Coraspirini ne zaman bıraktınız ?

Rica ederim. Transferden 20 gün sonra çağırmıştı beni. Kese zaten çok küçük oluyor yolk saç vs görebilmek için bu şekilde çağırıyorlar.
kanama alanı var mı, ona bakmak için belki çağırmıştır diye sormuştum aslında
Hayır, çok normal karşılıyorlar kahverengi olabilir rengi kırmızı olursa haber ver dedi. Aslında bilgisine çok güveniyorum tüp bebek konusunda çok tecrübeli bir profesör ama yine de insanın içi rahat etmiyor hatta konuştuk bugün eşimle gitsek mi acaba diye of bilemiyorum

Hayır, çok normal karşılıyorlar kahverengi olabilir rengi kırmızı olursa haber ver dedi. Aslında bilgisine çok güveniyorum tüp bebek konusunda çok tecrübeli bir profesör ama yine de insanın içi rahat etmiyor hatta konuştuk bugün eşimle gitsek mi acaba diye of bilemiyorum
Evet. Bana da doktorum kahverengi mi değil mi ve miktarını soruyordu. Çünkü kahverengi ise aktif kanama değil diye endişe etmiyorlar.

Hatta hastanede yatarken de aynı şeylerle karşılaştım. Bir süre sonra kahverengiye dönünce normal karşıladılar ve miktarı ilk günlere göre azalınca taburcu olabildim.

Siz gitmek istiyorsanız yine de randevu alıp gidin isterseniz. En azından içiniz rahat eder.

Back
X