Aşılama yaptıranlar

Evet devlet Hastanesi'ne gidiyorum.bu dediğim degerler tedavinin 4.gunu ölçüldü ama ben aynı doz olur yada yükseltir diyodum ama azalttı.ptesi kontrole gel o günü belki iğnesiz geçeriz falan dedi valla hayırlısı bakalım ama böyle zor büyür gibime geliyor
Şimdiye belkide daha da büyümüştür canım çok da büyük oldumu tedavi iptal oluyormuş .ins senin güzel yumurtaların oluşur asılaman bı an önce olur güzel haberler alırız ins 🤲

Şimdiye belkide daha da büyümüştür canım çok da büyük oldumu tedavi iptal oluyormuş .ins senin güzel yumurtaların oluşur asılaman bı an önce olur güzel haberler alırız ins 🤲
İnşallah canım herkes güzel haberler alsın 😊 senin 7-8 güne belli olur heralde ptesi yapıldıysa

İnşallah canım herkes güzel haberler alsın 😊 senin 7-8 güne belli olur heralde ptesi yapıldıysa
Aynen canım bazıları daha erken yapmaya basliyolarmis testleri çatlama iğnesinin etkisinin geçtiği günden itibaren yapıyorlarmış benim bugün çatlama iğnenin 8.gunu benim ne zaman geçer etkisi bilmiyorum bazen sabredemiyorum ama sonra boşuna üzülürsün diyorum ki sonucunda da negatif gitcem o kadar eminim ki buna o yüzden umudum yok Allah büyük gerçi rabbim istedimi olmucak hiçbirsey yok bol dua ediyorum elimden anca bu geliyor her şeyin hayırlısı 🤲

Back
X