• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar bi toplaşalım 🥹

Benim adetim 31 Ağustos gibi olacak galiba süreç nasıl hiç bilmiyorum
Merhaba canım bende ilk aşılamamı oldum regl 3. Günü çağırıyor doktor muayene sonrası ilaçlarını yazıyor 5 günlük femara hap ve gonal f iğne vermişti günlük 50 doz bide birkaç vitamin eşim ve benim için bu arada eşimden sperm testi istedi öncesinde ona göre aşılamaya karar veriyor bunları önceden yaptırın yaptırmadıysanız. Sonrasında duruma göre 3 5 günde 1 kontrole çağırıyor en son yumurtalar yeterince büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı ben onu da ilk günden aldım çünkü bulmak çok zor bir sürü eczane gezmiştik alıp hemen dolapta saklıyorsunuz. Bana 12 Ağustos gece 00:15 te çatlatma iğnesini yap 14 Ağustos öğlen 12:15 tede aşılama olacak dedi. İşlem sonrası 20 dakika falan yatırdılar ayakları hiç indirmeden sonrası artık Allah’a emanet 😍 beklemedeyiz heyecanla inşallah tutmuştur allahım nasip eder o duyguyu tatmayı bize de ve burda tüm isteyenlere 🙏

Bende adetimi bekliyorum ve asılama yapıcam babada yardım edin yaptıranlar yazsın lütfen
Biraz önce açıkladım benim aşılama sürecimi başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seve 🙏 fiyat olarak benim aşılama 35.000 ilaçlarda yaklaşık 8000 bin civarı tuttu tam net hatırlamıyorum ilaçları

Herşeyin normal sağlıklı olduğu bir durumda bile gebelik şansı %20-25 dedi doktor denemekten başka çözüm yolu yok maalesef tüp bebek daha yıpratıcı birşey galiba
Doğru tüp Bebek hep iğne yapıyorlar nasıl bakalım inşallah oraya kadar gelemeyiz 🤲

Biraz önce açıkladım benim aşılama sürecimi başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seve 🙏 fiyat olarak benim aşılama 35.000 ilaçlarda yaklaşık 8000 bin civarı tuttu tam net hatırlamıyorum ilaçları
Adetin kaçıncı günü aşılama oldunuz sorabilir miyim

Merhaba canım bende ilk aşılamamı oldum regl 3. Günü çağırıyor doktor muayene sonrası ilaçlarını yazıyor 5 günlük femara hap ve gonal f iğne vermişti günlük 50 doz bide birkaç vitamin eşim ve benim için bu arada eşimden sperm testi istedi öncesinde ona göre aşılamaya karar veriyor bunları önceden yaptırın yaptırmadıysanız. Sonrasında duruma göre 3 5 günde 1 kontrole çağırıyor en son yumurtalar yeterince büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı ben onu da ilk günden aldım çünkü bulmak çok zor bir sürü eczane gezmiştik alıp hemen dolapta saklıyorsunuz. Bana 12 Ağustos gece 00:15 te çatlatma iğnesini yap 14 Ağustos öğlen 12:15 tede aşılama olacak dedi. İşlem sonrası 20 dakika falan yatırdılar ayakları hiç indirmeden sonrası artık Allah’a emanet 😍 beklemedeyiz heyecanla inşallah tutmuştur allahım nasip eder o duyguyu tatmayı bize de ve burda tüm isteyenlere 🙏
İnşallah tutmuştur bende bekliyorum bakalım güzel haberler ver bize 🌸🌸

Benimde hafifledi ağrılarım ama aynı regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var artık kafam karışıyor ilaçlarda bu belirtileri yaparmış çünkü. Seni niye ara zamanda kontrole çağırdıki bizim artık regl gecikince test sonucuna göre gideceğim. Göğsümde hiçbişey yok henüz. Uyku bende de var 10 buçukta uyuyup kalıyorum 😂 hayatımda bir ilk yani
Kontrol için durmum nasıl diye bakım cuma günü ne olacak

Kontrol için durmum nasıl diye bakım cuma günü ne olacak
Hadi bakalım herşey yolunda çok güzel geçer inşallah 🙏 arada belirtilerini paylaşır mısın benimle gün gün farkeden birşey var mı diye 🥰 siz benden 3 gün öndesiniz bugün benim aşılama sonrası 6. Günüm henüz

Gonal f kullanırken kanaması olan var mı, kontrolum cuma günü, bildiğiniz açık pembe kan geldi demin , regl biteli iki üç gün oluyor

Hadi bakalım herşey yolunda çok güzel geçer inşallah 🙏 arada belirtilerini paylaşır mısın benimle gün gün farkeden birşey var mı diye 🥰 siz benden 3 gün öndesiniz bugün benim aşılama sonrası 6. Günüm henüz
Sabah bişey yoktu şimdi yumurtlama döneminde Kasıkda batma oluyor ya şimdi öyle oturunca batıyor nefes darlığı var zaten dayanamdim Sabah sağlık ocağında testi verdim yarın çıkar gece çıkar kısmet

Sabah bişey yoktu şimdi yumurtlama döneminde Kasıkda batma oluyor ya şimdi öyle oturunca batıyor nefes darlığı var zaten dayanamdim Sabah sağlık ocağında testi verdim yarın çıkar gece çıkar kısmet
Ah bide sabredebilsek bende duramıyorum keşke hergün gidip kan verebilsem 🥰 inşallah bebişiniz sizinledir 😍 bizi de haberdar edin mutlaka

Benim.kan testi nekatif ama Rabb'im büyük Umut kesilmez 8 gündü bugün 9 gün ben Rabbime güveniyorum

Aynen diyorum günlük yapsak 😂😂😂 tamam haber ederim sizde durumlar nasıl

Benim.kan testi nekatif ama Rabb'im büyük Umut kesilmez 8 gündü bugün 9 gün ben Rabbime güveniyorum
Allahtan umut kesilmez tabikide hem çok erken sizin daha çıkmaması normal bence moral bozmayın 😍aşı sonrası en sağlıklı 14 gün sonra verilmesiymiş bir de burda çok okudum 11. Günlerde falan negatif 16. Günlerde pozitife dönmüşler rabbim nasip etsin inşallah bizde pozitifleri görelim 🙏 bende aynı regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı devam başka da bir belirtim yok göğüslerim falan normal

Allahtan umut kesilmez tabikide hem çok erken sizin daha çıkmaması normal bence moral bozmayın 😍aşı sonrası en sağlıklı 14 gün sonra verilmesiymiş bir de burda çok okudum 11. Günlerde falan negatif 16. Günlerde pozitife dönmüşler rabbim nasip etsin inşallah bizde pozitifleri görelim 🙏 bende aynı regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı devam başka da bir belirtim yok göğüslerim falan normal

Bende bel ağrısı fazla oldu bugün bıçak batar gibi belime ağrı geldi gitmiyor yanıyor

Ay inşallah canım Rabb'im neler çektiğimiz görüyor Rabb'im boş bırakmasın kucağımízi
Amin canım benim inşallah sabah akşam aklımda dua ediyorum tutunsun bebişimiz allahım izniyle 😍 sabah uyanınca çok kasık ağrım oldu benimde ama şimdi hafifledi baya bugün 8. Günüm aşı sonrası

Merhaba ben hormon testimi,hsgyi vs hep özelde yaptırdım şimdi İstanbul’da devlete geçsem o testleri tekrar devlette mi yaptıracağım acaba

Back
X