Aşılama yaptiranlar

Oo daha yeni aslında Canım ben 3 sene sonra mucizeme kavustum inş tutar ki bir sorun yokmuş şansın daha yüksek hadi hayırlısı hakkında

kızlar selam
aşılama yaptırmak için özel bir hastaneneın kadın dgm dr una gtmemız yeterli değil mi, illa tüp bebek merkezinde yapılmıyor

bir de tüm testlerını onceden yaptırmıs biri olarak dr a gidip direkt aşılama istiyoruz dediğimizde , hemen onay veriyor mu?

yoksa yeniden eşime ve bana test yapması gerekıyor mu

Merhaba arkadaşlar 15 aydır evliyiz bir kez düşük yaptım yaşadığımız stresten dolayı cinsel ilişkimiz stresli oluyor bu yuzden aşılama yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek olmadığını söylüyor boyle bir hakka sahip degil miyim? Siz kac yıldır evlisiniz Nasıl bir süreçten sonra aşılama yaptırdınız ?

arkadaşlar merhaba
ben hipoluyum çapa da evrak tamamlamaya çalışıyordum tüp bebek için fakat eşimin sperm sayısı ileri hareketli 18 milyon çıktı % otuzu ileri hareketli sanırım şimdi adetimi bekliyorum agustos başı iğnelere başlayacağız ben doktora ne demeliyim ilaç dozu ile alakalı evrakları götürücem bikaçgün içerisinde ozaman mı söyleyim bizde yüksek doz ilaç işe yarıyor diye yardım edin kızlar bide bu şartlarda aşılama tutma oranı nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…