Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düşünüyorum acaba süreç nasıl gelişiyor merak ediyorumMerhaba kizlar. Ilk asilamayi ekimde yaptırdım tutmadi. 2 asilamami 28 ocakta yaptirdim. Bugun 8. Günüm. Sizler ne yapiyorsunuz nasil geçiyor süreç. Var mi belitileriniz.
Benim de 14. Günüm bugun beklemedeyimMerhaba kizlar. Ilk asilamayi ekimde yaptırdım tutmadi. 2 asilamami 28 ocakta yaptirdim. Bugun 8. Günüm. Sizler ne yapiyorsunuz nasil geçiyor süreç. Var mi belitileriniz.
Merhaba sonucunuz ne olduBugün 13. Gunumdu erken gebelik testi yaptım negatif![]()
Kan testi de negatif ama adet olamadım henüz doktorum bekle bir hafta içinde olacaksın dedi ilaçlardan dolayı düzen değişti diyor. sizin durum ne belirti var mı:)Merhaba sonucunuz ne oldu
Bugun 13. Günüm..sabah kaset test yaptim negatif cikti.Kan testi de negatif ama adet olamadım henüz doktorum bekle bir hafta içinde olacaksın dedi ilaçlardan dolayı düzen değişti diyor. sizin durum ne belirti var mı:)
Birde erken gebelik testi yapsaydinizBugun 13. Günüm..sabah kaset test yaptim negatif cikti.
Cuma günü kan testi yaptiracagim.Birde erken gebelik testi yapsaydiniz
merhaba. kan testi yaptırdınız mı nasıl sonuç aldınız acaba. bende bugun 9. günümdeyim ve çok merak ediyorum ne zaman belli olur ne olur diyeCuma günü kan testi yaptiracagim.
Malesef kan testi yaptiramadim canim. Kaynananm rahatsızlandığı onun yaninda refakatci kaldigim icin kendime vakit ayiramadim. Idrar testim negatif cikti. Adet sancim da var bugün yarin adet olurum. Insallh siz guzel sonuclar alirsiniz cnmmerhaba. kan testi yaptırdınız mı nasıl sonuç aldınız acaba. bende bugun 9. günümdeyim ve çok merak ediyorum ne zaman belli olur ne olur diye
Rabbim hiç birimizin kucağını bos bırakmasın insaallah. Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin insaallah yavrularımız..Malesef kan testi yaptiramadim canim. Kaynananm rahatsızlandığı onun yaninda refakatci kaldigim icin kendime vakit ayiramadim. Idrar testim negatif cikti. Adet sancim da var bugün yarin adet olurum. Insallh siz guzel sonuclar alirsiniz cnm
Insallh cnm. Size cvp yazdiktan sonra lavaboya gittim. Malesef adet olmusum.Rabbim hiç birimizin kucağını bos bırakmasın insaallah. Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin insaallah yavrularımız..
Rabbim büyük vardır bir hayır bundada deyip bekliycezz canım. Doğru zaman değil demekki böyle düşünmek gerekiyor.Insallh cnm. Size cvp yazdiktan sonra lavaboya gittim. Malesef adet olmusum.