Aşılama Aşılama yaptıranlar test gününüz ne zaman ;)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İDRAR CNM.DÜN 7. GÜNÜMDE OVÜLASYON TESTİ TEK ÇİZGİ ÇIKTI CUMAYA KADAR ÇİFT ÇİZGİYDİ. 7 GÜNDE ETKİSİ GİTMİŞ MİDİR ACABA

canım bildiğim kadarıyla 12. günden itibaren geçiyor çatlatma iğnesini diyorsan. hatta benim doktorum 12. günde bakabiliriz demişti muhtemelen gidiyor yani. ben de dün yaptım ovülasyon testini koyu kırmızıydı ama güvenemedim :(

Bilemiyorum kızlar dayanamayıp idrar testi yapıcam. adetin 12.günü yapıldı aşılamam.2 gün sonra da üst üste 2 gün birliktelik oldu :KK200:
erken döllenmiş oluyo dimi bu durumda ? ? Yani idrarda çıkar mı ? BENCE ÇIKICAK YA İÇİME DOĞUYO :):spor::KK51:

Dinlen canım
Benim göğüsler davul gibi olmus damarlar belirginleşmişş bide acıyo iğnelerin etkisi :KK43:
Ben de kaç gündür yatıyorum sıkıldım valla bi eşimle dışarı cıkıp geliyoruz onda da cok kalmamaya calısıyorum hasta filan olursam ilaç alamam diye,.
Temizlik filan yapmıyosun dimi
Ben sadece yerleri sildim ama agır kaldırmıyorum eşime süpürge açtırdım :sampiyon::KK53:

Ay ne güzel dayanabildiysen ben dayanamadım temizlik yapmadan orayı burayı toplamadan :) çok sıkıcı geldi ilk gün yattım da duramadım yerimde :)

canım bildiğim kadarıyla 12. günden itibaren geçiyor çatlatma iğnesini diyorsan. hatta benim doktorum 12. günde bakabiliriz demişti muhtemelen gidiyor yani. ben de dün yaptım ovülasyon testini koyu kırmızıydı ama güvenemedim :KK43:
DÜN 7. GÜNÜMDÜ HAYALET ÇİZGİ BİLE YOKTU OVÜLASYON TESTİNDE.

canım adetinin kaçıncı günü oluyor bu durumda ? daha önceden yapmış mıydın ovü testini ? bence azıcık daha sabret bak kaç gün beklemişsin 4-5 gün daha bekle. zaten düşünsene aşılamanın 7. günü belli olması ,mkansız gibi bişi. cünkü daha yeni yerleşiyo yerine hemen çıkmaz. ben pek güvenmiyorum bi de ovü testlerine ben 2-3 ay onunla takip ettim öle denedik ama malesef olumsuzdu.

canım adetinin kaçıncı günü oluyor bu durumda ? daha önceden yapmış mıydın ovü testini ? bence azıcık daha sabret bak kaç gün beklemişsin 4-5 gün daha bekle. zaten düşünsene aşılamanın 7. günü belli olması ,mkansız gibi bişi. cünkü daha yeni yerleşiyo yerine hemen çıkmaz. ben pek güvenmiyorum bi de ovü testlerine ben 2-3 ay onunla takip ettim öle denedik ama malesef olumsuzdu.
CNM BEN ÇATLAMA İĞNESİNİN ETKSİNDEN BAHSETTİM. YOKSA GEBELİK İÇİN TABİKİ ERKEN :halay: PKO VAR CNM BENDE OVÜLASYON TESTİNİ KULLANMAK İÇİN ALMIŞTIM AMA YUMURTLAMADIĞIM İÇİN BIRAKTIM BARİ BU ŞEKİLDE KULLANIYIM DEDİM :halay:

Bilemiyorum kızlar dayanamayıp idrar testi yapıcam. adetin 12.günü yapıldı aşılamam.2 gün sonra da üst üste 2 gün birliktelik oldu :KK200:
erken döllenmiş oluyo dimi bu durumda ? ? Yani idrarda çıkar mı ? BENCE ÇIKICAK YA İÇİME DOĞUYO :):spor::KK51:
Yap bi test canım ya amann nolcak sanki ;)

benim kırmızılar geldi dün :KK43:
Hadi ya hayırlısı olsun canım peki napmayı düşünüyosun?
Benim de adet agrım var canım moralim bozuldu tutmadı galiba sivilcem de çıktı
Benim adetimden bir hafta öncesi kasık agrılarım ve sivilcem olur adet olcagımı anlarım şimdi de bir hafta var adetime

Sadece eşimin işide değil kuzum ya benimde dişim ağrıyor çok fena aşilamadan önce dişçiye gitmem gerek...
Bu hafta içi dişçiye gidecem adet olduktan sonra gidecektim ama ocaktaki aşılamada belki sağlıksız yumurtalar olur diye korkuyorum oyüzden aşılamadan ve adetten önce gitmem gerek..
Bu ay hem dişçi hem aşılama sanki başarısız olurmuş gibi hissediyorum..
Aynen bende dislerimi yaptiricam ocak ayinda dusunuyrouz bizde ksmetse bakalim

Aynen bende dislerimi yaptiricam ocak ayinda dusunuyrouz bizde ksmetse bakalim
Kız bir an önce git dişçiye 1 hafta antibiyotik veriyor...
Benim perşembe günü randevum var inşallah çekerler dişimi...
Yoksa 1 hafta daha antibiyotik verirse ocaktaki aşılamam olmayabilir...

Kız bir an önce git dişçiye 1 hafta antibiyotik veriyor...
Hadi ya hayırlısı olsun canım peki napmayı düşünüyosun?
Benim de adet agrım var canım moralim bozuldu tutmadı galiba sivilcem de çıktı
Benim adetimden bir hafta öncesi kasık agrılarım ve sivilcem olur adet olcagımı anlarım şimdi de bir hafta var adetime

canm ne yaptın geldi mi kırmızılar ?
ben 1-2 ay ara vermeyi düşünüyorum,hep tüp bebek için para biriktiririz. yani direk tüpe geçmeyi düşünüyorum.. bakalım belki kendiliğinden olur hiç sanmıyorum ama :) tüp bebek merkezi arıyorum şu aralar. istanbulda bahçelievlerde oturuyorum ben, sen ?

canm ne yaptın geldi mi kırmızılar ?
ben 1-2 ay ara vermeyi düşünüyorum,hep tüp bebek için para biriktiririz. yani direk tüpe geçmeyi düşünüyorum.. bakalım belki kendiliğinden olur hiç sanmıyorum ama :) tüp bebek merkezi arıyorum şu aralar. istanbulda bahçelievlerde oturuyorum ben, sen ?
Beni yanlışlıkla alıntıladın sanırım canım :KK48:

Back
X