• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olumsuz düşünme bence bende ilk aşılamamı martta yaptıracagım kafamda bir sürü soru işareti var iki aşılama arasında kaç gün olması gerekiyor peki
Ben 1 ay bıraktım2aşılama Arasında ama tutmadı ıkı aşılamada 3. Ye gerek duymuyorum dırek tüp bebeğe başlayacağım inşallah senin biran önce tutar cnmm

Arkadaslar ben buraya herkese moral olsun diye uye olmak istedim. Uzun zamandir surekli takip ediyorum. 35 yasindayim 2,5 senedir evliyim. İlk zamanlardan beri kounmuyorum. İlk baslarda klomen ve yumurta takibi yaptirdim ama hamile kalamadim. Benimle ilgili tum testler normal cikti, rahim filmidir, odur budur derken zaten aylar gecti. Bundan 8 ay once asilama yaptirmistim b vasat bi ozel hastanede, orda tutmadi ve esimin sperm hareketleri de dusuk cikmisti. Biraz ara verdik, 3 ay kadar once sisli memorial e gittik, orda sperm tahlilinde hareketin daha da dustugunu gorduk. Urolog umitsizdi esim sigara ictigi icin neofertil diye bi ilaca basladi. 3. Adetimde artik asilama yapmaya tekrar karar verdik, dr. Tup bebek onermisti ama esim kesinlikle karsi oldugu icin asilama yaptirdik. Degerler yikandiktan sonra iyi degildi hic umidim yoktu. Dr cok guzel takip etti sagolsun. Ve dun asilamamin 12.gunu test yaptim idrarda ve negatif gordum. Normal test gunum ayin 16 siydi dayanamadim kanda baktirdim bugun ve 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim. O kadar umitsizdim ki sonucu alirken dizlerimin baglari cozuldu. Lutfen dua edin ve umutsuz olmayin lutfen. Hepinize sevgiler

merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadı :KK43: bugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı

merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadı :KK43: bugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı

Benim de yumurtlamam ve catlamada problem yoktu ama 2,5 sene evleyim bebegimiz olmadi asilamaya karar verdik, ilkinde ismini vermiyim dandik bi hastanede klomenle yumurta gelistirip oyle denendi tutmadi, ikinci asilamamda cok sukur hamileyim. Bu sefer sisli memorial da yaptirdim, gercekten cok profesyoneller ben de saglikciyim diger yerlerden farkini gercekten anladim. Baska yerlerde bosuna zaman kaybetmisiz. Siddetle tavsiye ederim. Klomenle degil, igne kullanarak yumurta takibim yapildi. Sizde sorun olmasa bile yine de prosedur bu sekilde. İnsallah bebisinize kavusursunuz siz de.

Benim de yumurtlamam ve catlamada problem yoktu ama 2,5 sene evleyim bebegimiz olmadi asilamaya karar verdik, ilkinde ismini vermiyim dandik bi hastanede klomenle yumurta gelistirip oyle denendi tutmadi, ikinci asilamamda cok sukur hamileyim. Bu sefer sisli memorial da yaptirdim, gercekten cok profesyoneller ben de saglikciyim diger yerlerden farkini gercekten anladim. Baska yerlerde bosuna zaman kaybetmisiz. Siddetle tavsiye ederim. Klomenle degil, igne kullanarak yumurta takibim yapildi. Sizde sorun olmasa bile yine de prosedur bu sekilde. İnsallah bebisinize kavusursunuz siz de.

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben bakırköyde özel bi muayenehaneye gidiyorum. aşılama için sanırım dr beyin çalıştığı hastanelerden biri olacak.bunlardan biride bakırköy acıbadem. orda yapılır sanırım işlemlerim. bu hafta perşembe günü tekrar dr a gidicem bakalım ne söyleyecek. peki ücret olarak ne kadar verdin?

Back
X