• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla canım hiç bilmiyorum ki ben 3 ay önce ankarada özel bir tüp bebek merkezine gitiim ordan bir sürü tahlil istediler rahim filmi birde eşime sperm testi ve artı olarak kromozon sayısı için kan tahlili en ince ayrıntılarına kadar araştırıldı düşükler için falan ama hiç birinde olumsuz sonuç almadık her şey allahtan sorun olmadığı içinde direk tüp bebeğe başlayamadık ama yinede sen istersen bi sağlık ocağına genel kan tahlili ver ama doktorda istemediyse gerek yoktur heralde
Evet canm doktorum bişi istemedi benden hiç benim kafama takıldı ama ben yinede Kan ve demirime falann baktırayım en iyisi çünkü hiç tahlil falan yaptrmadım ben son zamanlarda

Evet canm doktorum bişi istemedi benden hiç benim kafama takıldı ama ben yinede Kan ve demirime falann baktırayım en iyisi çünkü hiç tahlil falan yaptrmadım ben son zamanlarda
Sonuçta bir zarırı yok yaptır canım bugün gittim 3 veya 4 yumurtan harekete geçmiş dedi iğneye devam edicem pazartesi tekrar gidip kan vericem o kan sonucuna göre ya tarih vericek yada iğneye devam edicem

Sonuçta bir zarırı yok yaptır canım bugün gittim 3 veya 4 yumurtan harekete geçmiş dedi iğneye devam edicem pazartesi tekrar gidip kan vericem o kan sonucuna göre ya tarih vericek yada iğneye devam edicem
Ay hadi inşallh canım ya Bn de çarşamba gdicem duruma bakacak çok heyecanlıyım

Evet bende 13 veya 14. Günde yapılıyor diye biliyorum allahım inşaallah sizinde tutar bu ay hepimiz çok mutlu oluruz çok canın yandı mı
[/QUOT
İnşaallah mutlu oluruz hepimiz. Açıkçası çok canım yanmadi ama sonrasi kasıklarımda Ağrı oldu hala agri oluyor arada

Merhabalar kizlar benimde esimde sorun var asilama icin degerler nasil olmali sperm sayi hiz falan acaba yardimci olur musunuz rica etsem

Insallah tutar bu sefer Raabbim aratmasin ♥ekstradan progesteron kullaniyor musun jel ya da hap . Benim de 2. Asilamam
Amin inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek zor bir süreç.progesteron olarak hap şeklinde olanı kullanıyorum şu anda kasıklarım da ağrı bundan olabilir mi ?

Amin inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek zor bir süreç.progesteron olarak hap şeklinde olanı kullanıyorum şu anda kasıklarım da ağrı bundan olabilir mi ?
Olabilirmis. Ben kullanmiyorum doktorum vermedi 😊

Back
X