- 9 Mayıs 2017
- 7
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi cerenimo8386
Selam kızlar aşılama yaptıranınız var mı? Kaçıncı gün belli oluyor illa 14 günde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 13. gün test yaptım evde çıktı canm.Selam kızlar aşılama yaptıranınız var mı? Kaçıncı gün belli oluyor illa 14 günde mi
Ben 13. gün test yaptım evde çıktı canm.
masaallah ne guzel 1. Miydi sizindeBen 13. gün test yaptım evde çıktı canm.
1. De tuttu çok şükür. Hemde ikiz :) Allah isteyen herkese versin.masaallah ne guzel 1. Miydi sizinde
Ay hatika masallah tek merak ettim adet zamanim geldi sanirim bu ay yakvime bile bakmadim da hic ufak cok acik renk lekelenme oldu mu? Yunurtalik agrim hic gecmedi crinone jelden sanirim yarin gidecegim insallah bu gun adet olmam1. De tuttu çok şükür. Hemde ikiz :) Allah isteyen herkese versin.
Bnde sali yaptirdjm ilk asilamm agrim oluyo bnm de .ay ins tutar yaMerhabalar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım bugün beşinci gün bende hiç bir anormallik yok herşey çok olağan sabırsızlıkla bekliyorum test gününü. Sizlerde bir belirti falan varmı oldumu herşeyin bukadar olağan olması normalmi?
Ay masallah cnm kac yildan sonra oldu sorununuz varmiydi.bida asilamadan sonra agrin oldumu cnm1. De tuttu çok şükür. Hemde ikiz :) Allah isteyen herkese versin.
Tam 1 yıl sonra oldu. Pko vardı bende. Eşiminde sperm sayısı çok değildi.Ay masallah cnm kac yildan sonra oldu sorununuz varmiydi.bida asilamadan sonra agrin oldumu cnm
Bana gonal f verdi. Doktora göre değişiyo galibaArkadaşlar gonolf igne mi yoksa klomen mi verdi dr larınız aşılama için kimi dr iğne kimi ilaç veriyormuş veya hangisi daha iyi sizce
Canım aşılamada eşinin değerleri nasıldı ? Benim eşimin toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 sence aşılamada şansımız var mı ?Bana gonal f verdi. Doktora göre değişiyo galiba
Aşılama öncesi spermi yıkıyolar canım iki katına çıkıyo. Bizim normali 18 milyondu yıkandıktan sonra 45 milyon gibi bişeydi net hatırlamıyorum ama.Canım aşılamada eşinin değerleri nasıldı ? Benim eşimin toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 sence aşılamada şansımız var mı ?
Benim eşiminde sperm testinde sıkıntı var 24 milyon sperm ileri hareketli %7 bizim aşılamamiz tutar mıAşılama öncesi spermi yıkıyolar canım iki katına çıkıyo. Bizim normali 18 milyondu yıkandıktan sonra 45 milyon gibi bişeydi net hatırlamıyorum ama.
Allah aşılama ile nasip edecekse her türlü olur. Sen elinden geleni yap. Eşim keçi boynuzu özü ve çakşır suyu içti baya faydası oldu deneyin istersenBenim eşiminde sperm testinde sıkıntı var 24 milyon sperm ileri hareketli %7 bizim aşılamamiz tutar mı