Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Su asılama sürecinden aşırı korkuyorum ya nolur bana vajinal ultrason muayenesi gibi diyin stresten olmayacaj resmen cocuğum ağlıyorm kaç gündür
Bakın korkarsanız kendinizi sıkarsanız bunu yapmayın çatala çıkınca tüm kaslarınızı gevşediğini hissederek bırakın kendinizi inanın sadece orayı açtığını hissediyorsunuz ama asla acımıyor ben kasmayacağım diye diye gittim iş bitince minik bir pembelik bile gelmedi ne kanadı ne bişey hatta doktor kendini hiç kasmadın çok rahat oldu cidden dedi

Tamam ben de kasmayacagım zaten kaç kere cıktım oraya onun gibi kolay mış gibi düşünüp kendimi rahatşatacagım ama ya kasmadığım halde acırsa acımasında da değilim de bana zarar gelecek gibi düşünüyorum

Kendizi korkudan kasmadığınız sürece bişey olmuyor sonuçta kesici delici bir alet ile işlem yapılmıyor. Teorik olarak rahim ağzınızı mandal gibi bir alet ile açma işlemini düşünün görebilmek için bu kıpırdamadığınız kendinizi sıkmadığınız sürece can yakmaz yada bişey yapmaz hele aşılamayı zaten hissetmiyorsunuz

Ben onu bi kere denetmeye calısmıştım amaa asla baktırsmamıştım korkup söear testini bile anestezi ile yaptırmıştım .. unarım basarabilirim yoksa zaten hersey boşa gitmiş olacak..

kızlar bende zeynep kamilde aşılama ıcın hazırana gün aldım ama tutmama ihtimali cok varmş

Cinsel pehriz süresi ne kadar canım transfer öncesi bilgi verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…