Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
A
Meraba bayanlar bende 2 kere asilama oldum devlette anestezi falan olmadi korkulacak birsey yok inanin 2 dk suruyor en fazla bittigini bile anlamiyorsun alttan muayene gibi aci falan yok yani iciniz ferah olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz rabbim hayirlisini nasip etsin kolayliklar nasip etsin insallah[/QUOTE aşılamalarındam bi sonuç aldın mı canım

Meraba bayanlar bende 2 kere asilama oldum devlette anestezi falan olmadi korkulacak birsey yok inanin 2 dk suruyor en fazla bittigini bile anlamiyorsun alttan muayene gibi aci falan yok yani iciniz ferah olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz rabbim hayirlisini nasip etsin kolayliklar nasip etsin insallah
Aşılamalarından bir sonuç aldın mı canım

Valla bende korku heycan stres hersey var yanımda kımse de yok arkadasa sordum o cok fenaydı dedı bende korkmadım degıl

Canim aşılama öncesi progestanına baktılar mı senin
Baktilar canim ben pkolu bi hastayim yumurtam cok ama buyumede sikinti oluyordu kimi zamn kendiliginden buyuyor ama iste hayirlisi allahtan canim korkma dua et rabbim hepimize versin ins bun ay hepimiz hayirli haberler veririz

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun.bende iki kez devlette aşılama yaptırdım ama maalesef sonuç alamadim.anestezi hiç düsünmeyin,cok basit bir islem.insallah ilk seferde güzel sonuclar alırsınız.ben şimdilik akışına bıraktım ;)

Valla bende korku heycan stres hersey var yanımda kımse de yok arkadasa sordum o cok fenaydı dedı bende korkmadım degıl
Bende gurbetteyim benimse kimsem yok canım anam babamdan 1600 km uzaktayım olsun ama burda biz varız destek oluruz birbirimize sıkma canını sen dualarla kolayca atlatıcaz InşAllah hayırlı haberimizi alıcaz

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun.bende iki kez devlette aşılama yaptırdım ama maalesef sonuç alamadim.anestezi hiç düsünmeyin,cok basit bir islem.insallah ilk seferde güzel sonuclar alırsınız.ben şimdilik akışına bıraktım :KK66:
InşAllah sende bizde kısa sürede hayırlı haberler alırız canım benim

Bende gurbetteyim benimse kimsem yok canım anam babamdan 1600 km uzaktayım olsun ama burda biz varız destek oluruz birbirimize sıkma canını sen dualarla kolayca atlatıcaz InşAllah hayırlı haberimizi alıcaz
InsaInsa canım Allah hepimizin yardımcısıyolsun hayırlısı ıle atlatırız inşinşal bugunleri

Merhaba kızlar bende aşılamamı oldum şimdi eve geçiyorum kolay geçti aşılamam fakat kasık ağrım var InşAllah dinlendikçe geçer oda

Merhaba kızlar bende aşılamamı oldum şimdi eve geçiyorum kolay geçti aşılamam fakat kasık ağrım var InşAllah dinlendikçe geçer oda
Geçmiş olsun cnm darısı başıma birazdan bende gireceğim. Sizden cesaret alarak anestezisize karar verdim :super:

Geçmiş olsun cnm darısı başıma birazdan bende gireceğim. Sizden cesaret alarak anestezisize karar verdim :super:
Canım benim ALLAH yardımcın olsun kasma kendini rahat bırak ebeyle doktorla sohbet etmene bak nasıl geçtiğini anlamıyosun hemencik oluveriyo. Sadece adet olucakmissin gibi kasık ağrısı oluyo 20 dk ya hafifliyo oda

Canım benim ALLAH yardımcın olsun kasma kendini rahat bırak ebeyle doktorla sohbet etmene bak nasıl geçtiğini anlamıyosun hemencik oluveriyo. Sadece adet olucakmissin gibi kasık ağrısı oluyo 20 dk ya hafifliyo oda
Çok sağol canım

Back
X