varsada gözükmeme ihtimali var doğru yani demi erken oldugu için. ya ben panik oldum ve direk moralim bozuldu benim negatifi görünce modum düştüÇok erken canım .
Canım hani catlatma ignesi yalanci gebelik gosteriyor ya ignenin etkisi baya bi sürüyor suan senin bünyen ignenin etkisini vucuttan atmış negatif çıkıyor gebelik olustuysa bundan degerin tekrar yukselmeye başlıcak o yuzden beklemeye devam et suan erkenmerhaba kızlar. ben ayin 2sinde aşılama yaptirdim. bugun 9.gunu ve ben dayanamayip evde test yaptim. negatif cikti. bunun icin erken mi daha. yani vucudunda insanin değişiklik olur derler ya bende yok hic bir deisiklik. erkenmi davraniyorum karamsarliga giriyorum acaba. yardim edebilir misiniz. aklim hep onda
bugun 13. gün ve ben bi kez daha negatifi görürüm erkense diye bekleyim diye düşünüyorum artık 16.gününe kadar cünkü direk canım sıkılıyo.Cok erken canim daha 13-14. Günde kan testi yaptırmalisin insallah guzel haber alırsın. Test yapmak istiyorsan yine her gun yap ama negatif görürsen üzülme
bugun 13. günü ve kasık ağrımda var benim. ama lekelenmem falan yok. yarın test veriyim demistim ama yine gözükmezse canım sıkılırsa diye tırsıyorumCanım hani catlatma ignesi yalanci gebelik gosteriyor ya ignenin etkisi baya bi sürüyor suan senin bünyen ignenin etkisini vucuttan atmış negatif çıkıyor gebelik olustuysa bundan degerin tekrar yukselmeye başlıcak o yuzden beklemeye devam et suan erken
14. gündede kesin cıkar mı ki acaba yoksa cıkmama ihtamilede varmıdır. bi kaç gün daha beklemeliyim bilmiyorum ya. kasık ağrılarım var bugundeCanım testi 14. Gün yapmalısın çok erken şu an.
14. Gün ideal bi süre canım bence daha fazla beklemene gerek yok zaten adetin gelir 15. 16. Gün en geç14. gündede kesin cıkar mı ki acaba yoksa cıkmama ihtamilede varmıdır. bi kaç gün daha beklemeliyim bilmiyorum ya. kasık ağrılarım var bugunde
14. Günde çıkar diye düşünüyorum bni 13. 14. Gün için çağırdı doktorum14. gündede kesin cıkar mı ki acaba yoksa cıkmama ihtamilede varmıdır. bi kaç gün daha beklemeliyim bilmiyorum ya. kasık ağrılarım var bugunde
sizde durum nedir peki. banada bi test bakalım dedi de sağlık ocağında veriyim hemen diye düşündüm14. Günde çıkar diye düşünüyorum bni 13. 14. Gün için çağırdı doktorum
Ayy Allahııımmm insaallah olmam adet gerçekten :) o zaman dayanamayıp yarın gidip kan veriyim ben ya. bugun kasık ağrımda var tadım yok hiç14. Gün ideal bi süre canım bence daha fazla beklemene gerek yok zaten adetin gelir 15. 16. Gün en geçİstersen adet olmazsan 16 da yap inşallah olmazsın
ozaman yarın gidiyorum kan vermeye ya bende bakalım sansa ne cıkcak. stres yaptım iyice14. Günde çıkar diye düşünüyorum bni 13. 14. Gün için çağırdı doktorum
Bnm daha 5. Günüm hic bi sey hissetmiyorum beklicem 13. Günü bndesizde durum nedir peki. banada bi test bakalım dedi de sağlık ocağında veriyim hemen diye düşündüm
Hadi git de ver yarın bize de güzel haberi verozaman yarın gidiyorum kan vermeye ya bende bakalım sansa ne cıkcak. stres yaptım iyice
İnsaallahhh. Dualarınıza ihtiyacım var. 1 senedir her ay stabil hastaneye gide gide yoruldumHadi git de ver yarın bize de güzel haberi ver
Allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında insaallahhh. güzel haberlerini bekliyorum seninde canım insaallahh. Bende hala hiç bisey hissetmiyorum eğer varsadaBnm daha 5. Günüm hic bi sey hissetmiyorum beklicem 13. Günü bnde
Ah ah hepimiz öyleyiz yaaa 3 yıl olacak benim nerdeyseİnsaallahhh. Dualarınıza ihtiyacım var. 1 senedir her ay stabil hastaneye gide gide yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?