• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bence umutsuz olma. Çünkü bu tipik bir hastalık gibi değil. Tamamen bireysel. Her bireyin durumu farklı, değerleri farklı. O yüzden inşallah tutar.

Hamilelikte de kasık ağrıyormuş galiba. Bu arada benim aşılama 27 kasımmış. 1 gün yanlış hatırlamışım :-)
Bundan önce femerave klomenle denedik onlarda da kasıl ağrım olmuştu sonra da adet olmuştum o yüzden sevinemiyorum😩 olsun bir günün lafı olmaz aramızda hayırlı sonuç alırsınız inşallah 🤩

Genelde öyle sanki. Bu tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz biz
günaydın kızlar :) bende hergun daha cok umutsuzlauga kapılıyorum ama ıste her yolu her ıhtımalı denemedık dememek ıcın yaptırdım. bıde ıkı doktorda aşılama sorununuza çözüm olacak uygun bır yontem dedı ondan dolayı beklentı yuksektı bızde rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah

korkma canım hayırlı haber alacaksın sen ınsallah korkma sakın ınsallah teste ıkıncı cızgıyı gorurusun bebebk ısteyenlerın hayr duasıda boyle oluyormus demek :KK200::anneadayı:
Sabah kalktığımda öyle bir ağrım vardı ki iki büklüm kaldım kasıklarımdan vajinama doğru bir kramp giriyor ki sorma gitsin ve midem bulandı kustum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ve çok korkuyorum inşallah ikimizde birbirimize hayırlı haberleri verebiliriz 😭

Back
X