdığını görünce fark ettim gerçekten çok olmuşOlmuş ya merak.ettim seni
herşeyin hayırlısı canim.insallah en kisa zamanda güzel sonuçlar aliriz hep birlikteHmm evet o da olabilir keşke hiç bunlara gerek kalmasa da kendiliğinden oluversebu da bizim sınavımızmış Allahtan gelene boynumuz ince ama bu çok zor bi sınav tabiki isyan değil rabbim daha beterinden korusun ama bi an öncede bu sınavı başarıyla geçmeyi nasip etsin inşallah