Çok ilginç kist olmasına rağmen tedavi nasıl veriyolar kiBeni iptal etmediler yarın kullanmaya başlıycam iğneyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç kist olmasına rağmen tedavi nasıl veriyolar kiBeni iptal etmediler yarın kullanmaya başlıycam iğneyi
Valla canım doktorla görüsüp haber edicez dediler sonra mesaj attılar ilaclar eczanede hazır yarın kullanmaya başla diyeÇok ilginç kist olmasına rağmen tedavi nasıl veriyolar ki
Değişik orası yaValla canım doktorla görüsüp haber edicez dediler sonra mesaj attılar ilaclar eczanede hazır yarın kullanmaya başla diye
Büyük ihtimal kistler adet sonrası kayboluyor ya o yüzden tedaviyi iptal etmek istemedilerDeğişik orası ya
İnşallah öyledir canım benim bu ay boş geçicekBüyük ihtimal kistler adet sonrası kayboluyor ya o yüzden tedaviyi iptal etmek istemediler
Ben çok şiddetli adet ağrısı geciriyorum kistlerden dolayı büyük ihtimal inşallah kontrole gittiğimde geçmiş olur bugün iğnelere başlıycam. Hakkında hayırlısı olsun canım daha sağlam bi vücutla hazırlanmıs olursun 2. Ye artık aşılamanın nasıl ilerlediğini öğrenmis oldun. Benim icin cok önemi yok tüp bebek icin aşılama şartını doldurmaya calısıyorumİnşallah öyledir canım benim bu ay boş geçicek
Evet canım görmüş oldum doktorum bile çok şaşırdı rahim duvarın o kadar güzel kalınlaşmıştı ki kesin olucak gibi bekliyordum dedi hayret edilecek gibi anlıycağın ikinci aşılamayı da bu aydan sonra denerim hayırlısı bakalımBen çok şiddetli adet ağrısı geciriyorum kistlerden dolayı büyük ihtimal inşallah kontrole gittiğimde geçmiş olur bugün iğnelere başlıycam. Hakkında hayırlısı olsun canım daha sağlam bi vücutla hazırlanmıs olursun 2. Ye artık aşılamanın nasıl ilerlediğini öğrenmis oldun. Benim icin cok önemi yok tüp bebek icin aşılama şartını doldurmaya calısıyorum
İnşallah bu sefer güzel haber alırsın canım sperm sayınızda cok iyiydi bende cok olumlu bekliyordum senden. Vardır Allahın bi bildiği inşallah en güzel zaöanda en güzel şeklide olurEvet canım görmüş oldum doktorum bile çok şaşırdı rahim duvarın o kadar güzel kalınlaşmıştı ki kesin olucak gibi bekliyordum dedi hayret edilecek gibi anlıycağın ikinci aşılamayı da bu aydan sonra denerim hayırlısı bakalım
İnşallah canımİnşallah bu sefer güzel haber alırsın canım sperm sayınızda cok iyiydi bende cok olumlu bekliyordum senden. Vardır Allahın bi bildiği inşallah en güzel zaöanda en güzel şeklide olur
Maalesef canım ne yazık ki benim hepsi olumsuz oldu şimdi başka bir doktorla sıfırdan başladımT Tugce9242Sincapgiller selam kızlar 1 sene geçmiş üzerinden, bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alabilmiş veya almak üzeresinizdir inşallah, ne yaptınız aşılama tuttu mu sonuç nedir
Merhaba bebeğim kucağımda sütünü içiyor şimdi çok şükür. Bütün aşılamalarım olumsuz oldu doktorların kesin tuttu dedikleri bile. İlk tüp bebek denememde oldu.T Tugce9242Sincapgiller selam kızlar 1 sene geçmiş üzerinden, bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alabilmiş veya almak üzeresinizdir inşallah, ne yaptınız aşılama tuttu mu sonuç nedir
Çok sevindim canım ne güzel bebeğin kucağında allah uzun ömürler versinMerhaba bebeğim kucağımda sütünü içiyor şimdi çok şükür. Bütün aşılamalarım olumsuz oldu doktorların kesin tuttu dedikleri bile. İlk tüp bebek denememde oldu.
Sağolasın teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda en kolay hayırlı şekilde sizlerde kavusursunuz bebişlerinize. Kayseride yaptırdım mustafa taş hocadaÇok sevindim canım ne güzel bebeğin kucağında allah uzun ömürler versinNerde yaptırdın tüp bebeği canım