Aşılama Asilama yaptıranlar kacinci gün neler yapiyorsunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Merhaba kizlar. Ilk asilamayi ekimde yaptırdım tutmadi. 2 asilamami 28 ocakta yaptirdim. Bugun 8. Günüm. Sizler ne yapiyorsunuz nasil geçiyor süreç. Var mi belitileriniz.

Bende 3unde 2ci aşılamamı yaptırdım şuan için hiç bi belirtim yok bekliyorum bende hayırlısı olur inşallah

merhaba. kan testi yaptırdınız mı nasıl sonuç aldınız acaba. bende bugun 9. günümdeyim ve çok merak ediyorum ne zaman belli olur ne olur diye
Malesef kan testi yaptiramadim canim. Kaynananm rahatsızlandığı onun yaninda refakatci kaldigim icin kendime vakit ayiramadim. Idrar testim negatif cikti. Adet sancim da var bugün yarin adet olurum. Insallh siz guzel sonuclar alirsiniz cnm

Malesef kan testi yaptiramadim canim. Kaynananm rahatsızlandığı onun yaninda refakatci kaldigim icin kendime vakit ayiramadim. Idrar testim negatif cikti. Adet sancim da var bugün yarin adet olurum. Insallh siz guzel sonuclar alirsiniz cnm
Rabbim hiç birimizin kucağını bos bırakmasın insaallah. Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin insaallah yavrularımız..

Back
X