Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Antalya Likya Hastanesi
Bende bugün doktora gittim İstanbul Kağıthane Derindere hastanesine gidiyorum hastane sperm yıkama dahil 1700tl alıyor ilaçlara 520 tl ödedim totalde 2220 tlye geldi bana aşılama cevabınız için teşekkür ederim bugün ipneleri vurmaya başlayacağım Allahım hepimize nasip etsin inşallah kucağımızın dolmasını, cevabınız için teşekkür ederim bu dertte olan herkes fiyat hastane bilgisi merak ettiği için yazmak istedim derttaşlarıma😁

Merhaba biz yesilkartliyiz acaba bizimkide mi öyle olur aşılama da gerçekten okadarmi aliyorlar daha tedaviye baslayamadigimiz için hocaya soramadım önümüzdeki hafta ultrasonun sonucu için gideceğim..

Hanımlar bir sorum olacak aşılamayı devlet karşılamadığı zaman kaç para olur acaba? Evliliğim 3 sene olmadığı için devlet karşılamıyor?
Merhaba hamile olduğunuzu görüyorum Allah tamamına erdirsin. sorunuzun cevabını öğrendiniz mi ben de merak ediyorum da

Lutfen bana cevap yazabilirmisiniz.Benim 3 dusugum var..Simdi gebe kalamiom esimin ileri hareketli sperm sayisi dusuk oldugu icin ..Asilama yapmayi dusunuyoruz.Siz yaptnzmi acaba asilama

Back
X