Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tanesi negatif. 3. için beklemedeyim 5 gün oldu. 14. günü test yapabilirsinSizin tutumu asilamanz ben ilk defa yaptrdm ve l ne zaman test yapmalym
Belli oldu mu canım inşallah hayırlı haber verirsin bende aşılama oldum bugün beşinci günüm2 tanesi negatif. 3. için beklemedeyim 5 gün oldu. 14. günü test yapabilirsin
yok olmadı daha erkenBelli oldu mu canım inşallah hayırlı haber verirsin bende aşılama oldum bugün beşinci günüm
Benim bugün ile altı ncı günüm beyazımsı akıntım buhün oldu kasıklarım da ağrı aşılama olduğum günde beri var şimdi ise gögüslerim de yanma var şişlik gibi sizde bu bulgular var mı benim ilk aşılamam da olan durumumu hatırlamıyorum bu ikinci aşılamam ilkinde kanama olmadı ki ondördüncü gün regl oldum bu ikinci de aşılama olduğum an dan itibaren az az kan vardı bilmiyorum beklemedeyim ilk günden sonra gelmedi kan lekelenmeleri sizin nas ıl acaba durumunuzyok olmadı daha erken
göğüslerim çok kötü 3-4 gündür sanki bana fazlalık, bi sürü sivilcemde var. ama her ay olan şeyler zaten. beklentim yok tüp bebek rapoıru çıksın diye yapmak zorunda olduğum bi aşılama işteBenim bugün ile altı ncı günüm beyazımsı akıntım buhün oldu kasıklarım da ağrı aşılama olduğum günde beri var şimdi ise gögüslerim de yanma var şişlik gibi sizde bu bulgular var mı benim ilk aşılamam da olan durumumu hatırlamıyorum bu ikinci aşılamam ilkinde kanama olmadı ki ondördüncü gün regl oldum bu ikinci de aşılama olduğum an dan itibaren az az kan vardı bilmiyorum beklemedeyim ilk günden sonra gelmedi kan lekelenmeleri sizin nas ıl acaba durumunuz
Üüzülme desem fayda etmiyor kendinden biliyorum nasip ettirsin inşallah ben de beklentim düştü gibigöğüslerim çok kötü 3-4 gündür sanki bana fazlalık, bi sürü sivilcemde var. ama her ay olan şeyler zaten. beklentim yok tüp bebek rapoıru çıksın diye yapmak zorunda olduğum bi aşılama işte
Bekleme yap gitsin o jel düşmesin tutunsun rahime diye canım benim de on birinci günüm tutmadı tabi ki hislerim bu yönde şimdilik nasip herşey rabbim verdikten sonra bi ufak bişe bilr vesile ama napalım sabırBugün on ikinci günüm test yapmali miyim bir de jel kullaniyorm sizde kullaniyor musunu
Ankara'da nerde yaptırdın canım?Ben anakarada cnm
Gazi deAnkara'da nerde yaptırdın canım?
Canım öyle deme bende seninle aynı şeyleri düşünüyordum nasılsa tutmayacak direk tüp bebek yapın diyordum ama ilk asilamada tuttu hiç umudum yokken o yüzden iyi dusun iyi olsungöğüslerim çok kötü 3-4 gündür sanki bana fazlalık, bi sürü sivilcemde var. ama her ay olan şeyler zaten. beklentim yok tüp bebek rapoıru çıksın diye yapmak zorunda olduğum bi aşılama işte
Ben dayanamayıp 12.günde beta yaptırmıştBugün on ikinci günüm test yapmali miyim bir de jel kullaniyorm sizde kullaniyor musunu
olmadı zatenKızlar tup bebek için evet özele gidilsin eğer durum musaitse ama
Canım öyle deme bende seninle aynı şeyleri düşünüyordum nasılsa tutmayacak direk tüp bebek yapın diyordum ama ilk asilamada tuttu hiç umudum yokken o yüzden iyi dusun iyi olsun