Aşılama yaptıranlar yardim edebilir miii

rabia1990

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
28
4
6
34
merhaba kızlar. ben ayin 2sinde aşılama yaptirdim. bugun 9.gunu ve ben dayanamayip evde test yaptim. negatif cikti. bunun icin erken mi daha. yani vucudunda insanin değişiklik olur derler ya bende yok hic bir deisiklik. erkenmi davraniyorum karamsarliga giriyorum acaba. yardim edebilir misiniz. aklim hep onda

Cok erken canim daha 13-14. Günde kan testi yaptırmalisin insallah guzel haber alırsın. Test yapmak istiyorsan yine her gun yap ama negatif görürsen üzülme

Canım hani catlatma ignesi yalanci gebelik gosteriyor ya ignenin etkisi baya bi sürüyor suan senin bünyen ignenin etkisini vucuttan atmış negatif çıkıyor gebelik olustuysa bundan degerin tekrar yukselmeye başlıcak o yuzden beklemeye devam et suan erken

Cok erken canim daha 13-14. Günde kan testi yaptırmalisin insallah guzel haber alırsın. Test yapmak istiyorsan yine her gun yap ama negatif görürsen üzülme
bugun 13. gün ve ben bi kez daha negatifi görürüm erkense diye bekleyim diye düşünüyorum artık 16.gününe kadar cünkü direk canım sıkılıyo.

bugun 13. günü ve kasık ağrımda var benim. ama lekelenmem falan yok. yarın test veriyim demistim ama yine gözükmezse canım sıkılırsa diye tırsıyorum

14. gündede kesin cıkar mı ki acaba yoksa cıkmama ihtamilede varmıdır. bi kaç gün daha beklemeliyim bilmiyorum ya. kasık ağrılarım var bugunde
14. Gün ideal bi süre canım bence daha fazla beklemene gerek yok zaten adetin gelir 15. 16. Gün en geç İstersen adet olmazsan 16 da yap inşallah olmazsın

14. Gün ideal bi süre canım bence daha fazla beklemene gerek yok zaten adetin gelir 15. 16. Gün en geç İstersen adet olmazsan 16 da yap inşallah olmazsın
Ayy Allahııımmm insaallah olmam adet gerçekten :) o zaman dayanamayıp yarın gidip kan veriyim ben ya. bugun kasık ağrımda var tadım yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…