İnşallah canım yeni ay yeni umutİnşallah olur sıkmayın canınızı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yeni ay yeni umutİnşallah olur sıkmayın canınızı![]()
İnşallahhhİnşallah canım yeni ay yeni umutsenin güzel haberlerini bekliyoruz sürecinden haberdar et bizi de mutlaka
Yine aşılama yapacak mısınızBende regl oldum olmadı bu ay maalesef![]()
Evet canım yarın gideceğim kontrole doktor genelde tedavi sonrası kist oluşabilir dedi kist olmuşsa ara vereceğiz bir ay yoksa direk başlarız inşallah 2. YeYine aşılama yapacak mısınız
Sen aşılamadan sonra kontrole gitmedinmi ben gittim benim yumurtam biri çatlamadi 35 ml olmuş kist olmuş en son pazartesi gittim 30 düşmüş küçülüyor şimdide âdet de biterEvet canım yarın gideceğim kontrole doktor genelde tedavi sonrası kist oluşabilir dedi kist olmuşsa ara vereceğiz bir ay yoksa direk başlarız inşallah 2. Ye![]()
Yok canım çağırmadı hiç aşılama sonrası beni kontroleSen aşılamadan sonra kontrole gitmedinmi ben gittim benim yumurtam biri çatlamadi 35 ml olmuş kist olmuş en son pazartesi gittim 30 düşmüş küçülüyor şimdide âdet de biter
Beni 3 defa çağıdır en son leke geliyor hocam Bebek yok âdet olan kadar Umut var rahîm kalınlığa baktı izine ayrıldı bu ay dinlerim gelecek ay artıkYok canım çağırmadı hiç aşılama sonrası beni kontrole
Anladım canım hayırlısı bakalım Tez zamanda güzel sonuçlar alalım inşallahBeni 3 defa çağıdır en son leke geliyor hocam Bebek yok âdet olan kadar Umut var rahîm kalınlığa baktı izine ayrıldı bu ay dinlerim gelecek ay artık
Sizin ve nur hanımın yazdıklarını okudum. Bu süreç o kadar umut verici bi süreçte her bir belirtiyi hamileliğe yoruyoruz malesef. Ben de öyle yapıyorum ne yazıkki. Umarım dediğiniz gibi eylül sizin için çok güzel haberler verir Allahın izniyle. Bende aşılama yaptıralı bugün 10. Gün. Bekliyorum. Adetime daha 8 gün var ama adet olacakmış gibi ağrılar çekiyorum özellikle bugün biraz uzun sürdü ağrım. Aslında pek umudum yok çünkü pcos (endometriozis )var ve sol tüp tıkalı. ama yine de bu ağrılar falan beni umutlandırıyor belki yerleşme ağrısı falandır diyeAnladım canım hayırlısı bakalım Tez zamanda güzel sonuçlar alalım inşallah![]()
Canım umudunu kaybetme hiç ne kadar imkansız denilenler hamile kalıyor. çok az kalmış sonucu öğrenmene inşallah bebişin seninledir şuanSizin ve nur hanımın yazdıklarını okudum. Bu süreç o kadar umut verici bi süreçte her bir belirtiyi hamileliğe yoruyoruz malesef. Ben de öyle yapıyorum ne yazıkki. Umarım dediğiniz gibi eylül sizin için çok güzel haberler verir Allahın izniyle. Bende aşılama yaptıralı bugün 10. Gün. Bekliyorum. Adetime daha 8 gün var ama adet olacakmış gibi ağrılar çekiyorum özellikle bugün biraz uzun sürdü ağrım. Aslında pek umudum yok çünkü pcos (endometriozis )var ve sol tüp tıkalı. ama yine de bu ağrılar falan beni umutlandırıyor belki yerleşme ağrısı falandır diye
İnşallah öyledir. Yarın 12. Gün. kan testi vereceğim direk. İdrar testinde negatif görme ihtimali olduğu için kan vereceğim direk.Canım umudunu kaybetme hiç ne kadar imkansız denilenler hamile kalıyor. çok az kalmış sonucu öğrenmene inşallah bebişin seninledir şuanne zaman test yapacaksınız?
İnşallah canımİnşallah öyledir. Yarın 12. Gün. kan testi vereceğim direk. İdrar testinde negatif görme ihtimali olduğu için kan vereceğim direk.
İnşallahİnşallah canımaynen kan en garantisi, güzel haberlerini bekliyorum sonucu paylaş mutlaka bizimlede
Hadi bakalım çok heyecanlıKan verdim şimdi. İnşallah hayırlı haber alırım. Brlirtiler nasıl ayırt edilir bilmiyorum ama 4 gündür adet sancısı çekiyorum alttan bile giriyor ağrım. O yüzden korkuyorum. Benim gibi aynı ağrıyı çeken ve hamile olanlarlada konuşmak isterdim malesef buraya umut arayanlarımız geliyor.
Benimle sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı benim de 8 günü başlamanın inşallah güzel sonuç alırız benim belirtiler geçti sayılır göğsüm çok acıyordu O kadarSizin ve nur hanımın yazdıklarını okudum. Bu süreç o kadar umut verici bi süreçte her bir belirtiyi hamileliğe yoruyoruz malesef. Ben de öyle yapıyorum ne yazıkki. Umarım dediğiniz gibi eylül sizin için çok güzel haberler verir Allahın izniyle. Bende aşılama yaptıralı bugün 10. Gün. Bekliyorum. Adetime daha 8 gün var ama adet olacakmış gibi ağrılar çekiyorum özellikle bugün biraz uzun sürdü ağrım. Aslında pek umudum yok çünkü pcos (endometriozis )var ve sol tüp tıkalı. ama yine de bu ağrılar falan beni umutlandırıyor belki yerleşme ağrısı falandır diye
İnşallah öyledirBenimle sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı benim de 8 günü başlamanın inşallah güzel sonuç alırız benim belirtiler geçti sayılır göğsüm çok acıyordu O kadar
Benimle sağ tüpüm alındı dış gebelikten dolayı benim de 8 günü başlamanın inşallah güzel sonuç alırız benim belirtiler geçti sayılır göğsüm çok acıyordu O kadar
Ameliyta girerken çıkarken çok rahhattim çünkü psikolojik olarak çok yorulmuştum hastanede 1 gün yatiriyorlar ben 1 gün daha kalmak istedim serumlar ağrı kesiciler iyi geliyor diye.ikinci günü kolidorda yürüttüler ara ara eve geldim de eğilerek yürüyordum dikislerim den dolayı birde aci esigim yüksek olduğu için dayanamiyom gibi geliyordu zaten dikiş ipini aldıktan sonra hızlı iyilesiyorsunİnşallah öyledirmucize olsun ikimiz içinde. Eğer bu ay aşılama olmazsa ben de sol tüpü aldıracağım. Amiley sürecin nasıldı. Zor muydu ve kaç günde ayaklandın. Ben memurum o yüzden soruyorum iş old için