- 17 Kasım 2019
- 24
- 13
- 18
- 30
Merhaba aşılamayı özel hastanesemi yaptınız maliyeti nekadar oldu sizeHayirli sonuclar alirsin insallah :)
Asilama hic zor bir islem degil acisiz bir tedavi yontemi kormayin bu konuda
Benim 2. Asilamam
Sizde sorun neydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aşılamayı özel hastanesemi yaptınız maliyeti nekadar oldu sizeHayirli sonuclar alirsin insallah :)
Asilama hic zor bir islem degil acisiz bir tedavi yontemi kormayin bu konuda
Benim 2. Asilamam
Sizde sorun neydi
Ozel hastanede oldum evet.maliyeti yanlis hatirlamiyorsam 1.400 gibi bi rakamdiMerhaba aşılamayı özel hastanesemi yaptınız maliyeti nekadar oldu size
Evet canm doktorum bişi istemedi benden hiç benim kafama takıldı ama ben yinede Kan ve demirime falann baktırayım en iyisi çünkü hiç tahlil falan yaptrmadım ben son zamanlardaValla canım hiç bilmiyorum ki ben 3 ay önce ankarada özel bir tüp bebek merkezine gitiim ordan bir sürü tahlil istediler rahim filmi birde eşime sperm testi ve artı olarak kromozon sayısı için kan tahlili en ince ayrıntılarına kadar araştırıldı düşükler için falan ama hiç birinde olumsuz sonuç almadık her şey allahtan sorun olmadığı içinde direk tüp bebeğe başlayamadık ama yinede sen istersen bi sağlık ocağına genel kan tahlili ver ama doktorda istemediyse gerek yoktur heralde
Sonuçta bir zarırı yok yaptır canım bugün gittim 3 veya 4 yumurtan harekete geçmiş dedi iğneye devam edicem pazartesi tekrar gidip kan vericem o kan sonucuna göre ya tarih vericek yada iğneye devam edicemEvet canm doktorum bişi istemedi benden hiç benim kafama takıldı ama ben yinede Kan ve demirime falann baktırayım en iyisi çünkü hiç tahlil falan yaptrmadım ben son zamanlarda
Ay hadi inşallh canım ya Bn de çarşamba gdicem duruma bakacak çok heyecanlıyımSonuçta bir zarırı yok yaptır canım bugün gittim 3 veya 4 yumurtan harekete geçmiş dedi iğneye devam edicem pazartesi tekrar gidip kan vericem o kan sonucuna göre ya tarih vericek yada iğneye devam edicem
Çok güzel haberler veririz birbirimize canım benim allahım bize yardım etsin en acısız şekilde atlatırız aşılamayı hayırlısıyla tutarAy hadi inşallh canım ya Bn de çarşamba gdicem duruma bakacak çok heyecanlıyım
İnşllh cnm bnm aminnnnnnnÇok güzel haberler veririz birbirimize canım benim allahım bize yardım etsin en acısız şekilde atlatırız aşılamayı hayırlısıyla tutar![]()
Asilamadan itibaren 14 gun sonra diye biliyorumBende 25 Kasım'da yaptırdım hepimiz için hakkimizdahayırlısı olsun ne zaman test yapmam lazım ?
çok varmış daha :)Asilamadan itibaren 14 gun sonra diye biliyorum
Sonucu guzel olsun da gerisi onemli degil bence dusunmemeye calisçok varmış daha :)
Evet bende 13 veya 14. Günde yapılıyor diye biliyorum allahım inşaallah sizinde tutar bu ay hepimiz çok mutlu oluruz çok canın yandı mıBende 25 Kasım'da yaptırdım hepimiz için hakkimizdahayırlısı olsun ne zaman test yapmam lazım ?
Evet bende 13 veya 14. Günde yapılıyor diye biliyorum allahım inşaallah sizinde tutar bu ay hepimiz çok mutlu oluruz çok canın yandı mı
[/QUOT
İnşaallah mutlu oluruz hepimiz. Açıkçası çok canım yanmadi ama sonrasi kasıklarımda Ağrı oldu hala agri oluyor arada
Evet artık çok düşünmüyorum çünkü benim bir kimyasal gebeliğim oldu çok üzüldümSonucu guzel olsun da gerisi onemli degil bence dusunmemeye caliscabuk geciyor o zaman :)
Kimyasal gebelikte normal yolla mi olmustu yoksa asilama falan mi yineEvet artık çok düşünmüyorum çünkü benim bir kimyasal gebeliğim oldu çok üzüldümdua ediyoruz bol bol
Kimyasal gebelikte klomen kullandım normal yolla oldu. Bu benim ilk asilamam :)Kimyasal gebelikte normal yolla mi olmustu yoksa asilama falan mi yine
Insallah tutar bu sefer Raabbim aratmasinKimyasal gebelikte klomen kullandım normal yolla oldu. Bu benim ilk asilamam :)
Amin inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek zor bir süreç.progesteron olarak hap şeklinde olanı kullanıyorum şu anda kasıklarım da ağrı bundan olabilir mi ?Insallah tutar bu sefer Raabbim aratmasin ♥ekstradan progesteron kullaniyor musun jel ya da hap . Benim de 2. Asilamam
Olabilirmis. Ben kullanmiyorum doktorum vermediAmin inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek zor bir süreç.progesteron olarak hap şeklinde olanı kullanıyorum şu anda kasıklarım da ağrı bundan olabilir mi ?