• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar bi toplaşalım 🥹

Bu arada kan testim
Canım umudunu kaybetme hiç ne kadar imkansız denilenler hamile kalıyor. çok az kalmış sonucu öğrenmene inşallah bebişin seninledir şuan 😍 ne zaman test yapacaksınız?
kan testim malesef negatif çıktı. Bugün aşılamadan sonra 13. Günüm. Ama kan geldi azcık adetime daha 5 gün var

Bu arada kan testim

kan testim malesef negatif çıktı. Bugün aşılamadan sonra 13. Günüm. Ama kan geldi azcık adetime daha 5 gün var
Geç döllenme yerleşme kanaması falan olabilir mi acaba ? Hayırlısı olsun hakkımızda üzülmeyin yeni ay yeni umut yeni heyecan Allah’ın izniyle bizde güzel haberler alacağız tez zamanda. Bir de aşılama sonrası 14 gün sonra regl olunması gerekiyor reglinize 5 gün yoktur bence yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar demişti doktor bana. Tabi bir iki gün gecikme veya erken gelme olabilir

İnşallah öyledir. Yok daha 5 gün var benim. aşılamamı 14. günde ya da tam ortasında yapmadılar daha başlarında yaptılar. O yüzden adetime daha var

Reglimin 13. Günü oldu benim aşılamam ama bu kişiden kişiye değişiyormuş yumurtanın gelişimine bağlı olarak burada okuduklarıma göre 20. Günde aşılama olanlarda olabiliyor bunu doktor takip edip ona göre gün belirliyor zaten
Merhaba aşılama olduğunuzda rahim duvarı kaç mm di acaba

Merhaba aşılama olduğunuzda rahim duvarı kaç mm di acaba
merhabalar inanın hiç bilmiyorum teknik kısımları hiç söylemedi doktorum bende sormadım yumurta kaç ml di onu da bilmiyorum. Sadece doktor rahim içi tam istediğimiz gibi çok iyi duvarı da demişti o kadar

Merhabalar bende aşılama düşünüyorum özellerde fiyatlar nedir yaptıranlar yardımcı olabilir mi

Merhabalar bende aşılama düşünüyorum özellerde fiyatlar nedir yaptıranlar yardımcı olabilir mi
Merhaba doktora ve şehire göre değişkenlik gösteriyor sanırım ama benim Bursa’da 35.000 aşılama + ilaçlar. Ve ilaçlarda uygun değil özellikle iğne ve vitaminler . Bu benim 2. Aşılamam toplam 100 bine yakın birşeyler tuttu.

Merhaba doktora ve şehire göre değişkenlik gösteriyor sanırım ama benim Bursa’da 35.000 aşılama + ilaçlar. Ve ilaçlarda uygun değil özellikle iğne ve vitaminler . Bu benim 2. Aşılamam toplam 100 bine yakın birşeyler tuttu.
Teşekkür ederim cevabınız için bende İstanbul medicalpakta düşünüyorum

Fethiye de 19 bin aşılama fiyatı. Öncesinde kullanılan iğneler için de (gonalf) heyet raporu çıkarıyorlar 9 bin liralık ilaç bin küsüre geliyor

Merhabalar, bana da ekim ayında aşılama yapılacak. Folik asitle beraber bir multivitamin ve omega 3 kullanıyorum. Sizce vitaminlere devam etmenin bir sakıncası olur mu bu dönemde?

Selam canım bende geçen ay aşılama oldum bende pcos vardı adetin beşinci günü klomene başladım 5 gün sonra kontrollere gittim yumurta istenilen büyüklüğe gelince doktor çatlatma iğnesi yazıyor aşılamadan bıgün önce onu vuruldum ertesi günü aşılamam olmuştu vajinal muayane gibi zaten 15-20 dakika dinlendikten sonra kaldırıyolar günlük yaşamına devam ediyorsun
Ben bugün adetimin 3. Günündeyim bana iğne vurulmaya bugün başla dedi doktor ama iğneler sipariş üzerine geliyormuş 4. Başlasam vurulmaya bir sakıncası olur mu acaba bilginiz var mı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X