- Konu Sahibi dumangozlum476
Geçen perşembe aşılama yaptırdım. 5. Günüm ve inanılmaz göğüs ağrım var. Sağ kasıkta da dayanılmayacak kadar olmayan ağrı var. Benimle aynı günde olanlar yaşadıklarınız neler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biraz daha sabret sonra test yap bakalım ne cikicakGeçen perşembe aşılama yaptırdım. 5. Günüm ve inanılmaz göğüs ağrım var. Sağ kasıkta da dayanılmayacak kadar olmayan ağrı var. Benimle aynı günde olanlar yaşadıklarınız neler
Teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Dualarım hep bu yönde.Canim biraz daha sabret sonra test yap bakalım ne cikicak
Sen yememe içmeme dikkat et çok haraket etme
Geçen perşembe aşılama yaptırdım. 5. Günüm ve inanılmaz göğüs ağrım var. Sağ kasıkta da dayanılmayacak kadar olmayan ağrı var. Benimle aynı günde olanlar yaşadıklarınız neler
......ayrıca da bu belirtiler ilaçlardan ise (çatlatma iğnesi gonal f) ne zaman yan etkiler geçer
İnşallah....Rabbim dualarinızın karşılığını versin inşallahMerhaba ben de yarın aşılama yaptıracağım. Umarım tutar ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()
iyi geçsn cnm inşMerhaba ben de yarın aşılama yaptıracağım. Umarım tutar ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()
Gögüs agrisi buyuk bi belirti olabilir canım bende yaşadım cunkuGeçen perşembe aşılama yaptırdım. 5. Günüm ve inanılmaz göğüs ağrım var. Sağ kasıkta da dayanılmayacak kadar olmayan ağrı var. Benimle aynı günde olanlar yaşadıklarınız neler
İnşallah....rabbim hayırlı ve sağlıklı bebekler versin isteyen herkeseMerhaba ben de yarın aşılama yaptıracağım. Umarım tutar ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()
Canım ne durumdasın ?Geçen perşembe aşılama yaptırdım. 5. Günüm ve inanılmaz göğüs ağrım var. Sağ kasıkta da dayanılmayacak kadar olmayan ağrı var. Benimle aynı günde olanlar yaşadıklarınız neler
Beklemedeyim.....ama nasıl beklemede...anlatmaya kelime yok. Ev de idrar testi yaptım. 2. Çizgi silik ama çook silik çıktı. Gün içinde kaç kez bakıpta ümitlendiğimi anlatamam...Canım ne durumdasın ?
Sabah ilk idrar ile dene lütfen. Stres olma lütfen ve inşallah güzel haberlerle gelirsinBeklemedeyim.....ama nasıl beklemede...anlatmaya kelime yok. Ev de idrar testi yaptım. 2. Çizgi silik ama çook silik çıktı. Gün içinde kaç kez bakıpta ümitlendiğimi anlatamam...
Sabah ilk idrar ile dene lütfen. Stres olma lütfen ve inşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
![]()
Pko luyum diye hic korkma pko luların tutma ihtimali daha cok ben ilkinde kaldım ama malesef bebek gelişmiyorKızlar nasıl gidiyor benim yarın randevum varyumurtalar umarım büyümüştür pko yum varmi pkolu
6.günKacıncı gün yaptın bunu