Aşılama Aşılama yaptıranlar test gününüz ne zaman ;)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar ben 7 Aralıkta ilk aşılamamı oldum :KK51::KK51:

Allahımın izniyle test günüm 21 Aralık
Doktorum direk kan ver dedi yalnız ben dayanamayıp 20si gibi bi idrar testi yapmayı düşünüyorum biliyorum çok güvenilir değiller ama :KK45:

İnşallah pozitif sonuçlar alırız hayırlısı olsun öncelikle..heyecanımızı birlikte paylaşalım eminim sizler de benim gibi heyecanlısınızdır ;) sizin kaçıncı aşılamanız? Test gününüz ne zaman? Belirtileriniz var mı? :anne:

Merhaba :) Bende 30 kasımda aşılama oldum. Bugün 12.günüm :) Doktor 12. günde belli olur fakat adetini bekleyelim dedi :( Eşim de bekle diyor adetime kadar. Çok merak ediyorum.. :) Benim belirtim var mı yok mu bilmiyorum,psikolojiktir diye düşünüyorum,mide bulantım var,midem yanıyo sabahları,kasıklarıma ağrı giriyor arada ama. Senin daha 5. günün belirtin var mı yada belirti sandığın bir şeyler :)))):KK49:

BENDE 5 ARALIKTA YAPTIRDIM 22 ARALIĞA KADAR ADET OLMAZSAN GEL KANDA BAKALIM DEDİ DOKTORUM AMA BEN 12. GÜN YAPACAĞIM EVDE TEST :rolleyes:

Merhaba.. bende ayın 5 inde ikinci aşılamamı yaptırdım.. iki gündür göğüslerim de hassasiyet var hele bugün daha fazla.. kasıklarımda özellikle sağ tarafta ince ince sızı oluyo.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Merhaba :) Bende 30 kasımda aşılama oldum. Bugün 12.günüm :) Doktor 12. günde belli olur fakat adetini bekleyelim dedi :KK43: Eşim de bekle diyor adetime kadar. Çok merak ediyorum.. :) Benim belirtim var mı yok mu bilmiyorum,psikolojiktir diye düşünüyorum,mide bulantım var,midem yanıyo sabahları,kasıklarıma ağrı giriyor arada ama. Senin daha 5. günün belirtin var mı yada belirti sandığın bir şeyler :)))):KK49:
Merhaba canımm :KK15:
Ayy senin az kalmıss cok heyecanlı :)
Bence iki gün sonra test yap valla benim doktorum direk kan ver dedi ama ben de sanırım evde bi idrar testi yapıcam meraktan ;)
Benim iğnelerden beri kasık agrım böyle adet olacakmıs gibi, bel agrısı, göğüslerim şiş ve acıyo,..bukadar bakalım hayırlısı :KK76: ama sen test yap canımmmm

Merhaba.. bende ayın 5 inde ikinci aşılamamı yaptırdım.. iki gündür göğüslerim de hassasiyet var hele bugün daha fazla.. kasıklarımda özellikle sağ tarafta ince ince sızı oluyo.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Amin canım hayırlısı olsunn :dua:
Bende de kasık agrısı adet olacakmıs gibi agrı bel agrısı ve şiş göğüs belirtileri var..ne zaman test yapcaksın?
Bana 21inde kan ver dedi ama ben haftaya idrar testi yaparım önce ;)

Kızlar ben 7 Aralıkta ilk aşılamamı oldum :KK51::KK51:

Allahımın izniyle test günüm 21 Aralık
Doktorum direk kan ver dedi yalnız ben dayanamayıp 20si gibi bi idrar testi yapmayı düşünüyorum biliyorum çok güvenilir değiller ama :KK45:

İnşallah pozitif sonuçlar alırız hayırlısı olsun öncelikle..heyecanımızı birlikte paylaşalım eminim sizler de benim gibi heyecanlısınızdır :KK66: sizin kaçıncı aşılamanız? Test gününüz ne zaman? Belirtileriniz var mı? :anne:
Merhaba canım senden bir gün öncede ben aşılama oldum 6 aralıkta aşılama oldum 20 aralıkta 15 günüm doluyor ama bat 23 aralık
Ben 0 yüzden sabredebilirsem 23 araliga kadar beklicem sonuç icin canım

Amin canım hayırlısı olsunn :dua:
Bende de kasık agrısı adet olacakmıs gibi agrı bel agrısı ve şiş göğüs belirtileri var..ne zaman test yapcaksın?
Bana 21inde kan ver dedi ama ben haftaya idrar testi yaparım önce :KK66:
Gogsumde şişme yok ama dine kadar kasiklarimda çok ağrı vardı bugün ise sırtımda çok agri vardı kas gevşetici merhemle ovduk yatıyorum öyle dinleniyorum

Merhaba canım senden bir gün öncede ben aşılama oldum 6 aralıkta aşılama oldum 20 aralıkta 15 günüm doluyor ama bat 23 aralık
Ben 0 yüzden sabredebilirsem 23 araliga kadar beklicem sonuç icin canım
Öncelikle hayırlısı olsunn hepimiz için..
Benim bat ta senle aynı tarihlerde ama ben kendimi biliyorum bekleyemicem galiba :KK45: eşime söylemem ama..
Bu arada agrın filan var mı
Aşılaması tutanların belirtileri neymiş acaba

