• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah rabbim cefamizin sonunda sefamizi da nasil eder bizlere 🤗 esin icin keciboynuzu ozu kullanmani tavsiye ederim benim de dusuktu esimin ameliyat oldu ama keciboynuzu ozu de kullandirmistik simdi iyi cok sukur
Eşimin ilk iyiydi. Sonra keçiboynuzu kürü kullandık değeri çok düşürdü. Sen sadece özünü mü verdin. Korkuyorum eşime bişey vermeye. 😔 bende sorun yok ama tedavi adet düzeni mi boZdu. Sen soğan kürü yaptın mı?

Eşimin ilk iyiydi. Sonra keçiboynuzu kürü kullandık değeri çok düşürdü. Sen sadece özünü mü verdin. Korkuyorum eşime bişey vermeye. 😔 bende sorun yok ama tedavi adet düzeni mi boZdu. Sen soğan kürü yaptın mı?
Soğan kurunu hic yapmadim yapmayi dusunuyorum ama .
Esime keciboynuzu ozu nden sonra caksir koku suyu icirdim ama oda cok kotu tadi

Aynı gonal f gibi. Benim 2.aşılamam ikisini de kendim yaptım. Göbekten mi dediler. Ben göbekten yaptım. Bazıları koldan da diyebiliyormuş
Yarın kontrolüm var herhalde yarın söyler nereden vurulacağını. Ama ben nereden olursa yapamam gibi gonal f gibi değil sanki iğne ucu o yüzden ya:( aşılama sonucu belli oldu mu sizin kaçıncı gün?

Yarın kontrolüm var herhalde yarın söyler nereden vurulacağını. Ama ben nereden olursa yapamam gibi gonal f gibi değil sanki iğne ucu o yüzden ya:KK43: aşılama sonucu belli oldu mu sizin kaçıncı gün?
Ovitrelle ise gonal f ile aynı incelikten hiç acıtmıyor. Bugün hafta oldu. Test günüm gelecek çarşamba.

Dün gece acile gittim canım yaptırmak için çatlatma iğnesini aslında evdede yapılabilirmiş ama biraz yaktı iğne onun dışında aynı yumurtalama iğnesi gibi
Bugün benimde vuruncam lazım ama acile gideceğim sanırım. Çünkü bilen birisi yapsın istiyorum canım bende karın yada koldan fark etmez dedi benim doktor sen nereden vurundun?

Back
X