Aşılama Aşılama yaptıranlarrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bide aşılama olurken agrı falan oluyo mu kimisi zor oluyo diyo ama sizlerin nasıl oldu acaba??

hayır hiç ağrı olmuyo canım ben hissetmedim bile. sakın şartlama kendini acıcak hissiyle girersen kasarsın kendini aşılama yapılırken. gerçekten hiç acı olmuyo. kimisi acıyo falan yazmış sen aldırma onlara. hayırlısı olsun.

çook tşkr ederim canım verdiğin bilgiler için inş. hepimiz için hayırlısı olsun canım.

çook tşkr ederim canım verdiğin bilgiler için inş. hepimiz için hayırlısı olsun canım.

canım yaaa aşılama yaptırmak hiç sorunlu değilde, beklemesi o kadar zor ki..... o kadar çok merak ediliyoki zaman hiç geçmiyo. daha öğrenmeme 10 gün var:çok üzgünüm:

ya kızlar size bi soru benim herşeyim normal eşiminde öyle yani anlayacağınız bi problem yok şimdi benidemi aşılama bekliyor yoksa ilaç mı kullanırım önce.

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım dün ilk aşılamamı oldum.Öncesinde klomenle denedik ama olmayınca göbekten iğnelerle devam ettik en düşük dozdan başladık ve tek yumurtam oluştu.yumurta 20mm ulaşınca ovitrelle iğnemi yaptırdım ve 36 saat sonra da aşıalamam yapıldı.2 saat öncesinden spermler yıkandı çok kısa süren bi işlem zaten ağrı sızı da olmadı...Doktorum da çok kolay olduğunu her zaman böyle kolay olmadığını söyledi.ışlemden sonra 20 dk yatırdı baş aşağı :)Sonraki 3 gün de ilişki verdi.Geçen ay yaptığı 3 aşılama da tutmuş inşallah bizim de bu ay yüzümüz güler.Allahım hepimize nasip etsin inşallah....

hoşgeldin güzelim. inşallah tutar canım allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

hadi hayırlısı olsun canım. bende ayın 6sında yaptırdım 20sinde kan testi yaptırıcam. allah hepimizin kalbine göre versin. beklemek çok zor dimi hiç geçmiyo günler. doktor sana ne zaman kan testi yaptır dedi?

arkadaşım müjde vermek isterdim ama malesef tutmadı.salı tekrar gitcem dra 2ciye başlıcam.inş Rabbim bu defa verir
İnş bekleyen arkadaşlarımızın yüzü güler

canım hiç üzülme olacak inşallah ümidini yitirme sakın her şeyde bir hayır vardır. bende hafaya salı kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak çoooookkkk merak ediyorum.

hadi kızlar yaşadıgınız tecrübeleri paylaşırmısınız lütfen :Saruboceq:
Canım , adetimin 3 günü olmak üzere hergün aynı saatte menagon iğne oldu. 13. gün gece 12 de pregly çatlatma iğnesi yaptı bu arada gün aşırı ultrasonla yumurta büyüklüğünü takip etti.bugün 15. günüm ve aşılamamı yaptılar. ayrıca bu gece ilişki istedi doktor.15 gün sonra kan
testini yaptırdığımda sonucu öğrenmiş ulacağım. umarım yardımcı olabilmişimdşir

Hayırlısı olsun canım tutar inşallah.Ayın 10 unda yapıldı aşılamam.1 hafta sonra progesteron testi istedi.Aşlılamanın 2 hafta sonrasında da beta hcg istedi.Bakalım hayırlısı inşallah...

verdiğin bilgiler için çok tşkler güzelim. inş. tutarda güzel haberler verirsin canım

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı

merhaba 9 milyon spermlerin işlemden geçtikten sonraki sayı sanırım.bana göre az değil.tamam çok aşırıda değil ama aşılamada senin de şansın var derim ben.hareketlilikte ii.bence denemelisiniz.zaten aşılamanın amacıda bu sperm sayısı az olanlara yumurtlama sorunu olanlara uygulanmıyormu.kulandığın ilaçlarla iğnelerle sende yumurtalar çoğaltılıyor.falan filan.denemelisiniz tüp bebekten önce.tüp bebek te çok masraflı bir şey sonuçta.

eşime keçi boynuzu kürünü içiremedim ama pekmezini yemeye başladı bi de vitaminlere başlayacak inşallah işe yarar..ben kontrol oldum dr herşey normal dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…