• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek zor bir süreç.progesteron olarak hap şeklinde olanı kullanıyorum şu anda kasıklarım da ağrı bundan olabilir mi ?
aşılamada döllenme yani sperm ve yumurtanın birleşmesi saatler içinde gerçekleşir. Bu birleşme kadının tüplerinde gerçekleşir ve döllenmiş yumurta bölünerek rahime doğru taşınır. Yaklaşık 4-6 gün içinde rahime yerleşir. Ve arkasından gebelik başlar. Bu dönem öncesinde folik asit kullanmak yeterlidir ayrıca özel bir diyet uygulamaya gerek olmaz
( bu yaziyi bi doktor yazmisti kendi sitesinde yazilanlara cevap veriyordu dikkatimi cekti paylasmak istedim ) ♥️

O kadar çok korkuyorum ki acıcak diye vazgeçme aşamasına kadar geldim ama pes etmicem allahım yardımcımız olsun

Sakın korkma dua et bol gergin olmamaya çalış nasıl ki muayene oluyorsun bu da öyle bişi
O kadar heyecanlıyım ki ne olcak nasıl olcak kafam çok dolu inşallah güzelce geçer birde hastane yatıyormusunuz eve geldikten sonra hep mi yatmak lazım

O kadar heyecanlıyım ki ne olcak nasıl olcak kafam çok dolu inşallah güzelce geçer birde hastane yatıyormusunuz eve geldikten sonra hep mi yatmak lazım
aşılaması sonrası muayene koltuğu hafif dik konuma getirildi yarım saat beklettiler sonrası gidiyorsun ben çalıştığım icin dinlen denildi

estradiol hormon tahlili verdim 650 lerde çıktı doktor çok iyi yumurtaların baya oluşmuş dedi 14 cm olmuş çarşambaya kadar devam edicem iğneye çarşamba tekrar kan verip yumurta boyutunu ölçücek inşallah böyle güzel gider 🤲🏻

Kızlar merhaba bende 18 kasımda aşılama oldum adet günüm dündü ama olmadım progesteron jel kullandığım için test yapmadım yarın bitiyor ilacım o kadar yoğun kasık agrım vardı ki anlatamam kasiklarimda yanma sindirim sistemi sorunları gaz kabızlık vs. vardı ama bugün ağrılarım dinmiş durumda çok moralim bozuldu yarın test yapicam inşallah herkesin tutar ...

Kızlar merhaba bende 18 kasımda aşılama oldum adet günüm dündü ama olmadım progesteron jel kullandığım için test yapmadım yarın bitiyor ilacım o kadar yoğun kasık agrım vardı ki anlatamam kasiklarimda yanma sindirim sistemi sorunları gaz kabızlık vs. vardı ama bugün ağrılarım dinmiş durumda çok moralim bozuldu yarın test yapicam inşallah herkesin tutar ...
Gemen moralini bozma yüksek tutki iyi olsun kendini öyle kötü adapte etme sakın canım her şey çok güzel olucak de düşünmemeye çalış direk sağlık ocağında ken versen bile olur daha garanti olur hatta canım

Back
X