Aşılama Aşılama yaptıranlar test gününüz ne zaman ;)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım hayırlısı olsunn :dua:
Bende de kasık agrısı adet olacakmıs gibi agrı bel agrısı ve şiş göğüs belirtileri var..ne zaman test yapcaksın?
Bana 21inde kan ver dedi ama ben haftaya idrar testi yaparım önce :KK66:

18 inde kan vermeyi düşünüyorum.. test yapmayacağım evde totem yaptım kendimce :rolleyes:

Yok canım temizlik yapmıyorum 1 haftadır zaten annemle ablam yanımda kaldılar her işi yaptılar sağolsunlar benim yaptığım bulaşık makinasindaki temizleri yerleştirmek birde dürdügum camasiri yerine koymak geri kalan herşeyi onlar yaptı yataktan kaldirmadilar desem yeridir yeni yeni çamaşır durup yerlestiriyoum buna bile izin vermiyorlardı arada bir hareket ediyorum vucumda kan dolaşımı olsun diye çünkü rahimede kan gitmesi lazım böyle ışte canım sen neler yapıyorsun
Ben de ilk iki üç gün hep yattım canım kalkmadım.. şimdi yeni yeni temizlik filan yapıyrum ama agır kaldırmıyorum evi de eşime süpürttürdüm;) beslenme ve uykuma özen gösteriyorum günlük süt organik yumurta yoğurt peynir meyve filan

bende de göğüs şişliği ve hassasiyeti başladı.. iğneden değilmiş gibi geliyor.. iğneyi yapalı 7 gün oluyo .. iğneden olsa daha önce olmaz mıydı. ( kendime belirti arıyorumda :) ) son iki gündür var.. sizde ne zaman başladı ??
Bende ilk günden beri var canım
Ozaman senin iğne etkisi geçmiştir canım 7 gün geçmişş
Benim hala devam ediyor :(

inşallahta son olur :) aslında eşinizle pek işleri olmuyo sadece ilk kontrolde ve aşılama günü ihtiyaç duyuluyo eşlere :KK48: sizin için en hayırlı zamanda olur inşallah..
Sadece eşimin işide değil kuzum ya benimde dişim ağrıyor çok fena aşilamadan önce dişçiye gitmem gerek...
Bu hafta içi dişçiye gidecem adet olduktan sonra gidecektim ama ocaktaki aşılamada belki sağlıksız yumurtalar olur diye korkuyorum oyüzden aşılamadan ve adetten önce gitmem gerek..
Bu ay hem dişçi hem aşılama sanki başarısız olurmuş gibi hissediyorum..

• Beğen
Reactions: H M
Ben de ilk iki üç gün hep yattım canım kalkmadım.. şimdi yeni yeni temizlik filan yapıyrum ama agır kaldırmıyorum evi de eşime süpürttürdüm:KK66: beslenme ve uykuma özen gösteriyorum günlük süt organik yumurta yoğurt peynir meyve filan
Sen böyle sağlıklı beslendiğini söylüyorsun ben ise şimdi 2 tane hamburger siparişi verdirdim sabah ise koymalı börek yedim akşama kısır yapmayı düşünüyorum :olamaz::olamaz: :KK48: geçen gün de eşime yalvar yakar gecenin bir yarısı gidip sucuk ekmek yaptirdim zaten obezdim yani suan 86 kiloyu daha kötü olmaktan korkuyorum ama ne yapayım canım istiyor :kızgın:

Sen böyle sağlıklı beslendiğini söylüyorsun ben ise şimdi 2 tane hamburger siparişi verdirdim sabah ise koymalı börek yedim akşama kısır yapmayı düşünüyorum :olamaz::olamaz: :KK48: geçen gün de eşime yalvar yakar gecenin bir yarısı gidip sucuk ekmek yaptirdim zaten obezdim yani suan 86 kiloyu daha kötü olmaktan korkuyorum ama ne yapayım canım istiyor :kızgın:
:oha::oha:Maşallah canımm bu ne iştah böylee ;) canın istiyosa ye tabi napcaksın yersin yürüyüş yaparsın
Valla ben de evde yatarak kilo aldım şu aşılama sonrası eşimle yürüyüşe gitcem şuan korkudan gidemiyorum
Ooo ben de neler yiyorum hamurişi tatlı çikolata bunlardan feragat edemem :)

Sen de ye kuzumm ohh yarasınn :KK45:

:oha::oha:Maşallah canımm bu ne iştah böylee :KK66: canın istiyosa ye tabi napcaksın yersin yürüyüş yaparsın
Valla ben de evde yatarak kilo aldım şu aşılama sonrası eşimle yürüyüşe gitcem şuan korkudan gidemiyorum
Ooo ben de neler yiyorum hamurişi tatlı çikolata bunlardan feragat edemem :)

Sen de ye kuzumm ohh yarasınn :KK45:
Sagol canım benim :KK53::KK70:

Kızlar kv me aşılama oldugumu söylemedik..telde konusurken kızım bebek var mı rüyamda görüyorum hamilesin bize haber vermemissiniz filan dedi :oha: Bide bebek erkekmişş
Kadının içine doğmuş aşılamam

Back
X