Gogsumde şişme yok ama dine kadar kasiklarimda çok ağrı vardı bugün ise sırtımda çok agri vardı kas gevşetici merhemle ovduk yatıyorum öyle dinleniyorum
Dinlen canım
Benim göğüsler davul gibi olmus damarlar belirginleşmişş bide acıyo iğnelerin etkisi :(
Ben de kaç gündür yatıyorum sıkıldım valla bi eşimle dışarı cıkıp geliyoruz onda da cok kalmamaya calısıyorum hasta filan olursam ilaç alamam diye,.
Temizlik filan yapmıyosun dimi
Ben sadece yerleri sildim ama agır kaldırmıyorum eşime süpürge açtırdım :sampiyon::KK53:

Öncelikle hayırlısı olsunn hepimiz için..
Benim bat ta senle aynı tarihlerde ama ben kendimi biliyorum bekleyemicem galiba :KK45: eşime söylemem ama..
Bu arada agrın filan var mı
Aşılaması tutanların belirtileri neymiş acaba
Sağ kasığımda dine kadar çok batma vardı sol kasigimda ise nadiren oluyordu ama bugün ise batma yok fakat belimde ağrı var kas gevşetici merhemle ovduk yatıyorum qowöyle dinleniyorum birde dunde bugun de geceleri afedersiniz wc ye gittikten sonra aklıma yemek geliyor bir açlık hissi oluşuyor ki sormayın midem kaziniyor yatmadab önce 1 ekmek aksamlari yiyorum nerdeyse ama gece uyaninca tekrar acikiyorum sonra ise her uyanmamda 2 veya 3 bardak su içiyorum dudaklarimda hafif kuruma oluyor bugün çok susadim böyle ışte canım

Dinlen canım
Benim göğüsler davul gibi olmus damarlar belirginleşmişş bide acıyo iğnelerin etkisi :KK43:
Ben de kaç gündür yatıyorum sıkıldım valla bi eşimle dışarı cıkıp geliyoruz onda da cok kalmamaya calısıyorum hasta filan olursam ilaç alamam diye,.
Ben sadece yerleri sildim ama agır kaldırmıyorum eşime süpürge açtırdım :sampiyon::KK53:
Yok canım temizlik yapmıyorum 1 haftadır zaten annemle ablam yanımda kaldılar her işi yaptılar sağolsunlar benim yaptığım bulaşık makinasindaki temizleri yerleştirmek birde dürdügum camasiri yerine koymak geri kalan herşeyi onlar yaptı yataktan kaldirmadilar desem yeridir yeni yeni çamaşır durup yerlestiriyoum buna bile izin vermiyorlardı arada bir hareket ediyorum vucumda kan dolaşımı olsun diye çünkü rahimede kan gitmesi lazım böyle ışte canım sen neler yapıyorsun

Erkekler kesinlikle okusun !
Kadınlar mutlaka okusun !
‍⚕Prof.Dr.Bedri Gencer :
Önemli bir sorunumuz var:
Her geçen yıl, çocuk sahibi olmak için tedavi görmek zorunda kalanların sayısı katlanarak artıyor.
Bu meseleyi araştırdık.
Yaklaşık 8 yıldır bir arayış içindeyiz.
Birçok tıbbi ve bitkisel yöntem denedik.
Başarılı sonuçlar da aldık.
Ancak bu yöntemlerle uğraşırken, alanında uzman bir hocamız 'en azından tedavi müddetince hanımların orkid kullanmamaları gerektiğini' söyledi.
Şaşırdım.
Başka ürünler rafta tozlanırken bu ürün çok satılır.
Nedenini sordum ''Orkid İsrail malıdır.
Kısırlık yapar.
Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi.
Başımdan kaynar sular boşaldı!
Allah erkekle kadını her birlikteliklerinde çocuk sahibi olabilecek şekilde yaratmıştır.
Sahi, öyleyse bizim kısırlık oranımız neden %23'lere fırladı??
Sadece benim çevremde 36 aile var bu durumda olan.
İsrail malları da bu kadar boykot edilmişken bunları yazmak durumundayım.
İnanmayan araştırabilir.
Sadece Orkid'le de bitmiyor.
Uzman hocamız 'Ariel' için de aynı sıkıntının olduğunu söylemişti.
O zaman meseleyi daha iyi anladım.
Araştırmaya devam ettim.
Doğal kimyasalı çok aza indirilmiş ürünleri araştırdım.
Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım.
Anlatılanlardan biri şuydu:
Hanımlar daha hijyenik olsun diye ''Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler.
Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!'
Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.
Bu kaçınılmaz.'
(İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!)
Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir.
‍⚕Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum.
Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim..
Bebeklerimizi bizi çok seven!!
İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye!
Danone'Ierle büyütüyoruz.
Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.
Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz!
MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.
Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı?
Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecekb miyiz??
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51) _____

Dinlen canım
Benim göğüsler davul gibi olmus damarlar belirginleşmişş bide acıyo iğnelerin etkisi :KK43:
bende de göğüs şişliği ve hassasiyeti başladı.. iğneden değilmiş gibi geliyor.. iğneyi yapalı 7 gün oluyo .. iğneden olsa daha önce olmaz mıydı. ( kendime belirti arıyorumda :) ) son iki gündür var.. sizde ne zaman başladı ??

Back
X