- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
Evet canm kanda verdim ve adet oldum sonuç olumsuz. Olmadı yani hayrlısı ama 2 gündür ağlamaktan mahvoldumYaa canım birkaç gündür bakamadım buraya şimdi gördüm çok çok üzüldüm. Adet mi oldun? Kesin mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm kanda verdim ve adet oldum sonuç olumsuz. Olmadı yani hayrlısı ama 2 gündür ağlamaktan mahvoldumYaa canım birkaç gündür bakamadım buraya şimdi gördüm çok çok üzüldüm. Adet mi oldun? Kesin mi?![]()
Canm önce kahverengi lekem geldi sonra adet oldum MalesefBenimde aşılamanın 8.günü kan geldi bir avuç sonrası kesildi dr adet değil bu daha erken ve bu dönemlerde bekleniyor kan veya kahverengi lekelerr demişti bence süreci takip et ümidini kesme
E nasıl çatlamayıp kiste dönüştü kiVuruldum canım
Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbim vermeyince hiç birşey buna sebep olmuyor işte.Canm önce kahverengi lekem geldi sonra adet oldum Malesefümidim kesildi ne yazıkki
Aynne canm olmadı zamanı değilmiş demekki hayrlısı ne diyelim,Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbim vermeyince hiç birşey buna sebep olmuyor işte.
Yaa yıpratma kendini... ilk değil miydi bu?Evet canm kanda verdim ve adet oldum sonuç olumsuz. Olmadı yani hayrlısı ama 2 gündür ağlamaktan mahvoldum![]()
İlk canm ama 4 yıl oldu evliliğimeYaa yıpratma kendini... ilk değil miydi bu?
Tekrar deneyecek misiniz aşılamayı?İlk canm ama 4 yıl oldu evliliğime![]()
Yo tüp bebek için başlıcam inşllh aşılamayı istemıom artıkTekrar deneyecek misiniz aşılamayı?
Canim üzülme bende 4 yildir evliyim benim de ilk aşılamam tutmadi nasip kismet Allah tan gelene razi olmak zorundayiz şukret uzulme bende senin gibi uzuldum agladim yiprandim sadece kendimiz yipraniyoruz yapma oyle şukret hayirlisini dile elbet zamani geldiginde senin benim bizlerin de olcak Allah buyuk üzülmeİlk canm ama 4 yıl oldu evliliğime![]()
İnşallh canm ya inşallh hayrlısı tabi herşeyim kuzum ve rabbim kısmet ederse bizde anne olacağız rabbim tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallhCanim üzülme bende 4 yildir evliyim benim de ilk aşılamam tutmadi nasip kismet Allah tan gelene razi olmak zorundayiz şukret uzulme bende senin gibi uzuldum agladim yiprandim sadece kendimiz yipraniyoruz yapma oyle şukret hayirlisini dile elbet zamani geldiginde senin benim bizlerin de olcak Allah buyuk üzülme
Amin insllh bizde o mutlu gunlerinize sahit olucaz sabredelim Allah buyuk zamani gelmemistir belkiİnşallh canm ya inşallh hayrlısı tabi herşeyim kuzum ve rabbim kısmet ederse bizde anne olacağız rabbim tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallh
Çatladı canım . Çatlasa bile oluşabiliyorE nasıl çatlamayıp kiste dönüştü ki
Benimde yarın çaflatma iğnesinin 14.günü perşembe gününü bekliyorum tahlil için sen yine de kan ver test negatif çıkıp kan pozitif çıkan çok var. Hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallahKizlar bugun asilamamin 13. Catlatma ignesinde 15. Gunuydu az once conford erken gebelik testi yaptim (1 bucuk saatlik idrarla) negatif silik cizgi bile yokwarsa cikardi dimi testde ya cok uzgunum yarn gidip kan testi yaptircm son olarak ama umudum yikildi resmen
boyle olupta kanda cikan varmi ya da bu test kesinmidir sizce
![]()
Canım inşallah gebeliktir ama bunu net bilmek için 2 gün sonra testi tekrarla sonucun artarsa gebelik var demektirKızlar bugün asilamamin 10. Günü test yaptım ve beta sonucum 38 çatlama ignesini işe 12 gün once vurmuştum gebelik mi iğnenin etkisi mi bilemedim
Kan tahlili yaptırdım 200.8 çıktı yani pozitif. Ama geç yaptığım için doktoru arayamadim yarın inşallah görüşeceğim kendisiyle. inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktirArkadaşlar aşılamanın 13.günü yarın 2 hafta doluyor 2 ocakta yaptırmıştım. Yarın kan tahlili günüm evde gebelik testim yaptım yarım saat sonra baktım böyle çıktı sonuç ne diyorsunuz?