Aşılama aşılama yaptıranlar lütfen okuyun :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
merhabalar yumurtalık tembelliği olduğu için bir kaç ay ilaç tedavisine başladık ardından olmayınca iğnelere geçtik bu ay iğnede fayda etmeyince doktorum aşılama yapıcaz dedi kısacası yumurtalarım yavaş büyüyür zaten genç kızkende hep ilaçla adet olurdum ama istersen önce rahim filmi çektir iki ay tedaviye ara verelim dedi tabi bence aşılamayı denemekte yarar var eğer tutarsa gerek kalmaz dedi bende deneyelim dedim hangisi doğru ya ne yapmalıyım? hsg çektirmeden aşılama yaptıran var mı öncesinde şartmı rahim filmi

benim rahim filminden sonra aşılama olmuştu ,, Rahim filminin durumuna göre aşılama yapılıyor diye biliyorum .

tatlım rahim filmi çektirmende fayda var diyelim ki tüplerin tıkalı napıcaksın o zaman istediğin kadar uğraş çocuğun olmaz ama baktın tüpler açık hemen aşılamaya geçersiniz bence rahim filmini çektir

kesinlikle önce rahim filminin çekilmesi gerek,benimde çekildi...ondan sonra aşılama yapıldı,2.ci aşılama ile hamile kaldım şükür,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

iki ay önce rahim filmi çektirdim testlerım yapıldı pko var bende ilaçla adet oluyorum klomen hapıyla hıc folıkul gelısmedı ıkı aydır ıgnelere gectım gecen ay 1. bu ay 2. asılamam tutmadı ümidini kırmak istemem ama bu aşılama işinden sogumaya başladım ben

Bende boyle dusundum ama doktorumu aradim bgn cok kararsizim diye asilama deneyelim dior hem yumurtalik tembelligi hemde tuplerin tikali olma ihtimali az dio bu ay deneyelim sonra cektir diyor

Bende boyle dusundum ama doktorumu aradim bgn cok kararsizim diye asilama deneyelim dior hem yumurtalik tembelligi hemde tuplerin tikali olma ihtimali az dio bu ay deneyelim sonra cektir diyor

canım aşılama öncesi kesinlikle istenen birşeydir rahim filmi doktorunun bunu istememiş olması gerçekten çok garip, neden aşılama ile tüplerin açık olup olmadığını öğrenesinki büyük konuşucam ama doktorunu değiştir derim..:/

benimde yumurta tembelliğim var, ilaçlar çok geç tesir ediyor ama neticede çatlama evresine geliyorlar..
allah yardımız olsun.. ( ikinci aşılama ile bekliyorum bende)

BENDE emin olamadım cnm 3 yıl sonra ikizleri olan bi arkadaşım var onu aradım dün o da önce film çektirmiş aşılamada kolay değil diyor bir sürü hormon yüklüyorsun maddi anlamda bir sürü para harcıyorsun ya olmazsa diyor o yüzden önce filmi çektir diyo bu doktordan önce gittiğim başka biri vardı bgn o doktora gitcem bakalım o da aynı şeyi söylerse artık maddi anlamda para için falan istediğini düşüncem

arkadaşınla aynı fikirdeyim canım :/ inşallah tüplerin açıktır da adam haklı çıkar.. ama hangi doktora gidersen git o filmine bakmak isteyeceği için elinde olması gereken bişi bence..
mecburen birilerine güvenip başlıyoruz tedaviye, allah yardımcımız olsun

Asilama yapalim diyren doktor bayan cnm ben bundan once erkek bi doktoraa gidiyodum bgn yine ona gidicem bakalim isterse film cektircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…