Aşılama yaptiranlar

Bende dün ikinci aşılamamı denedim içimdeki his tutmayacağını söylüyor.
Burada tanıştığım üç arkadaşımda aynı hafta hamile kaldı içimde garip bir hüzün var.:cry:

Merhaba ben de ankara gazi hastanesinde ilk asilamami 7 nisanda oldum.bekliyorum bir ümit.Allahm bekleyen herkese salih evlatlar nasip etsin.
Aşılamasi tutan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz vardı

Merhaba ben de ankara gazi hastanesinde ilk asilamami 7 nisanda oldum.bekli
Merhaba ben de ankara gazi hastanesinde ilk asilamami 7 nisanda oldum.bekliyorum bir ümit.Allahm bekleyen herkese salih evlatlar nasip etsin.
Hangi dr a gidiyosunuz

yorum bir ümit.Allahm bekleyen herkese salih evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar bugün adet oldum yarın ikinci asilama icin muayeneye gidecegim hayrlisi olur inşallah

bende 13 nisan da yatırdım bir süredir ağrılarım vardı ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum diye korktuğum için idrar tetkiki , ve kan tahlili yaptırdım hastane de çalışıyorum zaten beta hcgde baktırdım 19 nisan da . sonuç 6.39 çıktı tabi daha çok erken ama olablir mi acaba? benim kadar erken yaptıran var mı ki? doktor ovitrella (çatlatma iğnesinin etkisi olabilir) dedi biraz kuşkulu şimdilik. bu il aşılamam hiç umudum yoktu ama şimdi baya umutlandım.
allah kimseyi istediğinden geri koymasın. insan ancak başına gelince anlıyormuş.

lucyyy lucyyy canm bende senin gibi asilamanin 7. Gunu test yaptirdm 4.3 cikti. Sonra ne oldu senn yukseldimi? Benmde ilk asilamam.

slm kızlar aşılamayı devlet hastanelerinde kendileri isteyincemi yapıyor, yoksa biz isteyebiliyormuyuz

lucyyy lucyyy yok ben dün baktrdm 1,5 du birdaha da gitmeme kararı aldm 29 nisan adet zamanım bekliyecem,varsın ogün olsun,napim,çok takmama kararı aldm,zaten işteyim,yogunm iş yerinde ,benimde ilk denemem,kaç yıllık evlisiniiz ve yaş?ben 6,5 yıllık yaş 31

bugün ikinci asilamami yaptrdim arkadaşlar hayırlısı olur inşallah
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

bende bugün yaptırdım ilk aşılamamı 2. cocuk için 12 yaşında bir oğlum var.inş hayırlı haberler alırız

merhaba kızlar aşılamada ilaç iğne bişi kullanılıyor mu aşılama öncesi, yumurta geliştirmek için falan ?

yumurtaların gelişimine göre ilaç ve iğne tedavisi uygulanıyor ben femara ve gonalf iğne 2 kutu kullandım 2 günde birde kontrole gidiyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonrada aşılama yapılıyor

yumurtaların gelişimine göre ilaç ve iğne tedavisi uygulanıyor ben femara ve gonalf iğne 2 kutu kullandım 2 günde birde kontrole gidiyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonrada aşılama yapılıyor
teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı:110:

nerede yaptırdınız aşılamayı?
benimde 7 yaşında kızım var 1 aşılama yaptırdım tutmadı geçen sene.
geçen ay tedaviye başladım fakat fazla geldi iğne 9 gün puregon 75 kullandım. 5-6 yumurta olduğu için iptal edildi aşılama.
2 ay sonrasını bekliyorum

ben sakaryadayım adatıp hastanesinde yaptırdım aşılamamı pco var bendede
Ben de ist dayım medipole gidiyorum.
aslında bende pco yok
hormon testlerimde normal ultrason bulgularımda normal
yaşım 37 ama amh testim 2.4 çıktı çok şükür
bundan 1 sene önce yaptırdığım aşılamada toplam 225 lik gonal f ve femara hap yetmişti 2 yumurta oluşmasına
eminim artık 225 lik dozdan fazlası bana çok geliyor

arkadaslar denizlide aşılama yaptırdınız mı hangı doktora ve tuttu mu??* ayrıca aşılamadan hamıle kalanınızda varmı baska ıller de de olsa:KK43:( hangı doktor yaptı da tuttu? kaçtane yumurta ve sperm sayısı ıle asılama yaptırdınız?

Back
X