- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
ya bide aşılama olurken agrı falan oluyo mu kimisi zor oluyo diyo ama sizlerin nasıl oldu acaba??
hayır hiç ağrı olmuyo canım ben hissetmedim bile. sakın şartlama kendini acıcak hissiyle girersen kasarsın kendini aşılama yapılırken. gerçekten hiç acı olmuyo. kimisi acıyo falan yazmış sen aldırma onlara. hayırlısı olsun.
çook tşkr ederim canım verdiğin bilgiler için inş. hepimiz için hayırlısı olsun canım.
canım :Saruboceq: inşallahhhh tutmuştur. allah hakkında hayırlısı nasip etsin inş.
arkadaşım müjde vermek isterdim ama malesef tutmadı.salı tekrar gitcem dra 2ciye başlıcam.inş Rabbim bu defa verir
İnş bekleyen arkadaşlarımızın yüzü güler
:çok üzgünüm: canım ya çok üzüldüm. neyse canım Allah bu sefer nasip eder hayırlısıyla inşallah
Kızlar ben de aranıza yeni katıldım dün ilk aşılamamı oldum.Öncesinde klomenle denedik ama olmayınca göbekten iğnelerle devam ettik en düşük dozdan başladık ve tek yumurtam oluştu.yumurta 20mm ulaşınca ovitrelle iğnemi yaptırdım ve 36 saat sonra da aşıalamam yapıldı.2 saat öncesinden spermler yıkandı çok kısa süren bi işlem zaten ağrı sızı da olmadı...Doktorum da çok kolay olduğunu her zaman böyle kolay olmadığını söyledi.İşlemden sonra 20 dk yatırdı baş aşağı :)Sonraki 3 gün de ilişki verdi.Geçen ay yaptığı 3 aşılama da tutmuş inşallah bizim de bu ay yüzümüz güler.Allahım hepimize nasip etsin inşallah....
Kızlar ben de aranıza yeni katıldım dün ilk aşılamamı oldum.Öncesinde klomenle denedik ama olmayınca göbekten iğnelerle devam ettik en düşük dozdan başladık ve tek yumurtam oluştu.yumurta 20mm ulaşınca ovitrelle iğnemi yaptırdım ve 36 saat sonra da aşıalamam yapıldı.2 saat öncesinden spermler yıkandı çok kısa süren bi işlem zaten ağrı sızı da olmadı...Doktorum da çok kolay olduğunu her zaman böyle kolay olmadığını söyledi.İşlemden sonra 20 dk yatırdı baş aşağı :)Sonraki 3 gün de ilişki verdi.Geçen ay yaptığı 3 aşılama da tutmuş inşallah bizim de bu ay yüzümüz güler.Allahım hepimize nasip etsin inşallah....
arkadaşım müjde vermek isterdim ama malesef tutmadı.salı tekrar gitcem dra 2ciye başlıcam.inş Rabbim bu defa verir
İnş bekleyen arkadaşlarımızın yüzü güler
Canım , adetimin 3 günü olmak üzere hergün aynı saatte menagon iğne oldu. 13. gün gece 12 de pregly çatlatma iğnesi yaptı bu arada gün aşırı ultrasonla yumurta büyüklüğünü takip etti.bugün 15. günüm ve aşılamamı yaptılar. ayrıca bu gece ilişki istedi doktor.15 gün sonra kanhadi kızlar yaşadıgınız tecrübeleri paylaşırmısınız lütfen :Saruboceq:
hadi hayırlısı olsun canım. bende ayın 6sında yaptırdım 20sinde kan testi yaptırıcam. allah hepimizin kalbine göre versin. beklemek çok zor dimi hiç geçmiyo günler. doktor sana ne zaman kan testi yaptır dedi?
Canım , adetimin 3 günü olmak üzere hergün aynı saatte menagon iğne oldu. 13. gün gece 12 de pregly çatlatma iğnesi yaptı bu arada gün aşırı ultrasonla yumurta büyüklüğünü takip etti.bugün 15. günüm ve aşılamamı yaptılar. ayrıca bu gece ilişki istedi doktor.15 gün sonra kan
testini yaptırdığımda sonucu öğrenmiş ulacağım. umarım yardımcı olabilmişimdşir
bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı
merhaba 9 milyon spermlerin işlemden geçtikten sonraki sayı sanırım.bana göre az değil.tamam çok aşırıda değil ama aşılamada senin de şansın var derim ben.hareketlilikte ii.bence denemelisiniz.zaten aşılamanın amacıda bu sperm sayısı az olanlara yumurtlama sorunu olanlara uygulanmıyormu.kulandığın ilaçlarla iğnelerle sende yumurtalar çoğaltılıyor.falan filan.denemelisiniz tüp bebekten önce.tüp bebek te çok masraflı bir şey sonuçta.
slm bende aşılama oldum beklliyom test yaptırana kadar belirtileriniz neydi neolur cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?