Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaptırdım tutmadı ayrı mesele 15.gün yap testi doktor söylemiştir zaten..
Stres yapma varsa vardır zaten..
İnşallah tutmuştur şu mübarek gün yüzünüz gülsün...
Sana bana isteyen herkese RABBIM hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İnşallah :anne:

1. De tuttu çok şükür. Hemde ikiz :) Allah isteyen herkese versin.
Ay hatika masallah tek merak ettim adet zamanim geldi sanirim bu ay yakvime bile bakmadim da hic ufak cok acik renk lekelenme oldu mu? Yunurtalik agrim hic gecmedi crinone jelden sanirim yarin gidecegim insallah bu gun adet olmam

Merhabalar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım bugün beşinci gün bende hiç bir anormallik yok herşey çok olağan sabırsızlıkla bekliyorum test gününü. Sizlerde bir belirti falan varmı oldumu herşeyin bukadar olağan olması normalmi?

Merhabalar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım bugün beşinci gün bende hiç bir anormallik yok herşey çok olağan sabırsızlıkla bekliyorum test gününü. Sizlerde bir belirti falan varmı oldumu herşeyin bukadar olağan olması normalmi?
Bnde sali yaptirdjm ilk asilamm agrim oluyo bnm de .ay ins tutar ya

Arkadaşlar gonolf igne mi yoksa klomen mi verdi dr larınız aşılama için kimi dr iğne kimi ilaç veriyormuş veya hangisi daha iyi sizce

Çok teşekkür ederim baZıları iğne bazıları ilaç daha iyi Diyo insanın da kafası karışıyor İnan ki

Canım aşılamada eşinin değerleri nasıldı ? Benim eşimin toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 sence aşılamada şansımız var mı ?
Aşılama öncesi spermi yıkıyolar canım iki katına çıkıyo. Bizim normali 18 milyondu yıkandıktan sonra 45 milyon gibi bişeydi net hatırlamıyorum ama.

Aşılama öncesi spermi yıkıyolar canım iki katına çıkıyo. Bizim normali 18 milyondu yıkandıktan sonra 45 milyon gibi bişeydi net hatırlamıyorum ama.
Benim eşiminde sperm testinde sıkıntı var 24 milyon sperm ileri hareketli %7 bizim aşılamamiz tutar mı

Benim eşiminde sperm testinde sıkıntı var 24 milyon sperm ileri hareketli %7 bizim aşılamamiz tutar mı
Allah aşılama ile nasip edecekse her türlü olur. Sen elinden geleni yap. Eşim keçi boynuzu özü ve çakşır suyu içti baya faydası oldu deneyin istersen

Kizlar sperm sayisi kac olmali.onemli olan sayimi hizmi morfolojimi hangisi bilen varsa anlatabilirmi

Back
X