Aşılama Aşılama yaptıranlar yardımcı olabilir mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
33
Merhabalar , ben bu ay aşılama yaptıracağım. Yumurtam çok çabuk gelişiyordu femara ile 10.gün 21 mm 2 yumurtam oluyordu bundan öncekilerde. Şimdi 9. Gün biri 14 mm diğeri 16 mm olmuş araya hafta sonu giriyor doktor yarın akşam için çatlatma iğnesi vurmamı pazartesi sabahı da aşılama yapacağını söyledi ama 16 mm bir buçuk günde ne kadar gelişir ki . Çok ümitsizim varsa tecrübesi olan yardımcı olabilir mi ?

Merhabalar , ben bu ay aşılama yaptıracağım. Yumurtam çok çabuk gelişiyordu femara ile 10.gün 21 mm 2 yumurtam oluyordu bundan öncekilerde. Şimdi 9. Gün biri 14 mm diğeri 16 mm olmuş araya hafta sonu giriyor doktor yarın akşam için çatlatma iğnesi vurmamı pazartesi sabahı da aşılama yapacağını söyledi ama 16 mm bir buçuk günde ne kadar gelişir ki . Çok ümitsizim varsa tecrübesi olan yardımcı olabilir mi ?
Yumurta normalde günde 2 mm falan büyüyor sıkıntı yapmayın bence

Yumurta normalde günde 2 mm falan büyüyor sıkıntı yapmayın bence
İnşallah 🙏 geçen hafta cumartesi başladım ilaca 5 gün kullandım ilaç biteli 2 gün oldu 9mm olan 16 olmuş 😔 6 günde . İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim

Mrb cnm suan gayet iyi bende aşılama yaptirdim 16 idi digeri 17 bide 14 vardı ve hic umidim yokken hamile kaldim ümidini yitirme

Mrb cnm suan gayet iyi bende aşılama yaptirdim 16 idi digeri 17 bide 14 vardı ve hic umidim yokken hamile kaldim ümidini yitirme
Ya maşallah 🙏 Rabbim bana da nasip etsin inşallah. Peki iğneyi 17 16 14 gördükten ne kadar sonra vurdunuz.

Back
X