Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senin adetinde cok erken gelmis.benimde 13.gun lekelenmem olmustu ama genede kan testi yaptirmistim.ertesi günde adet olmustum zaten.hayırlısı olsun.surdan bi guzel haber alamadik yaa :KK43:
doktor genede kan testi istiyor benden negatif sonucunu birde ondan duyayım diye heralde :KK43:

doktor genede kan testi istiyor benden negatif sonucunu birde ondan duyayım diye heralde :KK43:
ya bazen kanamada olsa hamilelik oluyormus ya.ondan dolayi kesin olsun istiyorlar galiba.ama insan kendini biliyor.normal kanamamizdan farklı olsa anlarız zaten

Kızlar aşılamaya gerek kalmadı çok şükür rabbime aser gecikmen haptan değil bebiştenmişşş:anneadayı::KK200::KK200:
tebrik ederim canım bu ay bende aşılamaya gidecektim adetimi bekliyorum 3 gün gecikti.. sabah test yaptım nagatif :KK42: ama senin adına çok sevindim darısı bekleyen herkese olsun inşallah

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?[/QUOTE
Merhaba sizinki aşılama değil ama aşılama oldugumuzda doktorlar 13.gun kan tahlili istiyorlar.sizde ilk ilişkiye girdiğiniz günü baz alıp 13.-14. Gün kanda baktırabilirsiniz bence

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?
benim de ağrılarım cok olmuştu kasıklarımda ve belimde doktorum yumurtlama ağrısı olduğunu normal olduğu söylemişti. 14. gün kan testine çağırdı ama ben adet oldum gidemeden. Senin ki inşallah tutar

canim yaa evlatlik alma karari cok zor ve cok guzel bir karar.ve herkesin cesaret edecegi bir durum degil.kalbinin güzelligi ve icindeki o umut insallah sana bu yil guzel seyler yasatir.:nazar::dua::KK68:
Çoğu kişi için evet zor bi karar ama inan hiç tereddüt etmedim canım sonuçta bir melek rabbim inşallah nasip eder onu bana kendim doğurmasam da o haberi aldıktan sonra kendimi hamile gibi kabul ettim ve bebeğimi bana getirdiklerinde ikimizde yeniden doğmuş gibi olucaz aldığım karardan dolayı çok mutlu ve umutluyum

Kızlar yaa bugün aşılamamın 15.günü test negatif çıktı ve adetime 2 gün var dr'a bunu soylediigmde normalde tutmadığı zaman 13-14.günü adet görülür dedi bide pkolularda geç döllenme olur dedi ortada kaldım ne dusunecegimi bilmiyorum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba o_O

Yok gonal f iğnesi kullandım. Sonra senin gibi çatlatma iğnesi. Benim de erken gelişmişti yumurtalarım adetin 10. günü asilama yaptık.
Hayırlı olsun aşılamanız insallah gebe kalmışsınızdır.peki progesteron testi kacinci gunde yaptirdiniz? Deger kactı? Ben de 10. Gunumde asilama yaptirdim ama progesteron 1 in altinda cikti 17. Gunumde

Back
X